Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aga76']Zuzanno !!!
Że jak? Że ty co? Że ściągasz :mdleje:Noo wstydź się, wstydź...

Buziaki :calus:

Ps. Pokaż Bajeczkę![/quote]

Hihi :diabloti:

Zupełnie nie mamy fotek :shake:

Posted

[quote name='Zuza96']Hihi :diabloti:

Zupełnie nie mamy fotek :shake:[/quote]

:evil_lol:

Nie nie nie, to ja nie mam fotek, a ty masz :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Jak to zastój ? :crazyeye: Na nowym dachu im zrób :evil_lol:[/quote]

:megagrin: tia... i zaraz będzie wielkie bum... bo zlecę z hukiem niczym parkujący łabędź na jeziorze

Posted

[quote name='Aga76']:megagrin: tia... i zaraz będzie wielkie bum... bo zlecę z hukiem niczym parkujący łabędź na jeziorze[/quote]
To mogło by być fajne widowisko :evil_lol: To może zamiast fotek poprosimy filma-lepszy efekt będzie :diabloti:

Posted

[quote name='tigrunia']To mogło by być fajne widowisko :evil_lol: To może zamiast fotek poprosimy filma-lepszy efekt będzie :diabloti:[/quote]

Znaczy się z tego lotu łabędziego na dziób, prosto w glinę?

Posted

[quote name='tigrunia']No .. śliczny filmik będzie :loveu:[/quote]

Bardzo ci dziękuję, w takim razie muszę się poważnie nad nim zastanowić, wszak mogą to być moje ostatnie chwile po tej stronie tęczy :roll:

Jakby nie było stan surowy zamknięty stał się faktem. Jutro ostatnie gąsiory, dokończenie obróbki rynien i okien. W najgorszym wypadku w piątek żegnamy ekipę dachową.

Posted

[quote name='Aga76']Bardzo ci dziękuję, w takim razie muszę się poważnie nad nim zastanowić, wszak mogą to być moje ostatnie chwile po tej stronie tęczy :roll:

Jakby nie było stan surowy zamknięty stał się faktem. Jutro ostatnie gąsiory, dokończenie obróbki rynien i okien. W najgorszym wypadku w piątek żegnamy ekipę dachową.[/quote]

byle do wiosny Aguś :lol:

Posted

[quote name='Aga76']Bardzo ci dziękuję, w takim razie muszę się poważnie nad nim zastanowić, wszak mogą to być moje ostatnie chwile po tej stronie tęczy :roll:

Jakby nie było stan surowy zamknięty stał się faktem. Jutro ostatnie gąsiory, dokończenie obróbki rynien i okien. W najgorszym wypadku w piątek żegnamy ekipę dachową.[/quote]
Superancko :multi: Mama dziś jedzie opracować budowę komina .. :cool1: Powiedziałam, żeby duży zrobiła co by gwiazdor się zmieścił :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Superancko :multi: Mama dziś jedzie opracować budowę komina .. :cool1: Powiedziałam, żeby duży zrobiła co by gwiazdor się zmieścił :loveu: :evil_lol:[/quote]

:x-mas:

... z wielkim worem [COLOR=lightblue]prezentów[/COLOR]

Posted

cze Aga :loveu:

czyli póki co roboty budowlane nowej chałupy idą po myśli i z planem...?
robotnicy pracują a nie opier****** się? :evil_lol:

Posted

Cze Kasiu [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSvittoriabuono.gif[/IMG]

Jak na razie idzie tak jak miało iść... i niech tak zostanie,
znaczy się budowa idzie :evil_lol:

Cze Dario [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSabbraccio.gif[/IMG]
Kobiety wracajcie do zdrowia :calus:

Posted

[quote name='Mała Rita']byle do wiosny Aguś :lol:[/quote]

Ciepło, słonecznie... hihihi idzie wiosna na święta :evil_lol:

Całe szczęście już czwartek.
Dzień dobry :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']Co tam w Wawce? :razz: Słonko podobno, tak? :crazyeye:
U mnie brzydko, mokro, szaro, zimno :angryy:[/quote]

:multi: ładnie, ciepło i słonko jest, juupi !!!

Poza tym goopie posty skaczą i nie widziałam, że napisałaś :roll:

Posted

[quote name='Aga76']:multi: ładnie, ciepło i słonko jest, juupi !!!

Poza tym goopie posty skaczą i nie widziałam, że napisałaś :roll:[/quote]
No to muszę dłużej poczekać zanim odpiszę :evil_lol:

Zazdraszczam słonka .. u mnie ni ma .. :-(

Posted

[quote name='tigrunia']No to muszę dłużej poczekać zanim odpiszę :evil_lol:

Zazdraszczam słonka .. u mnie ni ma .. :-([/quote]

Przez bałagan na dogo czuję się przymuszona do zakupu abonamentu :roll: Pijackie posty i brak multi (przez naprawdę dłuugi okres czasu) wywołuje czkawkę.

Wsiadaj w samchód i przyjeżdżaj :loveu:

Zakupki dziś aktualne?

Posted

[quote name='Aga76']Przez bałagan na dogo czuję się przymuszona do zakupu abonamentu :roll: Pijackie posty i brak multi (przez naprawdę dłuugi okres czasu) wywołuje czkawkę.

Wsiadaj w samchód i przyjeżdżaj :loveu:

Zakupki dziś aktualne?[/quote]
Abonament bałaganu postowego Cię nie wyzbędzie :-( Nie wiem co z multi bo zdania są podzielone... jedni mowią, ze jakaś awaria dogo inni, że tylko dla abonamentowców :niewiem:

Kurka kasy nie mam na paliwo bo już bym dawno jechała :evil_lol:

Zakupki raczej tak tylko korki mnie przerażają i nie wiem o której jechać żeby się nie wpakować :placz:

Posted

[quote name='tigrunia']Abonament bałaganu postowego Cię nie wyzbędzie :-( Nie wiem co z multi bo zdania są podzielone... jedni mowią, ze jakaś awaria dogo inni, że tylko dla abonamentowców :niewiem:

Kurka kasy nie mam na paliwo bo już bym dawno jechała :evil_lol:

Zakupki raczej tak tylko korki mnie przerażają i nie wiem o której jechać żeby się nie wpakować :placz:[/quote]

Dziwna sytuacja i praktycznie co roku - przez część roku - coś nie działa tak jak powinno :cool1:

A na pych nie pojedzie? :evil_lol: (auto oczywiście)

Noo, korki są fajne ale tylko te od wina :evil_lol:

Dziś pracujesz od 4-ej czy masz wolne? Może wrócisz z butkami i pierścionkiem? A na deser bluzeczka...

Posted

[quote name='Aga76']Dziwna sytuacja i praktycznie co roku - przez część roku - coś nie działa tak jak powinno :cool1:

A na pych nie pojedzie? :evil_lol: (auto oczywiście)

Noo, korki są fajne ale tylko te od wina :evil_lol:

Dziś pracujesz od 4-ej czy masz wolne? Może wrócisz z butkami i pierścionkiem? A na deser bluzeczka...[/quote]
Dogo nas do Świąt przygotowuje :p

Kurka mam pchać całą droge ? :crazyeye: To ja już pieszo wole :cool1:

Korki nie są fajne.. lepiej jak wino odkorkowane :loveu:

Ni od 4-ej a od 5-ej :razz: Pieścionek chociaż by się przydał no .. :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...