Aga76 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 [quote name='PositiveThought']ale minka śliczna, nie psauje do poniedziałku :loveu: ja uwielbiam własnie budzik i podróż poranną autobusami :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] :calus: w końcu będzie normalnie :grins:
tigrunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 No dobra .. przyłącze sie to może skumam o co tu chodzi :evil_lol: To ja uwielbiam poranne zimowe wstawanie z 15 minut wcześniej (3:45?)co by schody i auto odśnieżyć :cool1: (:loveu:)
Aga76 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 [quote name='tigrunia'] To ja uwielbiam poranne zimowe wstawanie z 15 minut wcześniej (3:45?)co by schody i auto odśnieżyć :cool1: (:loveu:)[/quote] Nooo i wcale się nie dziwię, że już za tym tęsknisz :evil_lol:
Kasia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [quote name='Aga76'] i ścisk !!! ja chcę być śledziem w autobusie !!! [/QUOTE] ściski sa rewelka :loveu: i te zapachy od tych ścisków! ach, żyć a nie umierać!!!
tigrunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [quote name='Aga76']Nooo i wcale się nie dziwię, że już za tym tęsknisz :evil_lol:[/quote] No.. i wiecie co jeszcze ? Poranne wychodzenie z nagrzanego pokoju na zero-stopniowy korytarz i łazienke :loveu: :multi:
Kasia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [quote name='tigrunia'] No.. i wiecie co jeszcze ? Poranne wychodzenie z nagrzanego pokoju na zero-stopniowy korytarz i łazienke :loveu: :multi: [/QUOTE] i gdy czuję, ze jeszcze śpie ale już z Fidlastym jestem na dworze trzęsąć się jak galareta :loveu:
Aga76 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 [quote name='Kasia']ściski sa rewelka :loveu: i te zapachy od tych ścisków! ach, żyć a nie umierać!!![/quote] Zapach jest jak powietrze, bez niego nie idzie żyć :roll: Poranne smrodki :evil_lol: [quote name='tigrunia']No.. i wiecie co jeszcze ? Poranne wychodzenie z nagrzanego pokoju na zero-stopniowy korytarz i łazienke :loveu: :multi:[/quote] rewelacja ! Chłód nas będzie otulał i smród owiewał... jak cudnie !!! Szczęściary jesteśmy :loveu:
tigrunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 O mdleje ..jusz się trzęsę ([COLOR=PaleTurquoise]z radości[/COLOR]):diabloti:
PositiveThought Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [quote name='Kasia']i gdy czuję, ze jeszcze śpie ale już z Fidlastym jestem na dworze trzęsąć się jak galareta :loveu:[/QUOTE] jak się wyłazi spod cieplutkiej kordły na dwor :loveu:
Kasia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [quote name='Aga76'] Chłód nas będzie otulał i smród owiewał... jak cudnie !!! [/QUOTE] gitesowo! :evil_lol::evil_lol:
Aga76 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 [quote name='tigrunia']O mdleje ..jusz się trzęsę ([COLOR=paleturquoise]z radości[/COLOR]):diabloti:[/quote] i jakby co to polecisz na zimną podłogę - fajowo nie? [quote name='Kasia']gitesowo! :evil_lol::evil_lol:[/quote] bo poniedziałkowo :sweetCyb:
tigrunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [quote name='Aga76']i jakby co to polecisz na zimną podłogę - fajowo nie? [/quote] Czad nie z tej ziemi :cool1: :loveu: Te poniedzialki... :p
Mała Rita Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Witam!!! Nienawidzę poniedziałków :placz::placz::placz: jeszcze 7 godzin i do domu...
Aga76 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 [quote name='tigrunia']Czad nie z tej ziemi :cool1: :loveu: Te poniedzialki... :p[/quote] 2Be się nawróciła :evil_lol: [quote name='Mała Rita']Witam!!! Nienawidzę poniedziałków :placz::placz::placz: jeszcze 7 godzin i do domu...[/quote] Cześć :thumbs: 7 najpiękniejszych godzin tego dnia... :wink:
Mała Rita Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 6 godz, 12 minut... nie dam rady :placz::placz::placz:
Aga76 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 [quote name='Mała Rita']6 godz, 12 minut... nie dam rady :placz::placz::placz:[/quote] Wszystko co piękne szybko się kończy :evil_lol:
tigrunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 O nie.. mój poniedziałek kończy się za 2 godziny :crazyeye: :placz: (:evil_lol:)
Aga76 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 [quote name='tigrunia']O nie.. mój poniedziałek kończy się za 2 godziny :crazyeye: :placz: (:evil_lol:)[/quote] Weź nadgodziny :megagrin: nie odbieraj sobie dobrowolnie możliwości takiego szczęścia!
tigrunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Nie dajom u mnie nadgodzin :placz: Boze co ja bidna będę w domu robić ?? :placz:
Aga76 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 [quote name='tigrunia']Nie dajom u mnie nadgodzin :placz: Boze co ja bidna będę w domu robić ?? :placz:[/quote] Obawiam się, że możesz popaść w depresję i na dodatek będziesz zapuchnięta od płaczu :glaszcze:
tigrunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [quote name='Aga76']Obawiam się, że możesz popaść w depresję i na dodatek będziesz zapuchnięta od płaczu :glaszcze:[/quote] :placz::placz::placz: TRAGEDIA!! :placz::placz::placz:
Aga76 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 [quote name='tigrunia']:placz::placz::placz: TRAGEDIA!! :placz::placz::placz:[/quote] Delikatnie powiedziane, nie chciałabym być na twoim miejscu :shake: nie wiem czy się pozbierasz i wystarczy ci siły psychicznej, żeby się podnieść z takiego dołu...
Mała Rita Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 A ja jeszcze tyle wspaniałych godzin w mojej wspaniałej pracy :multi::multi::multi:
MAREA SHAPIRO Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 :diabloti:witamy poniedzialkowo jak sie ogony miewaja??:loveu:
Recommended Posts