Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PositiveThought']ale minka śliczna, nie psauje do poniedziałku :loveu:

ja uwielbiam własnie budzik i podróż poranną autobusami :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

:calus:

w końcu będzie normalnie :grins:

Posted

No dobra .. przyłącze sie to może skumam o co tu chodzi :evil_lol:

To ja uwielbiam poranne zimowe wstawanie z 15 minut wcześniej (3:45?)co by schody i auto odśnieżyć :cool1: (:loveu:)

Posted

[quote name='tigrunia']
To ja uwielbiam poranne zimowe wstawanie z 15 minut wcześniej (3:45?)co by schody i auto odśnieżyć :cool1: (:loveu:)[/quote]

Nooo i wcale się nie dziwię, że już za tym tęsknisz :evil_lol:

Posted

[quote name='Aga76']

i ścisk !!! ja chcę być śledziem w autobusie !!!
[/QUOTE]

ściski sa rewelka :loveu:
i te zapachy od tych ścisków! ach, żyć a nie umierać!!!

Posted

[quote name='Aga76']Nooo i wcale się nie dziwię, że już za tym tęsknisz :evil_lol:[/quote]
No.. i wiecie co jeszcze ? Poranne wychodzenie z nagrzanego pokoju na zero-stopniowy korytarz i łazienke :loveu: :multi:

Posted

[quote name='tigrunia']
No.. i wiecie co jeszcze ? Poranne wychodzenie z nagrzanego pokoju na zero-stopniowy korytarz i łazienke :loveu: :multi:
[/QUOTE]

i gdy czuję, ze jeszcze śpie ale już z Fidlastym jestem na dworze trzęsąć się jak galareta :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']ściski sa rewelka :loveu:
i te zapachy od tych ścisków! ach, żyć a nie umierać!!![/quote]

Zapach jest jak powietrze, bez niego nie idzie żyć :roll:

Poranne smrodki :evil_lol:

[quote name='tigrunia']No.. i wiecie co jeszcze ? Poranne wychodzenie z nagrzanego pokoju na zero-stopniowy korytarz i łazienke :loveu: :multi:[/quote]

rewelacja !

Chłód nas będzie otulał i smród owiewał... jak cudnie !!!

Szczęściary jesteśmy :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']O mdleje ..jusz się trzęsę ([COLOR=paleturquoise]z radości[/COLOR]):diabloti:[/quote]

i jakby co to polecisz na zimną podłogę - fajowo nie?

[quote name='Kasia']gitesowo!
:evil_lol::evil_lol:[/quote]

bo poniedziałkowo :sweetCyb:

Posted

[quote name='tigrunia']Czad nie z tej ziemi :cool1: :loveu: Te poniedzialki... :p[/quote]

2Be się nawróciła :evil_lol:

[quote name='Mała Rita']Witam!!! Nienawidzę poniedziałków :placz::placz::placz: jeszcze 7 godzin i do domu...[/quote]

Cześć :thumbs:

7 najpiękniejszych godzin tego dnia...

:wink:

Posted

[quote name='Mała Rita']6 godz, 12 minut... nie dam rady :placz::placz::placz:[/quote]

Wszystko co piękne szybko się kończy :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']O nie.. mój poniedziałek kończy się za 2 godziny :crazyeye: :placz: (:evil_lol:)[/quote]

Weź nadgodziny :megagrin: nie odbieraj sobie dobrowolnie możliwości takiego szczęścia!

Posted

[quote name='tigrunia']Nie dajom u mnie nadgodzin :placz: Boze co ja bidna będę w domu robić ?? :placz:[/quote]

Obawiam się, że możesz popaść w depresję i na dodatek będziesz zapuchnięta od płaczu :glaszcze:

Posted

[quote name='Aga76']Obawiam się, że możesz popaść w depresję i na dodatek będziesz zapuchnięta od płaczu :glaszcze:[/quote]
:placz::placz::placz: TRAGEDIA!! :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='tigrunia']:placz::placz::placz: TRAGEDIA!! :placz::placz::placz:[/quote]

Delikatnie powiedziane, nie chciałabym być na twoim miejscu :shake: nie wiem czy się pozbierasz i wystarczy ci siły psychicznej, żeby się podnieść z takiego dołu...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...