Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tigrunia']:loveu:Ajj bym się tam chętnie wtuliła obok :loveu:[/quote]

:evil_lol: No to chodź, na pewno przestanie cię boleć głowa.

Posted

jeny, one zawsze takie zsynchronizowane :lol:
jak jedna śpi to i druga
jak jedna leży na dywaniku w słońcu to i druga obok
jak jedna stoi na krześle umęczona jak isaura to i druga obok
i zawsze obie wtulone w nogi TK!

super :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']jeny, one zawsze takie zsynchronizowane :lol:
jak jedna śpi to i druga
jak jedna leży na dywaniku w słońcu to i druga obok
jak jedna stoi na krześle umęczona jak isaura to i druga obok
i zawsze obie wtulone w nogi TK!

super :loveu:[/quote]

Hihihi :buzi:

Posted

[quote name='PositiveThought']Aguś, jak one tak się nauczyły razem wszystkiego? :loveu:

bo one się koffają strasznie. A zazdrosne nie są nic a nic?[/quote]

... bo w rzeczywistości to dwie zazdrosne papugi są :cool1:

[COLOR=LightBlue]hihihi[/COLOR]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Orange][SIZE=3][I][B]Dzień dobry[/B][/I][/SIZE][/COLOR][/FONT] :grins:

[IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz081.jpg[/IMG]

[IMG]http://i374.photobucket.com/albums/oo185/niecha7/Obraz082.jpg[/IMG]

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Aguś :calus:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Cóż za cudny widok słoneczne Niunieczki słodziutkie:loveu:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]A szaleństwa z jabłuszkiem rozbawiły mnie do łez:loveu:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Pozdrawiamy[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='PositiveThought']Nieśmiale promienie słońca i dwie mordeczki :loveu:

ahh, poetycko się zrobiło :loveu:

cze Aguś![/quote]

Cze chore Be :loveu:

Kuciaki, z jednej strony to dobrze, że chorujesz :roll: bo obecna jesteś :grins:

Posted

[quote name='Mała Rita']Niuńki w blasku wschodzącego słoneczka :loveu:[/quote]

Światłolubne ogony :evil_lol: zimowa egzystencja

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Aguś :calus:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Cóż za cudny widok słoneczne Niunieczki słodziutkie:loveu:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]A szaleństwa z jabłuszkiem rozbawiły mnie do łez:loveu:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Pozdrawiamy[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]

Cześć Kasiu :buzi:

Cieszę się, że jabłkowy seansik się podobał.

Posted

[quote name='Aga76']Cze chore Be :loveu:

Kuciaki, z jednej strony to dobrze, że chorujesz :roll: bo obecna jesteś :grins:[/quote]

no ale to tylko z jednej strony :roll:

aaaa! kurde no, przeżywam ilość materiału do nadrobienia :mdleje:
i spr do zaliczenia :mdleje:

Posted

[quote name='PositiveThought']no ale to tylko z jednej strony :roll:
[/quote]

... na drugą nie patrz, bo się bardziej rozchorujesz :wink:

Posted

Słonecznie wygrzewające się niuńki bossskie są :loveu:

Aguś parkiet to to ? :roll: Ma ktoś gumoleum w pokoju ? :evil_lol: Bo mam okropną drewnianą podłogę, której mama nie pozwala mi zwalić kosztem paneli, wycyklinować to kupa kasy więc se myślę, żeby to tylko przykryć czymś.. no wykładzina odpada raczej przy psach :cool1:

Posted

[quote name='tigrunia']Słonecznie wygrzewające się niuńki bossskie są :loveu:

Aguś parkiet to to ? :roll: Ma ktoś gumoleum w pokoju ? :evil_lol: Bo mam okropną drewnianą podłogę, której mama nie pozwala mi zwalić kosztem paneli, wycyklinować to kupa kasy więc se myślę, żeby to tylko przykryć czymś.. no wykładzina odpada raczej przy psach :cool1:[/quote]

no u mojego Dawida jest drewniana, ale ona jest okropna :angryy: gumoleum nie polecam, bo po pierwsze, przynajmniej u nas w Łodzi metr najtańszej wykładziny to 19,90 zł a cyklinowanie 25 zł... :cool1: planyujemy wycyklinowac ale on ma mieszkanie 70 metrów wiec koszta ogromne, a podłoga ohydna jest

Posted

[quote name='Mała Rita']no u mojego Dawida jest drewniana, ale ona jest okropna :angryy: gumoleum nie polecam, bo po pierwsze, przynajmniej u nas w Łodzi metr najtańszej wykładziny to 19,90 zł a cyklinowanie 25 zł... :cool1: planyujemy wycyklinowac ale on ma mieszkanie 70 metrów wiec koszta ogromne, a podłoga ohydna jest[/quote]
No ale gumoleum się tak nie zniszczy sobie myśle :roll: W kuchni cyklinowałam jakiś rok-1,5 temu i mam pełno dziur od szpilek :angryy:

Posted

[quote name='tigrunia']No ale gumoleum się tak nie zniszczy sobie myśle :roll: W kuchni cyklinowałam jakiś rok-1,5 temu i mam pełno dziur od szpilek :angryy:[/quote]

:evil_lol: można ubrać szpilki w domu w gumowe kapciuszki, hihihi

Posted

[quote name='tigrunia']No ale gumoleum się tak nie zniszczy sobie myśle :roll: W kuchni cyklinowałam jakiś rok-1,5 temu i mam pełno dziur od szpilek :angryy:[/quote]

wiesz ale drewno to zawsze drewno, gumoleum nie podoba mi się :shake: ja teraz boje staczam z Dawidem żebyśmy wycyklinowali bo mnie szlag trafia jak patrzę na ta podłoge :angryy:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...