Zuza96 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Aga76']Zuzanno !!! Że jak? Że ty co? Że ściągasz :mdleje:Noo wstydź się, wstydź... Buziaki :calus: Ps. Pokaż Bajeczkę![/quote] Hihi :diabloti: Zupełnie nie mamy fotek :shake:
Aga76 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='Zuza96']Hihi :diabloti: Zupełnie nie mamy fotek :shake:[/quote] :evil_lol: Nie nie nie, to ja nie mam fotek, a ty masz :evil_lol:
tigrunia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Jak to zastój ? :crazyeye: Na nowym dachu im zrób :evil_lol:
Aga76 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='tigrunia']Jak to zastój ? :crazyeye: Na nowym dachu im zrób :evil_lol:[/quote] :megagrin: tia... i zaraz będzie wielkie bum... bo zlecę z hukiem niczym parkujący łabędź na jeziorze
tigrunia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Aga76']:megagrin: tia... i zaraz będzie wielkie bum... bo zlecę z hukiem niczym parkujący łabędź na jeziorze[/quote] To mogło by być fajne widowisko :evil_lol: To może zamiast fotek poprosimy filma-lepszy efekt będzie :diabloti:
Aga76 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='tigrunia']To mogło by być fajne widowisko :evil_lol: To może zamiast fotek poprosimy filma-lepszy efekt będzie :diabloti:[/quote] Znaczy się z tego lotu łabędziego na dziób, prosto w glinę?
tigrunia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Aga76']Znaczy się z tego lotu łabędziego na dziób, prosto w glinę?[/quote] No .. śliczny filmik będzie :loveu:
Aga76 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='tigrunia']No .. śliczny filmik będzie :loveu:[/quote] Bardzo ci dziękuję, w takim razie muszę się poważnie nad nim zastanowić, wszak mogą to być moje ostatnie chwile po tej stronie tęczy :roll: Jakby nie było stan surowy zamknięty stał się faktem. Jutro ostatnie gąsiory, dokończenie obróbki rynien i okien. W najgorszym wypadku w piątek żegnamy ekipę dachową.
Aga76 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='Mała Rita']byle do wiosny Aguś :lol:[/quote] Z lataniem? :evil_lol: łoj hihihi
Mała Rita Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Aga76']Bardzo ci dziękuję, w takim razie muszę się poważnie nad nim zastanowić, wszak mogą to być moje ostatnie chwile po tej stronie tęczy :roll: Jakby nie było stan surowy zamknięty stał się faktem. Jutro ostatnie gąsiory, dokończenie obróbki rynien i okien. W najgorszym wypadku w piątek żegnamy ekipę dachową.[/quote] byle do wiosny Aguś :lol:
tigrunia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='Aga76']Bardzo ci dziękuję, w takim razie muszę się poważnie nad nim zastanowić, wszak mogą to być moje ostatnie chwile po tej stronie tęczy :roll: Jakby nie było stan surowy zamknięty stał się faktem. Jutro ostatnie gąsiory, dokończenie obróbki rynien i okien. W najgorszym wypadku w piątek żegnamy ekipę dachową.[/quote] Superancko :multi: Mama dziś jedzie opracować budowę komina .. :cool1: Powiedziałam, żeby duży zrobiła co by gwiazdor się zmieścił :loveu: :evil_lol:
Aga76 Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='tigrunia']Superancko :multi: Mama dziś jedzie opracować budowę komina .. :cool1: Powiedziałam, żeby duży zrobiła co by gwiazdor się zmieścił :loveu: :evil_lol:[/quote] :x-mas: ... z wielkim worem [COLOR=lightblue]prezentów[/COLOR]
Kasia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 cze Aga :loveu: czyli póki co roboty budowlane nowej chałupy idą po myśli i z planem...? robotnicy pracują a nie opier****** się? :evil_lol:
Pegaza Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Hej:p jakis wirus sie przyplatal grypowy..a Pipi tez dostala biegunki ale jej przeszlo to Livka zaczela miec problemy z gardlem sie przeziebila..
Aga76 Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Cze Kasiu [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSvittoriabuono.gif[/IMG] Jak na razie idzie tak jak miało iść... i niech tak zostanie, znaczy się budowa idzie :evil_lol: Cze Dario [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSabbraccio.gif[/IMG] Kobiety wracajcie do zdrowia :calus:
Aga76 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 [quote name='Mała Rita']byle do wiosny Aguś :lol:[/quote] Ciepło, słonecznie... hihihi idzie wiosna na święta :evil_lol: Całe szczęście już czwartek. Dzień dobry :loveu:
tigrunia Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Aga76']Cześć Beatko :p[/quote] Co tam w Wawce? :razz: Słonko podobno, tak? :crazyeye: U mnie brzydko, mokro, szaro, zimno :angryy:
Aga76 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 [quote name='tigrunia']Cze Agniesia :loveu:[/quote] Cześć Beatko :p
Aga76 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 [quote name='tigrunia']Co tam w Wawce? :razz: Słonko podobno, tak? :crazyeye: U mnie brzydko, mokro, szaro, zimno :angryy:[/quote] :multi: ładnie, ciepło i słonko jest, juupi !!! Poza tym goopie posty skaczą i nie widziałam, że napisałaś :roll:
tigrunia Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Aga76']:multi: ładnie, ciepło i słonko jest, juupi !!! Poza tym goopie posty skaczą i nie widziałam, że napisałaś :roll:[/quote] No to muszę dłużej poczekać zanim odpiszę :evil_lol: Zazdraszczam słonka .. u mnie ni ma .. :-(
Aga76 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 [quote name='tigrunia']No to muszę dłużej poczekać zanim odpiszę :evil_lol: Zazdraszczam słonka .. u mnie ni ma .. :-([/quote] Przez bałagan na dogo czuję się przymuszona do zakupu abonamentu :roll: Pijackie posty i brak multi (przez naprawdę dłuugi okres czasu) wywołuje czkawkę. Wsiadaj w samchód i przyjeżdżaj :loveu: Zakupki dziś aktualne?
tigrunia Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Aga76']Przez bałagan na dogo czuję się przymuszona do zakupu abonamentu :roll: Pijackie posty i brak multi (przez naprawdę dłuugi okres czasu) wywołuje czkawkę. Wsiadaj w samchód i przyjeżdżaj :loveu: Zakupki dziś aktualne?[/quote] Abonament bałaganu postowego Cię nie wyzbędzie :-( Nie wiem co z multi bo zdania są podzielone... jedni mowią, ze jakaś awaria dogo inni, że tylko dla abonamentowców :niewiem: Kurka kasy nie mam na paliwo bo już bym dawno jechała :evil_lol: Zakupki raczej tak tylko korki mnie przerażają i nie wiem o której jechać żeby się nie wpakować :placz:
Aga76 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 [quote name='tigrunia']Abonament bałaganu postowego Cię nie wyzbędzie :-( Nie wiem co z multi bo zdania są podzielone... jedni mowią, ze jakaś awaria dogo inni, że tylko dla abonamentowców :niewiem: Kurka kasy nie mam na paliwo bo już bym dawno jechała :evil_lol: Zakupki raczej tak tylko korki mnie przerażają i nie wiem o której jechać żeby się nie wpakować :placz:[/quote] Dziwna sytuacja i praktycznie co roku - przez część roku - coś nie działa tak jak powinno :cool1: A na pych nie pojedzie? :evil_lol: (auto oczywiście) Noo, korki są fajne ale tylko te od wina :evil_lol: Dziś pracujesz od 4-ej czy masz wolne? Może wrócisz z butkami i pierścionkiem? A na deser bluzeczka...
tigrunia Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Aga76']Dziwna sytuacja i praktycznie co roku - przez część roku - coś nie działa tak jak powinno :cool1: A na pych nie pojedzie? :evil_lol: (auto oczywiście) Noo, korki są fajne ale tylko te od wina :evil_lol: Dziś pracujesz od 4-ej czy masz wolne? Może wrócisz z butkami i pierścionkiem? A na deser bluzeczka...[/quote] Dogo nas do Świąt przygotowuje :p Kurka mam pchać całą droge ? :crazyeye: To ja już pieszo wole :cool1: Korki nie są fajne.. lepiej jak wino odkorkowane :loveu: Ni od 4-ej a od 5-ej :razz: Pieścionek chociaż by się przydał no .. :roll:
Recommended Posts