tigrunia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Aga76']:evil_lol: można ubrać szpilki w domu w gumowe kapciuszki, hihihi[/quote] Jak? :crazyeye: Próbowałaś ? :evil_lol: [quote name='Mała Rita']wiesz ale drewno to zawsze drewno, gumoleum nie podoba mi się :shake: ja teraz boje staczam z Dawidem żebyśmy wycyklinowali bo mnie szlag trafia jak patrzę na ta podłoge :angryy:[/quote] Moja mama to samo "drewno to drewno" ale jak będę dom budować to wole panele :cool1: Się porysują założe nowe i będzie coś innego a nie .. 25 lat ta sama podłoga :cool1:
Aga76 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='tigrunia']Jak? :crazyeye: Próbowałaś ? :evil_lol: [/quote] :megagrin: Niee :shake: nie mam dziurek poszpilkowych :loveu:
tigrunia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Aga76']:megagrin: Niee :shake: nie mam dziurek poszpilkowych :loveu:[/quote] Jak Ty to robisz? :crazyeye:
Aga76 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='tigrunia']Jak Ty to robisz? :crazyeye:[/quote] :megagrin: latam albo jeżdżę na pupie
tigrunia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Aga76']:megagrin: latam albo jeżdżę na pupie[/quote] Eeee.. a już myślałam, że masz jakąś specjalistyczną tą podłogę, że wgniotki sie nie robią :cool1:
Aga76 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='tigrunia']Eeee.. a już myślałam, że masz jakąś specjalistyczną tą podłogę, że wgniotki sie nie robią :cool1:[/quote] :shake: Podłoga zwyczajna, parkiecik gites (terakota w kuchni i łazience).
Aga76 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='Pegaza']No narescie widze tematy mieszkaniowe dawno ich nie bylo nie?:cool3: [/quote] Wiesz, kiedy przyjść :loveu:
Pegaza Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 No narescie widze tematy mieszkaniowe dawno ich nie bylo nie?:cool3: ja tez mam panele i kafle chcialabym chodnik w przedpokoju ale niestety nie przy Somie...juz i tak poleguje na dywaniku u Niki
Pegaza Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 i znow posty skacza... gdzie podzialiscie wszyscy ja przychodze to nikogo juz nie ma... oj Aga bo chetnie bym salon wymienila a m-a nie chce :roll:on chce lazienke
Aga76 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='Pegaza']i znow posty skacza... gdzie podzialiscie wszyscy ja przychodze to nikogo juz nie ma... oj Aga bo chetnie bym salon wymienila a m-a nie chce :roll:on chce lazienke[/quote] Skaczą jak goopie, wkurzająca sytuacja :motz: A propo łazienki i salonu, sąsiedzi robią remont i łączą kuchnię z salonem, zburzyli już ścianę i teraz wiertareczka wiedzie prym... i tak sobie pomyślałam, żeby być cool i dżezi to sobie chyba zrobię salon z aneksem łazienkowym, będzie oryginalnie :grins: Salon wymienić meblowo, ściennie i podłogowo?
Pegaza Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 nie tylko meble:p takie komodki i witryna sofa stol lub witryna co wyglada jak mebloscianka sofa stol... noo aa bardzo orginalne polaczenie goscie beda miec blisko do wc:lol:
tigrunia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Aga76'] A propo łazienki i salonu, sąsiedzi robią remont i łączą kuchnię z salonem, zburzyli już ścianę i teraz wiertareczka wiedzie prym... i tak sobie pomyślałam, żeby być cool i dżezi to sobie chyba zrobię salon z aneksem łazienkowym, będzie oryginalnie :grins: [/quote] :roflt: Aguś Ty to masz powalające pomysły :loveu::roflt::roflt:
Aga76 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='Pegaza']nie tylko meble:p takie komodki i witryna sofa stol lub witryna co wyglada jak mebloscianka sofa stol... noo aa bardzo orginalne polaczenie goscie beda miec blisko do wc:lol:[/quote] Uwielbiam komody :loveu: Sikasz sobie i nie tracisz najlepszych momentów filmu :evil_lol:
Aga76 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='tigrunia']:roflt: Aguś Ty to masz powalające pomysły :loveu::roflt::roflt:[/quote] :Cool!: : siedzę sobie w wannie i oglądam sobie jakąś sensację o morderstwie w łazience, to będzie emocjonujące :evil_lol:
Mała Rita Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Aga76']:Cool!: : siedzę sobie w wannie i oglądam sobie jakąś sensację o morderstwie w łazience, to będzie emocjonujące :evil_lol:[/quote] Aga to gdzie Ty masz wanne ze ogladasz film i piszesz z nami jednoczesnie??? :crazyeye:
Aga76 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='Mała Rita']Aga to gdzie Ty masz wanne ze ogladasz film i piszesz z nami jednoczesnie??? :crazyeye:[/quote] Jak na razie normalnie w łazience za drzwiami :evil_lol: to było takie marzenie, hihihi
Mała Rita Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Aga76']Jak na razie normalnie w łazience za drzwiami :evil_lol: to było takie marzenie, hihihi[/quote] aaaa nie doczytałam cus :evil_lol:
Aga76 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='Mała Rita']aaaa nie doczytałam cus :evil_lol:[/quote] nic nie szkodzi :jumpie: zamówiłaś złotą bluzeczkę w kropeczki? Jak Fidlak się miewa?
Mała Rita Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Aga76']nic nie szkodzi :jumpie: zamówiłaś złotą bluzeczkę w kropeczki? Jak Fidlak się miewa?[/quote] jeszcze nie zamówilam, wacham sie :evil_lol: Fidlak u mamy został, śpi cały czas ale dziś wymarzł troche, nieprzyzwyczajony do zycia bez włosów :)
Aga76 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Na bazarku jest małe [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/kocia-micha-psie-frisbee-filizankowy-duet-na-nemo-do-9-12-2008-a-126396/"]frisbee[/URL], może ktoś się skusi... I w ogóle dużo duuużo fajnych rzeczy :loveu:
tigrunia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Weź Asia zobacz na nk . Tam chyba jest zdjęcie moje w tej bluzce :roll:
Mała Rita Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Aga76']Na bazarku jest małe [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/kocia-micha-psie-frisbee-filizankowy-duet-na-nemo-do-9-12-2008-a-126396/"]frisbee[/URL], może ktoś się skusi... I w ogóle dużo duuużo fajnych rzeczy :loveu:[/quote] skusiłam się :loveu: be juz lete zobaczyc na nk :loveu:
Mała Rita Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='PositiveThought']Asia ja Ciebie nie mam na nk :placz:[/quote] no to dlaczego??? :crazyeye:
Aga76 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='Mała Rita'] Fidlak u mamy został, śpi cały czas ale dziś wymarzł troche, nieprzyzwyczajony do zycia bez włosów :)[/quote] Już piątkowe cze Asiu :loveu: Zabawnie to zabrzmiało, Fidek wcale nie wygląda jak chiński grzywacz.
Recommended Posts