Aga76 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='Mała Rita']a jak by tak Tobie ktoś lampa błyskową po oczach??? Hm??? :shake:[/quote] Oj tam... bez przesady :roll: to było dla wyższych celów, noo... żeby cioteczkom niunię pokazać.
Aga76 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='Mała Rita']nioo i argument nie do podważenia :mdleje:Niunia śliczna :loveu:[/quote] Grunt to dobra argumentacja :megagrin: Co słychać, masz coś nowego ładnego na oku?[COLOR=LightBlue] na allegro[/COLOR]
Mała Rita Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Aga76']Grunt to dobra argumentacja :megagrin: Co słychać, masz coś nowego ładnego na oku?[COLOR=LightBlue] na allegro[/COLOR][/quote] eee nie mam kiedy się porozglądać za czymś fajnym.... [COLOR=LightBlue]na allegro [COLOR=Black]A święta niebawem :roll:[/COLOR][/COLOR]
Aga76 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='Mała Rita']eee nie mam kiedy się porozglądać za czymś fajnym.... [COLOR=LightBlue]na allegro [COLOR=Black]A święta niebawem :roll:[/COLOR][/COLOR][/quote] Będą bezprezentowe?
Mała Rita Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Aga76']Będą bezprezentowe?[/quote] nie, nie w tym tygodniu wybieram się na zakupy :loveu: tyle, że Dawid chce wiertarkę na Gwiazdkę... Dziwne upodobania :evil_lol:
Aga76 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='Mała Rita']nie, nie w tym tygodniu wybieram się na zakupy :loveu: tyle, że Dawid chce wiertarkę na Gwiazdkę... Dziwne upodobania :evil_lol:[/quote] Pół biedy sam sprzęt :evil_lol: tylko co on nim będzie robić? :cool: [COLOR=LightBlue]TK ze swojej wiertareczki to się nieustannie cieszy i bawi się nią jak dziecko hihihi Ostatnio kupiliśmy wkrętarkę, ile to było radości...[/COLOR]
Mała Rita Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Aga76']Pół biedy sam sprzęt :evil_lol: tylko co on nim będzie robić? :cool: [COLOR=LightBlue]TK ze swojej wiertareczki to się nieustannie cieszy i bawi się nią jak dziecko hihihi Ostatnio kupiliśmy wkrętarkę, ile to było radości...[/COLOR][/quote] Hi hi remontować będzie mieszkanko :loveu: [COLOR=PaleTurquoise]Dawid ma 23.12 urodziny, a potem imieniny zaraz po swietach wiec może wkretarke tez mu kupie :evil_lol:[/COLOR]
Aga76 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='Mała Rita']Hi hi remontować będzie mieszkanko :loveu: [COLOR=PaleTurquoise]Dawid ma 23.12 urodziny, a potem imieniny zaraz po swietach wiec może wkretarke tez mu kupie :evil_lol:[/COLOR][/quote] Jeśli do remontu to kupuj śmiało, bardzo użyteczny sprzęt. W święta co najwyżej Dawid trochę w Rambo się pobawi ;)
Mała Rita Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Aga76']Jeśli do remontu to kupuj śmiało, bardzo użyteczny sprzęt. W święta co najwyżej Dawid trochę w Rambo się pobawi ;)[/quote] Wiesz on ma słomiany zapał :evil_lol: Wiec korzystam z chwili póki mu się znudzi
Aga76 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='Mała Rita']Wiesz on ma słomiany zapał :evil_lol: Wiec korzystam z chwili póki mu się znudzi[/quote] Ale łazienka będzie z podgrzewaną podłogą :loveu: [COLOR=LightBlue]Swoją drogą masz teraz dużo okazji, żeby go prezentami obsypywać hihihi Jak nic będzie miał prawdziwy warsztat! [/COLOR]
Mała Rita Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Aga76']Ale łazienka będzie z podgrzewaną podłogą :loveu: [COLOR=LightBlue]Swoją drogą masz teraz dużo okazji, żeby go prezentami obsypywać hihihi Jak nic będzie miał prawdziwy warsztat! [/COLOR][/quote] Też myślałam o drabinie 4 metrowej, bo wlasnie takiej wysokosci jest przedpokój i wyglada okropnie i nie mozna go pomalować bo takiej drabiny nie ma... Wiec jak bedzie to juz można pomalować, dobrze chyba kombinuje :hmmmm: :megagrin:
Aga76 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='Mała Rita']Też myślałam o drabinie 4 metrowej, bo wlasnie takiej wysokosci jest przedpokój i wyglada okropnie i nie mozna go pomalować bo takiej drabiny nie ma... Wiec jak bedzie to juz można pomalować, dobrze chyba kombinuje :hmmmm: :megagrin:[/quote] Hihihi, też w najbliższych planach mamy nabycie drabiny. Już wybraliśmy, tylko trzeba wybrać się do sklepu. Kupujemy też taką do 4 metrów + podest, żeby można było spokojnie pracować na wysokości.
Mała Rita Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Aga76']Hihihi, też w najbliższych planach mamy nabycie drabiny. Już wybraliśmy, tylko trzeba wybrać się do sklepu. Kupujemy też taką do 4 metrów + podest, żeby można było spokojnie pracować na wysokości.[/quote] Myślisz, ze ucieszyłby się gdybym przytachała pod choinke taka drabinę :evil_lol:
Aga76 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='Mała Rita']Myślisz, ze ucieszyłby się gdybym przytachała pod choinke taka drabinę :evil_lol:[/quote] :megagrin: To byłby dopiero widok! Taki prezent na pewno zapamiętałby na całe życie. Byłby wniebowzięty! Do tego czerwona kokarda :evil_lol:
Mała Rita Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Aga76']:megagrin: To byłby dopiero widok! Taki prezent na pewno zapamiętałby na całe życie. Byłby wniebowzięty! Do tego czerwona kokarda :evil_lol:[/quote] A TY jakie planujesz prezenty? :cool3:
Aga76 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='Mała Rita']A TY jakie planujesz prezenty? :cool3:[/quote] Po drabinę pójdziemy, ewentualnie jeszcze po pilarkę :evil_lol:[COLOR=LightBlue] i piłę[/COLOR] [COLOR=LightBlue]Poza tym nabyłam 4 sezony Czesia.[/COLOR]
Mała Rita Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Aga76']Po drabinę pójdziemy, ewentualnie jeszcze po pilarkę :evil_lol:[COLOR=LightBlue] i piłę[/COLOR] [COLOR=LightBlue]Poza tym nabyłam 4 sezony Czesia.[/COLOR][/quote] A ja ostatnio ogłupiałam na punkcie "Seks w wielkim mieście", ogladam po 5 odcinków na Comedy Central [COLOR=PaleTurquoise]od poniedziałku do czwartku do 01:30 :evil_lol:[COLOR=Black] [/COLOR][/COLOR]
Aga76 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='Mała Rita']A ja ostatnio ogłupiałam na punkcie "Seks w wielkim mieście", ogladam po 5 odcinków na Comedy Central [COLOR=PaleTurquoise]od poniedziałku do czwartku do 01:30 :evil_lol:[/COLOR][/quote] Oooo :mdleje:zabójcza godzina... Nieźle cię wzięło :razz:
Mała Rita Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Aga76']Oooo :mdleje:zabójcza godzina... Nieźle cię wzięło :razz:[/quote] nio, ale niesamowity film, jakos nie moglam sie przekonac a teraz ogladam dzien w dzien :evil_lol:
Aga76 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='Mała Rita']nio, ale niesamowity film, jakos nie moglam sie przekonac a teraz ogladam dzien w dzien :evil_lol:[/quote] Hi, rozumiem ciebie :loveu: mnie teraz na Czesia wzięło, a wcześniej nijak siostra nie mogła mnie przekonać.
Aga76 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz050.jpg[/IMG]
ewa2909 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 My też od 2 dni nic innego nie robimy tylko za prezentami jeżdzimy. Chiba juz wszystko pokupowane.UF nareszcie,bo z tym najwięcej problemó.
Aga76 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='ewa2909']My też od 2 dni nic innego nie robimy tylko za prezentami jeżdzimy. Chiba juz wszystko pokupowane.UF nareszcie,bo z tym najwięcej problemó.[/quote] Bywa to męczące, a czas jak przy tym szybko leci :roll:
ewa2909 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Aga76']Bywa to męczące, a czas jak przy tym szybko leci :roll:[/quote] Nie lubie takiej bieganiny,wzędzie tyle ludzi że nie gdzie nosa wcisnąc. W sieci REAL była dzisiaj obniżka 50% na wszystkie zabawki,to co się dziło to szok:shake:
madziasto4 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [url]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz061.jpg[/url] królewna Fijona :loveu: jak to mówił ten knypek w koronie ze Shreka :evil_lol:
Recommended Posts