Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']Ja Ci powiem Aga:eviltong:
poszwa jedna
na poduszki dwie
na jaski dwie
i przescieradlo sztuk jeden[/quote]
Dobrze pisze:eviltong::eviltong::eviltong:
Mamusia mi kupiła -chiba w posagu na nową droge życia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ewa2909']Dobrze pisze:eviltong::eviltong::eviltong:
Mamusia mi kupiła -chiba w posagu na nową droge życia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

jezu strzelilam i trafilam:evil_lol: nono

Posted

[quote name='Aga76'][SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Muszę w takim razie TK popędzić do pracy... hihihi[/COLOR][/SIZE][/quote]
[SIZE=1][COLOR=magenta]Aguś to ja Ci drugą taką śliczną róziową kupie jak mnie tyż zaprosisz.Dobla;)[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Pegaza']Przyszly tydzien musze w domu siedziec bo nowego kuriera mamy a takich fajnych mielismy na rejonie naszym..teraz znow tego musze uswiadomic co i gdzie ma paczki zostawic w razie nieobecnosci mojej..[/quote]

Wyszkol chłopa, co by chodził jak w zegarku :evil_lol: i nie myślał za dużo samodzielnie...

Posted

[quote name='ewa2909']Masz ocko celne.Nono:eviltong:[/quote]

noo tez jak narazie mam jedynaczke:evil_lol:

Aga ostatnio przylazl z paczka do mnie zamiast do sasiadki dwa pietra nizej.. az sie boje pomyslec gdzie moja koffana posciel moze trafic..jak nie zdola odczytac literek..:roll:

Posted

[quote name='ewa2909']Dobrze pisze:eviltong::eviltong::eviltong:
Mamusia mi kupiła -chiba w posagu na nową droge życia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Bardzo fajny pomysł :bigok:

[quote name='ewa2909'][SIZE=1][COLOR=magenta]Aguś to ja Ci drugą taką śliczną róziową kupie jak mnie tyż zaprosisz.Dobla;)[/COLOR][/SIZE][/quote]

[COLOR=Magenta]Hihihi - zgadzam się z radością[/COLOR] :loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']noo tez jak narazie mam jedynaczke:evil_lol:

Aga ostatnio przylazl z paczka do mnie zamiast do sasiadki dwa pietra nizej.. az sie boje pomyslec gdzie moja koffana posciel moze trafic..jak nie zdola odczytac literek..:roll:[/quote]
Ja tam bym się nie pogniewała jakby do mnie trafiła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Aga76']Bardzo fajny pomysł :bigok:

[COLOR=magenta]Hihihi - zgadzam się z radością[/COLOR] :loveu:[/quote]
[SIZE=1][COLOR=lemonchiffon]Normalnie czuje sie zaproszona:multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Pegaza']
Aga ostatnio przylazl z paczka do mnie zamiast do sasiadki dwa pietra nizej.. az sie boje pomyslec gdzie moja koffana posciel moze trafic..jak nie zdola odczytac literek..:roll:[/quote]

Nie może być, żeby pościel nie dotarła :shake:

Moje dwie ostatnie paczki też trafiły do sąsiadki, pan powiedział, że mu się nie chce jeszcze raz przyjeżdżać i na czwarte piętro wchodzić, więc już nawet się nie fatyguje do nas.

Posted

[quote name='ewa2909']Ja tam bym się nie pogniewała jakby do mnie trafiła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

:megagrin: ups hihihi

Posted

Ewa po drodze Cie wezne i obie pojedziemy kazda z poscielą pod pacha:evil_lol:

Ewa tego w nadmiarze nigdy nie zaszkodzi :p
nastepne zamowienie beda przescieradla frotkowe

Posted

[quote name='Pegaza']Ewa po drodze Cie wezne i obie pojedziemy kazda z poscielą pod pacha:evil_lol:

Ewa tego w nadmiarze nigdy nie zaszkodzi :p
nastepne zamowienie beda przescieradla frotkowe[/quote]
Trzymam Cię za słowo:eviltong:

Ja tyż lubie mieć duzo,dużo,dużo.U nas 4 łóżeczka,a i piąte tyż by się przydało:eviltong:

Posted

[quote name='ewa2909'][SIZE=1][COLOR=lemonchiffon]Normalnie czuje sie zaproszona:multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/quote]

I bardzo dobrze [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Minka%20thumb/thumbup.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Pegaza']Fajnie sie siedzi a ja jeszcze musze wyjsc na siqu z psami...
bo chce jutro dluzej pospac..[/quote]
Ja tyz muszeiść bo Lesiowi się usneło :cool3:

Posted

[quote name='ewa2909']Ja tyz muszeiść bo Lesiowi się usneło :cool3:[/quote]

Lesiu wstawaj i idz z psami!!:evil_lol:

Aga najpozniej musze za 15 wyjsc 10 zeby zadzyc przed m-a jak wroci z roboty:evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Lesiu wstawaj i idz z psami!!:evil_lol:

Aga najpozniej musze za 15 wyjsc 10 zeby zadzyc przed m-a jak wroci z roboty:evil_lol:[/quote]

Rozumiem, mus to mus - fajnie dziś było, dawno tak dobrze się nie bawiłam :loveu:

Posted

[quote name='Aga76']Rozumiem, mus to mus - fajnie dziś było, dawno tak dobrze się nie bawiłam :loveu:[/quote]

Aga co sie dziwisz w koncu dwie Ewy sie spotkaly haha no i Ty:loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']wiec mam okol 10 minut jeszcze...
5 na ubranie siebie i psow :lol:
siedz jeszcze...[/quote]

Siedzę twardo :cool1:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...