Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Aguś :loveu:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Prosze pochwalić TK za pomysłowość pudełeczko jest teraz prześliczne :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Tulaski dla dziewczynek :loveu:[/COLOR][/I]
[I][/I]
[I][COLOR=navy]Zuza Bajeczka jest śliczna:lol:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

Witaj Kasiu [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSfortunairlanda.gif[/IMG]

Przesyłam moc slodkich buziaczków od Fioneczki, bo z niej to taka całuśna kluska jest, hihihi.

Oklejone pudełko też mi się podoba i oczywiście niuńkom.

Posted

[quote name='Aga76']A przypadkiem nie jesteś chora?

Bajeczka jest rewelacyjna! Jak u niej z mleczakami, wyszły same czy zostało coś dla veta?[/QUOTE]
Nie nie jestem chora !! Dzisiaj skończyłam o 11.25 !!! A jutro za to o 15.15 masakra...
Nie wywołuj mi tu choroby.....blee

Niestety, ale niedługo jedziemy do veta z podwójnymi kłami... Już z nim rozmawialiśmy o tym, niestety będzie usuwał...... A Fionka ?? Dobrze z ząbkami

[COLOR=PaleTurquoise]Miała Fionka już cieczkę czy nie bo Bajce już się kończy pirwsza.[/COLOR]

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Aguś :loveu:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Prosze pochwalić TK za pomysłowość pudełeczko jest teraz prześliczne :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Tulaski dla dziewczynek :loveu:[/COLOR][/I]

[I][COLOR=navy]Zuza Bajeczka jest śliczna:lol:[/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE]
[COLOR=Black]Dzięki Kasiu !!! <buziaczki>[/COLOR]

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Dziekujemy za słodkie buziaczki od slodkiej Fioneczki [IMG]http://www.emotka.pl/emotikony/milosc2/34.gif[/IMG][/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Agusiu Fionka tak całuśna jak Matrix jak sie uprze to nie mozna mu dac rady mimo odsuwania jezora dostaje długasnego:evil_lol:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

Niestety mam 6 bezczelnych do usunięcia...

[COLOR=lightblue]Jeszcze nie miała cieczki, ale widzę, że powoli się zbliża[/COLOR]

Posted

[quote name='Aga76']Niestety mam 6 bezczelnych do usunięcia...

[COLOR=lightblue]Jeszcze nie miała cieczki, ale widzę, że powoli się zbliża[/COLOR][/QUOTE]
No to my 4 na razie

[COLOR=PaleTurquoise]No to na pewno już wielkimi krokami....[/COLOR]

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Dziekujemy za słodkie buziaczki od slodkiej Fioneczki [IMG]http://www.emotka.pl/emotikony/milosc2/34.gif[/IMG][/COLOR][/I][/CENTER]

[CENTER][I][COLOR=navy]Agusiu Fionka tak całuśna jak Matrix jak sie uprze to nie mozna mu dac rady mimo odsuwania jezora dostaje długasnego:evil_lol:[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]

:evil_lol: i napiera z całą siłą na twarz... buzi buzi buzi, hihihi
TK właśnie tak ją nazywa: moc słodkich buziaczków

[COLOR=lightblue]( a że przy wymianie zębów troszkę bardziej pachnie z pysia, to można paść po takim całowaniu)[/COLOR]

Posted

[quote name='Aga76'][COLOR=lightblue]( a że przy wymianie zębów troszkę bardziej pachnie z pysia, to można paść po takim całowaniu)[/COLOR][/quote]

[COLOR=PaleTurquoise]ZGADZAM SIĘ W 100% :evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Aga76']:evil_lol: i napiera z całą siłą na twarz... buzi buzi buzi, hihihi
TK właśnie tak ją nazywa: moc słodkich buziaczków

[COLOR=lightblue]( a że przy wymianie zębów troszkę bardziej pachnie z pysia, to można paść po takim całowaniu)[/COLOR][/quote]
[CENTER][I][COLOR=navy]Hihi natarczywa całusna Fioneczka :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]U Nas to wyglada tak że najpierw jest atak na ucho a potem gdzie [/COLOR][COLOR=navy]popadnie :evil_lol:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=cyan][COLOR=lightblue]o tak przy wiamienie zebolów zapach pysia nie jest orzeźwiajacy[/COLOR] [/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Hihi natarczywa całusna Fioneczka :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]U Nas to wyglada tak że najpierw jest atak na ucho a potem gdzie [/COLOR][COLOR=navy]popadnie :evil_lol:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=cyan][COLOR=lightblue]o tak przy wiamienie zebolów zapach pysia nie jest orzeźwiajacy[/COLOR] [/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE]
Bajeczka robi tak samo najpierw uszy, potem cała twarz, a na końcu po rękach hihi

Posted

Fionka zawsze atakuje na lini: ucho policzek nos usta drugi policzek i drugie ucho... i nie przyjmuje odmowy, hihihi to chyba można pod molestowanie podciągnąć :evil_lol:

Posted

[quote name='Aga76']Fionka zawsze atakuje na lini: ucho policzek nos usta drugi policzek i drugie ucho... i nie przyjmuje odmowy, hihihi to chyba można pod molestowanie podciągnąć :evil_lol:[/quote]

Gdyby się uprzeć [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20happy/56BE7A6.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Zuza96']Gdyby się uprzeć [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20happy/56BE7A6.gif[/IMG][/quote]

Żeby to jeszcze facet był :-?
Ooo Mati mógłby mnie tak witać!

Posted

[quote name='Aga76']Żeby to jeszcze facet był :-?
Ooo Mati mógłby mnie tak witać![/quote]
[CENTER][I][COLOR=navy]Ooo trafiłas idealnie Mati to uwielbia tylko prosze mnie potem nie skarżyć za zbyt natarczywe molestowanie :)[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='Aga76']Żeby to jeszcze facet był :-?
Ooo Mati mógłby mnie tak witać![/quote]

Już wróciłyśmy, Bajkę muszę wyciągać na siłe z klatki schodowej, jak już ja wyciągnę, to zrobi szybko siusiu a o kupce to mowy nie ma, bo jej za zimno i pędem leci do domu... Nie wiem co już robić ma sukieneczkę - kubraczek, ale i tak się trzęsie z zimna... Chyba muszę jej kupić bluzę (taką bardziej cieplejszą, ale znowy nie chcę jej przegrzewć)...

No właśnie jeszcze chłopak to rozumiem, ale nasze dziewuchy hehe :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Ooo trafiłas idealnie Mati to uwielbia tylko prosze mnie potem nie skarżyć za zbyt natarczywe molestowanie :)[/COLOR][/I][/CENTER]

[/quote]

Mati to może mnie całować bez zastrzeżeń :evil_lol:

[quote name='Zuza96']Już wróciłyśmy, Bajkę muszę wyciągać na siłe z klatki schodowej, jak już ja wyciągnę, to zrobi szybko siusiu a o kupce to mowy nie ma, bo jej za zimno i pędem leci do domu... Nie wiem co już robić ma sukieneczkę - kubraczek, ale i tak się trzęsie z zimna... Chyba muszę jej kupić bluzę (taką bardziej cieplejszą, ale znowy nie chcę jej przegrzewć)...

No właśnie jeszcze chłopak to rozumiem, ale nasze dziewuchy hehe :evil_lol:[/quote]

Moje to tylko czekają, żeby je ubrać i jak już maja na sobie kubraczki to są odważne i tylko kałuże zaliczają :roll:

Posted

[quote]Moje to tylko czekają, żeby je ubrać i jak już maja na sobie kubraczki to są odważne i tylko kałuże zaliczają :roll:[/quote]

Bajka też stoi, czeka aż ją ubiorę, założę smyczkę. Zdejmę majtki, bo teraz musiała nosić hihi (śmiesznie wyglądała) :lol:
Ostatnio jeszcze tak nie było, ale dzisiaj to już nic nawet się nie chce załatwić :roll: Żeczywiście jest ochydna pogoda, pada deszcz, wszędzie kałuże i same chmury na niebie...:shake:

Posted

W taką pogodę to moje też na długie tuptanie nie są zbyt chętne, ale zestawy robią grzecznie (ewentualnie pojedyńcze potrzeby) i dopiero wracamy.

Posted

Przylizłam się przywitać.
Bez humoru bo od rańca padze :shake: Jest mokro i paskudnie!!!!!!!!!!!!

A rano mi adidasy przemokły takie kałuże u nas są...i nogawki spodni po kolana miałam mokre.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...