Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aga76']:evil_lol: można ubrać szpilki w domu w gumowe kapciuszki, hihihi[/quote]
Jak? :crazyeye: Próbowałaś ? :evil_lol:
[quote name='Mała Rita']wiesz ale drewno to zawsze drewno, gumoleum nie podoba mi się :shake: ja teraz boje staczam z Dawidem żebyśmy wycyklinowali bo mnie szlag trafia jak patrzę na ta podłoge :angryy:[/quote]
Moja mama to samo "drewno to drewno" ale jak będę dom budować to wole panele :cool1: Się porysują założe nowe i będzie coś innego a nie .. 25 lat ta sama podłoga :cool1:

Posted

[quote name='tigrunia']Jak? :crazyeye: Próbowałaś ? :evil_lol:
[/quote]

:megagrin: Niee :shake: nie mam dziurek poszpilkowych :loveu:

Posted

[quote name='Aga76']:megagrin: latam albo jeżdżę na pupie[/quote]
Eeee.. a już myślałam, że masz jakąś specjalistyczną tą podłogę, że wgniotki sie nie robią :cool1:

Posted

[quote name='tigrunia']Eeee.. a już myślałam, że masz jakąś specjalistyczną tą podłogę, że wgniotki sie nie robią :cool1:[/quote]

:shake:

Podłoga zwyczajna, parkiecik gites (terakota w kuchni i łazience).

Posted

No narescie widze tematy mieszkaniowe dawno ich nie bylo nie?:cool3:

ja tez mam panele i kafle chcialabym chodnik w przedpokoju ale niestety nie przy Somie...juz i tak poleguje na dywaniku u Niki

Posted

i znow posty skacza...

gdzie podzialiscie wszyscy ja przychodze to nikogo juz nie ma...

oj Aga bo chetnie bym salon wymienila a m-a nie chce :roll:on chce lazienke

Posted

[quote name='Pegaza']i znow posty skacza...

gdzie podzialiscie wszyscy ja przychodze to nikogo juz nie ma...

oj Aga bo chetnie bym salon wymienila a m-a nie chce :roll:on chce lazienke[/quote]

Skaczą jak goopie, wkurzająca sytuacja :motz:

A propo łazienki i salonu, sąsiedzi robią remont i łączą kuchnię z salonem, zburzyli już ścianę i teraz wiertareczka wiedzie prym... i tak sobie pomyślałam, żeby być cool i dżezi to sobie chyba zrobię salon z aneksem łazienkowym, będzie oryginalnie :grins:

Salon wymienić meblowo, ściennie i podłogowo?

Posted

nie tylko meble:p takie komodki i witryna sofa stol lub witryna co wyglada jak mebloscianka sofa stol... noo

aa bardzo orginalne polaczenie goscie beda miec blisko do wc:lol:

Posted

[quote name='Aga76']
A propo łazienki i salonu, sąsiedzi robią remont i łączą kuchnię z salonem, zburzyli już ścianę i teraz wiertareczka wiedzie prym... i tak sobie pomyślałam, żeby być cool i dżezi to sobie chyba zrobię salon z aneksem łazienkowym, będzie oryginalnie :grins:
[/quote]
:roflt: Aguś Ty to masz powalające pomysły :loveu::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Pegaza']nie tylko meble:p takie komodki i witryna sofa stol lub witryna co wyglada jak mebloscianka sofa stol... noo

aa bardzo orginalne polaczenie goscie beda miec blisko do wc:lol:[/quote]

Uwielbiam komody :loveu:

Sikasz sobie i nie tracisz najlepszych momentów filmu :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']:roflt: Aguś Ty to masz powalające pomysły :loveu::roflt::roflt:[/quote]

:Cool!:

: siedzę sobie w wannie i oglądam sobie jakąś sensację o morderstwie w łazience, to będzie emocjonujące :evil_lol:

Posted

[quote name='Aga76']:Cool!:

: siedzę sobie w wannie i oglądam sobie jakąś sensację o morderstwie w łazience, to będzie emocjonujące :evil_lol:[/quote]
Aga to gdzie Ty masz wanne ze ogladasz film i piszesz z nami jednoczesnie??? :crazyeye:

Posted

[quote name='Mała Rita']Aga to gdzie Ty masz wanne ze ogladasz film i piszesz z nami jednoczesnie??? :crazyeye:[/quote]

Jak na razie normalnie w łazience za drzwiami :evil_lol:

to było takie marzenie, hihihi

Posted

[quote name='Mała Rita']aaaa nie doczytałam cus :evil_lol:[/quote]

nic nie szkodzi :jumpie:

zamówiłaś złotą bluzeczkę w kropeczki?

Jak Fidlak się miewa?

Posted

[quote name='Aga76']nic nie szkodzi :jumpie:

zamówiłaś złotą bluzeczkę w kropeczki?

Jak Fidlak się miewa?[/quote]

jeszcze nie zamówilam, wacham sie :evil_lol:

Fidlak u mamy został, śpi cały czas ale dziś wymarzł troche, nieprzyzwyczajony do zycia bez włosów
:)

Posted

Na bazarku jest małe [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/kocia-micha-psie-frisbee-filizankowy-duet-na-nemo-do-9-12-2008-a-126396/"]frisbee[/URL], może ktoś się skusi...

I w ogóle dużo duuużo fajnych rzeczy :loveu:

Posted

[quote name='Aga76']Na bazarku jest małe [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/kocia-micha-psie-frisbee-filizankowy-duet-na-nemo-do-9-12-2008-a-126396/"]frisbee[/URL], może ktoś się skusi...

I w ogóle dużo duuużo fajnych rzeczy :loveu:[/quote]

skusiłam się :loveu:

be juz lete zobaczyc na nk :loveu:

Posted

[quote name='Mała Rita']
Fidlak u mamy został, śpi cały czas ale dziś wymarzł troche, nieprzyzwyczajony do zycia bez włosów
:)[/quote]

Już piątkowe cze Asiu :loveu:

Zabawnie to zabrzmiało, Fidek wcale nie wygląda jak chiński grzywacz.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...