Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tigrunia']Ja sobie wczoraj pokupowałam gotowe szynki po grecku w galarecie, schab w galarecie, parówki zrobie z serem żółtym i boczkiem, jakieś jaja na twardo i też będziemy imprezować sami z Ł i serduszkami :loveu: :multi:[/quote]

ja tez najchetniej zostałabym w domu :cool1:

Posted

[quote name='Mała Rita']Ja też :loveu: w ogole głodna jestem strasznie! Jeszcze 15 minut :loveu:[/quote]

... szybko w tramwaj i prosto do kuchni!

Posted

[quote name='Aga76']Nie wiem czy na siłę... to będzie fajna zabawa :roll:

Kasia ma super zaopatrzenie sylwestrowe !!!

Warkocze serowe uwielbiam :loveu:[/quote]

Ja też :loveu: w ogole głodna jestem strasznie! Jeszcze 15 minut :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']Ja sobie wczoraj pokupowałam gotowe szynki po grecku w galarecie, schab w galarecie, parówki zrobie z serem żółtym i boczkiem, jakieś jaja na twardo i też będziemy imprezować sami z Ł i serduszkami :loveu: :multi:[/quote]

Na to wygląda, że będziemy świętować podobnie.
Nie narzekam, mnie się taka forma też podoba :shiny:

Posted

Ja sobie wczoraj pokupowałam gotowe szynki po grecku w galarecie, schab w galarecie, parówki zrobie z serem żółtym i boczkiem, jakieś jaja na twardo i też będziemy imprezować sami z Ł i serduszkami :loveu: :multi:

Posted

[IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz142.jpg[/IMG]

[IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz143.jpg[/IMG]

[IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz144.jpg[/IMG]

[IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz145.jpg[/IMG]

[IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz146.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Mała Rita']Śpiące królewny :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

Kokoszą się jak kury :evil_lol:
A nocy to nawet chrapią, raz jedna raz druga!

Posted

Cześć popołudniowo!

Dziewczynki drzemią, a Miki chętnie dotrzyma im towarzystwa:loveu: Liga teraz w pościeli.

Bazarkowe śnieżynki bardzo fajne. One są takie z materiału, nie? Z tego co widzę:p Jeśli tak to mamy podobne, ale nasze dają się przyczepić do firanki.

My też chyba Sylwek w domu... kasy brak:placz: nikt nie ma wolnej chaty :placz:oj buu

Posted

[quote name='tigrunia']No kurcze wszystkie :multi: Twoje niuńki mają takie super kolory chyba , że tak swietnie wychodzą te zdjęcia :loveu:

To posty też w sylwka piją ? :-o

No i fajnie .. ja też nie narzekam :p Dziś jeszcze była opcja, że znajomi przyjdą (sztuk dwie tylko :razz:) ale niestety dzidziuś im plany popsuł :niewiem: Ich strata :evil_lol:[/quote]

Po pierwsze:
Oczywiście niuńki mają super kolory, koniec i kropka :wink:

Po drugie:
AA[COLOR=LightBlue]aaa[/COLOR] pewnie, że piją - notorycznie, pijusy czerwononose i pląsonogie :evil_lol:

Po trzecie:
Mówi się trudno i bawi się dalej :Cool!:

Posted

[quote name='Aga76']
Które takie piękne? :evil_lol: [COLOR=LightBlue]Dyskutowałabym na ten temat... [/COLOR]
[COLOR=Red]
Moje posty skaczą niczym pijane sylwestrowe zające[/COLOR] :evil_lol:[/quote]
No kurcze wszystkie :multi: Twoje niuńki mają takie super kolory chyba , że tak swietnie wychodzą te zdjęcia :loveu:

To posty też w sylwka piją ? :-o
[quote name='Aga76']Na to wygląda, że będziemy świętować podobnie.
Nie narzekam, mnie się taka forma też podoba :shiny:[/quote]
No i fajnie .. ja też nie narzekam :p Dziś jeszcze była opcja, że znajomi przyjdą (sztuk dwie tylko :razz:) ale niestety dzidziuś im plany popsuł :niewiem: Ich strata :evil_lol:

Posted

[quote name='Magda']Cześć popołudniowo!

Dziewczynki drzemią, a Miki chętnie dotrzyma im towarzystwa:loveu: Liga teraz w pościeli.

Bazarkowe śnieżynki bardzo fajne. One są takie z materiału, nie? Z tego co widzę:p Jeśli tak to mamy podobne, ale nasze dają się przyczepić do firanki.

My też chyba Sylwek w domu... kasy brak:placz: nikt nie ma wolnej chaty :placz:oj buu[/quote]

Cze M Pędząca :evil_lol:

Dawaj mi tu Mikiego, dziewczyny się nim zaopiekują odpowiednio :cool3:

Śnieżynki są z bawełny, ręcznie obszywane tzw. haftem richelieu :loveu: Pięknoty !!!

No nie płakaj :glaszcze: ważne, że masło w Tesco kupiłaś :megagrin:

Posted

[quote name='Aga76']Cze M Pędząca :evil_lol:

Dawaj mi tu Mikiego, dziewczyny się nim zaopiekują odpowiednio :cool3:

Śnieżynki są z bawełny, ręcznie obszywane tzw. haftem richelieu :loveu: Pięknoty !!!

No nie płakaj :glaszcze: ważne, że masło w Tesco kupiłaś :megagrin:[/quote]

M Pędząca?:evil_lol: Ale co..?:megagrin:

No! Nasze też bawełniane! hihi

bardzo śmieszne:eviltong: I tak wolę osełkę niż extra, ale lepszy rydz jak to mówią

Posted

[quote name='Magda']M Pędząca?:evil_lol: Ale co..?:megagrin:

No! Nasze też bawełniane! hihi

bardzo śmieszne:eviltong: I tak wolę osełkę niż extra, ale lepszy rydz jak to mówią[/quote]

Chyba lepiej by zabrzmiało latająca... bo jak się już pojawisz to latasz i latasz, zupełnie nie zwalniasz tempa :roll:

Mówisz, że rydz na maśle? :evil_lol: Ja sobie zapamiętam, że fot żywieniowych nie zaserwowałaś :obrazic:

Posted

[quote name='tigrunia']A ja tu się już gubię :-o Co jest do czego to ja ni wiem :shake: :hmmmm:[/quote]

:evil_lol: się nie przejmuj...

Masz piękny avatar :loveu:

[quote name='Magda']Foty żywieniowe będą wieczorem, bo teraz siedzą w aparacie:eviltong: Nie chce mi się z nimi teraz bawić.[/quote]

Obiecujesz?

Nie będę wnikać z kim i w co się bawisz :cool:

Posted

Kurde a wiecie co się dziś stało ?? :crazyeye: Tak mi się przypomniało bo o aparacie żeś Władka napomkła .. otóż kupiłam sobie na allegro aparat .. taki zwykły, Benq za 300 zł co by mieć czym foty w górach robić bo Łukiego aparatos znów dead :cool1: No i wysłali go dopiero po kilku dniach (wczoraj) bo nie napisałam jaka forma płatności a im cieżko było w konto spojrzeć, że moje pieniążki już tam dawno czekają no więc dalej ...
Ok 12:30 zwoni kurier : "Jestem pod domem, nikogo nie ma , sąsiedzi nie chcą odebrać " Sie pytam " czy nie może Pan podjechać tu i tu .. " Pan stwierdził, ze nie ma czasu no to mu mówię : "Proszę chwileczkę zaczekać ja zaraz do Pana oddzwonię" ON : "dobrze" .. zadzwoniłam do sąsiadki cy jest w domu .. była więc mówię zeby paczkę odebrała .. ok . Dzwonie do kuriera i mówię, że sąsiadka zaraz odbierze a on do mnie " Ale ja już pojechałem " :mdleje: Ja sie pytam no jak to przecież prosiłam, żeby chwilkę zaczekał .. mineły dosłownie 2 minuty a on tylko że nie ma czasu :angryy: Tak mnie wpienił że myślałam, ze słuchawke rozsadze ..na końcu mówie ze ma mi podać nr do firmy i swoje nazwisko .. zadzwoniłam ale oczywiście nic nie wskórałam ;/ Facet w firmie mi powiedział,ze on sie spieszy bo za 10 min musi być na Wojska Polskiego :crazyeye: Ja mówie : " Przecież to jest 200 m od mojego domu czy naprawde tak ciężko mu podjechać ?? :O " On tylko, że niestety nic nie poradzi :cool1: Aparat będzie w poniedziałek bo w piątek nie pracują :mdleje: :angryy:

AMEN

Posted

:shake:[COLOR=LightBlue] duupek nie kurier...

[COLOR=Black]Paranoja, a nie świadczenie usług na poziomie... jakimkolwiek

standard UE :cool1:
[/COLOR] [/COLOR]

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkRed][I][B]Kojący nerwy uśmiech Kapryśki [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT];)

[IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz147.jpg[/IMG]

[IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz149.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Aga76']:shake:[COLOR=LightBlue] duupek nie kurier...

[COLOR=Black]Paranoja, a nie świadczenie usług na poziomie... jakimkolwiek

standard UE :cool1:
[/COLOR] [/COLOR][/quote]
No żenada normalnie :cool1:
On mówił : " No przecież ja byłem .. nie moja wina, że Pani nie było" :cool1: Dziwne raczej nie jest, że ludzie o takiej porze w pracy są, no nie ? Mógł wcześniej zadzwonić to bym chociaż sąsiadke uprzedziła :cool1: To już poczta jest lepsza bo chociaż awizo zostawia i można sobie po pracy odebrać a tu? Nie ma Cie to dostaniesz za tydzień :angryy:

Posted

Be u nas było podobnie z hokerami. Kurier był o 10 rano, a o tej porze w dzień pracy nikogo w domu nie ma... no to on z pretensjami dzwoni do mamy, że dom pusty! Następna przesyłka dopiero w poniedziałek (a był to piątek:shake:). No i cały weekend czekaliśmy.

Uśmiech cudowny!:loveu: Rozbroił mnie na maxa:loveu:

Posted

Nie rozumiem tej przedsiębiorczości, wcześniej się nie zapowiedzą, a później wymagają, żeby człowiek na bezrobociu siedział. Głąby i już...

Posted

[quote name='tigrunia']
No żenada normalnie :cool1:
On mówił : " No przecież ja byłem .. nie moja wina, że Pani nie było" :cool1: Dziwne raczej nie jest, że ludzie o takiej porze w pracy są, no nie ? Mógł wcześniej zadzwonić to bym chociaż sąsiadke uprzedziła :cool1: To już poczta jest lepsza bo chociaż awizo zostawia i można sobie po pracy odebrać a tu? Nie ma Cie to dostaniesz za tydzień :angryy:
[/QUOTE]

proszę mi tu nie psioczyć na Pocztę Polską :-x :evil_lol:

Be, a co to za firma kurierska?
Ja jak zamawiam towar to zawsze sie pytam jaka firma to będzie bo jak dla mnie tylko UPS są w miarę rzetelni i słowni i zawsze dzwonią i zawsze czekają - nigdy nie miałam z nimi problemu :lol:
i DHL też mi raz przywoził i też wszystko było OK.

ale Masterlink czy Siódemka to porażka :shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...