Aga76 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Mówię Ci ja, mówię i mówię i mówię la la la :siara: A rację wiedźma Anusia ma. A Ty myślisz, że czemu Magdy Mikusiowej na forum nie ma? Bo próbuje usunąć nieusuwalne, [B]poklątewne owłosienie[/B] :evil_lol: Będzie dobrze i ja to wiem. Poza tym obecny układ planet sprawia, że większość problemów wielu ludzi się rozwiązuje. To zasługa Plutona, a on wie co robi :razz:[/quote] Ja tak mniej więcej wyglądam od tygodnia [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20emotion/36138.gif[/IMG] w domu oczywiście, bo w pracy nie daje po sobie nic poznać... Dobrze, że masz rację, będę spokojniejsza.
Anusia & Alutka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 A feeeee, przestan sie mazac! No taka duza dziewczynka :shake: Wszystko bedzie OK, sie wyjasni a za tydzien bedziesz sie z tego smiala :loveu: i beda Ci sie robily zmarszczki mimiczne :evil_lol:
Aga76 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']A feeeee, przestan sie mazac! No taka duza dziewczynka :shake: [B]Wszystko bedzie OK[/B], sie wyjasni a za tydzien bedziesz sie z tego smiala :loveu: i beda Ci sie robily zmarszczki mimiczne :evil_lol:[/quote] [B]poklątewne owłosienie[/B] - cóż za poezja, ach :mdleje: Zostanę na razie przy tym, że wszystko będzie OK... Anusia, a co u ciebie słychać i u panny Alicji, którą znów ukrywasz, bu
Anusia & Alutka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Panna Alicja ostatnimi czasy większość dnia kima. Nie chce się już bawiać z kawalerami na literkę T bo są za duzi. Koniec sesji zbliża się nieubłagalnie i zastanawiam się jak ja zostawię mojego maluszka na ponad 2 miesiące :shake: Przecież ja umrę bez niej :placz:
Aga76 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Buuu, to prawie jak porzucenie, ach to życie niegrzeczne, żeby zmuszać człowieka do takich kroków :glaszcze:
Kasia_zg Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Aga76']Ja tak mniej więcej wyglądam od tygodnia [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20emotion/36138.gif[/IMG] w domu oczywiście, bo w pracy nie daje po sobie nic poznać... Dobrze, że masz rację, będę spokojniejsza.[/quote] [CENTER][I][COLOR=navy]Agusia w takiej mince zdecydowanie Ci nie ładnie nie mozna sie smutac i sie zmaratwiać...czasami w zyciu jest pod górke ale jak juz sie pod nia podejdzie to nie wiem co by sie działo to musi koniecznie musi być dobrze. [/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Niesmutaj mi sie prosze...Uśmiechnij sie trlosećke :lol:[/COLOR][/I] [/CENTER]
Aga76 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Agusia w takiej mince zdecydowanie Ci nie ładnie nie mozna sie smutac i sie zmaratwiać...czasami w zyciu jest pod górke ale jak juz sie pod nia podejdzie to nie wiem co by sie działo to musi koniecznie musi być dobrze. [/COLOR][/I][/CENTER] [I][COLOR=navy][/COLOR][/I] [CENTER][I][COLOR=navy]Niesmutaj mi sie prosze...Uśmiechnij sie trlosećke :lol:[/COLOR][/I] [/CENTER] [/quote] postaram się, tylko czasem to takie trudne i sił brak... Dziękuję.
Anusia & Alutka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Buuu chcialam wrzucic fotke ziewajacej Ali, przed chwila zrobiona, ale cos imageshack nawala :roll: Porzucenie... Ty nie uzywaj takich slow bo sie zalamie :-(
Aga76 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Buuu chcialam wrzucic fotke ziewajacej Ali, przed chwila zrobiona, ale cos imageshack nawala :roll: Porzucenie... Ty nie uzywaj takich slow bo sie zalamie :-([/quote] Moje oczy kcą ujrzeć ziewającą Alicję :modla: Nie będę - nie załamuj się :calus:
Anusia & Alutka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Kujka nie da sie no :angryy: Sprobuje pozniej. A teraz pojde cos zjesc bo przymieram glodem. Oj jak mnie dopadl nagly glod. Nie lubie tego uczucia!! Agus czy Ty bedziesz tu do samej 12.00?
Aga76 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Będę, później mnie nie będzie, bo pójdę na zebranie i jeszcze później powinnam wrócić, tylko nie wiem w jakim stanie emocjonalnym :roll:
Magda Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nie wiem czy to leń, ale że opętana jezdeś to wiem...[/quote] grabisz sobie [SIZE=3]grabisz sobie[/SIZE] [SIZE=4]grabisz sobie[/SIZE] [quote name='Anusia & Alutka'] A Ty myślisz, że czemu Magdy Mikusiowej na forum nie ma? Bo próbuje usunąć nieusuwalne, poklątewne owłosienie :evil_lol: /quote] [SIZE=5]grabisz sobie[/SIZE] [SIZE=6]grabisz sobie[/SIZE] [SIZE=7]grabisz sobie!!!!! [/SIZE][CENTER][SIZE=7][IMG]http://klub.chip.pl/gekon/emots_m/bron_desperado.gif[/IMG][/SIZE] [/CENTER] Hej Aguś! Nie smutaj. "Uśmiechnij się, z uśmiechem Ci do twarzy..":siara:
Aga76 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Madzia specjalnie for you [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20doin/1514.gif[/IMG] hihihi
Magda Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Buahahaha!! Wiedziałam! Wiedziałam, że znajdziesz coś z grabiami!!:sweetCyb::sweetCyb: Aguś kocham Cię!!!!
Aga76 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='Magda_Miki']Buahahaha!! Wiedziałam! Wiedziałam, że znajdziesz coś z grabiami!!:sweetCyb::sweetCyb: Aguś kocham Cię!!!![/quote] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20midi/C086.gif[/IMG]
Magda Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ale ja jestem scfana bestja i cię odtajniaczyłam:eviltong: Mam stronkę z tymi emocikami przed oczyma mymi.:evil_lol: [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/16/16_15_13.gif[/IMG]
Aga76 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='Magda_Miki']Ale ja jestem scfana bestja i cię odtajniaczyłam:eviltong: Mam stronkę z tymi emocikami przed oczyma mymi.:evil_lol: [/quote] adres strony to żadna tajemnica, podawałam go już kilka razy w galerii :loveu: i zawsze podaję, jeśli znów ktoś pyta :loveu:
Magda Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 A mogę poprosic o fotencję niespiących panienek? Wyrka sie już naoglądałam za wszystkie czasy:evil_lol:
Aga76 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='Magda_Miki']A mogę poprosic o fotencję niespiących panienek? Wyrka sie już naoglądałam za wszystkie czasy:evil_lol:[/quote] Wyrko wyreczko wyrusio :roll:
Aga76 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='Magda_Miki']Aguś trzymaj kciuki idziemy na ścięcie:placz:[/quote] Biedny Mikuś, Madzia się nudzi...oj niedobrze... :evil_lol: no co ty będzie super!
Anusia & Alutka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 JA SOBIE GRABIE??? JA??? Ty juz wczesniej sobie nagrabilas. I uwazaj bo jeszcze Atka sie na Ciebie rzuci, znajac jej upodobania do bujnego owlosienia :evil_lol: Agus, nie daj sie :loveu: EDIT: No i przez glupia, nie chcaca zniknac reklame spoznilam sie buuu :(
Aga76 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Jestem, siem wzruszyłam bardzo mocno, ech... - [URL="http://podroze.raportyspecjalne.onet.pl/1420350,index.html"]moja miłość[/URL]
Aga76 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']I uwazaj bo jeszcze Atka sie na Ciebie rzuci, znajac jej upodobania do bujnego owlosienia :evil_lol: Agus, nie daj sie :loveu: [/quote] :roflt: śliczne nawiązanie... hihihi zaraz lecę...
Recommended Posts