Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ona jest taką Kruszynką :loveu:
będzie dobrze, zobaczysz, poradzisz sobie

najważniejsze, byś była silna i siłę dała Kaprysi.
pomożesz jej na pewno :calus:

i za co przepraszasz, kochana? trzymam kciuki z Adiusiem, by było w porządku i byście miały dość energii na zmagania z małym potworkiem. (;

Posted

[quote name='PositiveThought']ona jest taką Kruszynką :loveu:
będzie dobrze, zobaczysz, poradzisz sobie

najważniejsze, byś była silna i siłę dała Kaprysi.
pomożesz jej na pewno :calus:

i za co przepraszasz, kochana? trzymam kciuki z Adiusiem, by było w porządku i byście miały dość energii na zmagania z małym potworkiem. (;[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkRed][I]Tak bym chciała pożartować :razz: ale nie jestem w stanie, w głowie mam mętlik... kombinuje, jak zawieść krew do badania, i tak karma - nie jestem pozytywnie nastawiona do tego rodzaju pożywienia... no i mała haftnęła :mdleje:plaga haftowania, a to podobno wyszło z mody...[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][B][I]Kolorowych snów, idę studzić swoje zwoje mózgowe...[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20dance/2829.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Hey Kasienko!

Ja ze zmiana tematu sobie poradzilam latwo, bo tak czesto tu bywam, ze Kaprysie mam w zakladkach :loveu:[/quote]
[CENTER][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=royalblue]Witam Anusiu :) już teraz też tak zrobiłam żeby nie miec takich problemików na przyszłośc :)[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/CENTER]
[quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkred][I]Tak bym chciała pożartować :razz: ale nie jestem w stanie, w głowie mam mętlik... kombinuje, jak zawieść krew do badania, i tak karma - nie jestem pozytywnie nastawiona do tego rodzaju pożywienia... no i mała haftnęła :mdleje:plaga haftowania, a to podobno wyszło z mody...[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
[CENTER][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=royalblue]Oooo Boziu!!! Nasza kochana Kaprysia taka chorutka...:-( [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]
[I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=#4169e1]I jeszcze Fionka kłopoty żoładkowe :([/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]
[I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=#4169e1]Agniesiu musisz być dobrej myśli napewno wszystko ułozy sie dobrze i Kaprysia bedzie zdrowiutka...Musisz sie trzymać nie możesz sie podlamywać przecież Kaprysia potrzebuje Cie a Ty sobie poradzisz i zobaczysz wszystko bedzie dobrze!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]
[I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=#4169e1]A ja trzymam kciuki i jestem z Tobą!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]
[I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=#4169e1]Śpijcie słodko Dobranoc!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='Magda_Miki']Ojej, zdrowiej szybciutko kochana Kaprysiu! Masz takiego maluszka w domu to trzeba się nim zająć, a nie chorować:loveu:

Aguś jak tam Fioneczka? Robi coś poza jedzeniem, spaniem i produkowaniem odpadów?:evil_lol:[/quote]

[I][FONT=Georgia][COLOR=magenta]Ostatnio Fiona wpadła na dziki pomysł, że może Capri ją mlekiem nakarmi, gania za nią jak wściekła i próbuje ciągnąć za cyca - jak nic dom wariatów[/COLOR][/FONT][/I] :splat:

[quote name='Magda_Miki']Witamy poniedziałkowo (i oby jak najszybciej weekendowo:cool3:)!
Proszę ucałować dwie małe kruszynki i przybić łapę od Mikiego:lol:
[/quote]

[I][FONT=Georgia][COLOR=sienna]Witaj kochana Madziu, dziękujemy za poniedziałkowe odwiedzinki[/COLOR][/FONT][/I] :calus:

[quote name='fidelek2']
Dzień dobry Agnieszko :lol:
Cieszę sie ogromnie, że masz w domku drugiego ogonka :loveu: i zazdroszczę Ci tego troszkę, wiesz...? ;)
Fionka jest cudowna, słodziutka i prześliczna!!! Taka maleńka puchata kuleczka?
A jak Kaprysia odnosi sie do młodszej "siostrzyczki'? Nie jest zazdrosna?
A mówiąć o Kaprysi trzymamy kciuki z Nią i jej zdrówko!!! :loveu:[/quote]

[I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Halo Kasiu[/COLOR][/FONT][/I] :buzi:
[I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Fionka wygląda jak baryłka, toczy się słodko po podłodze, skacze na czterech łapach i gdy szybko biegnie to doopcią zarzuca na zakrętach. Kaprysia jest zazdrosna i ustawia małą na ostaniej pozycji w domu, ale myślę, że wszystko przebiega w granicach przyzwoitości, bo Kaprysia to bardzo grzeczna i mądra dziewczynka[/COLOR][/FONT][/I].

[I][FONT=Georgia][COLOR=navy](Kasiu masz przepiękny nowy bannerek!)[/COLOR][/FONT][/I]

[quote name='Toska']dzień dobry :lol:
witam :lol:
dawno mnie tu nie było , szukam dziś i.....:crazyeye: o matko kochana :loveu: jakie zmiany :lol:
drugi ogonek zamieszkał u Agi :lol: -jaki słodki ogonek :loveu:
Aga -gratulacje !!!
śliczności :loveu: , słodkości :loveu:
proszę ucałować obie panny w same nochalki :loveu: , wygłaskać , wytulić od ciotki Toski , która umiera z zazdrości :evil_lol:[/quote]

[I][FONT=Georgia][COLOR=green]Witaj Toska[/COLOR][/FONT][/I] :Rose:
[I][FONT=Georgia][COLOR=green]Obiecuję ucałować, wygłaskać i wytulić moje dwa ogony. Bardzo się cieszę, że nas odwiedziłaś - dziękujemy za pamięć. Pozdrawiamy bardzo bardzo cieplutko.[/COLOR][/FONT][/I]

Posted

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]dzień dobry Aga [/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=magenta]pozdrów Kaprysię i Fionkę od Yorkowej gromadki :loveu: [/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=#ff00ff]tak sobie myślałam może Kaprysia ma to ze stresu [/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=#ff00ff]w końcu tyle czasu była sama [/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=#ff00ff]a tu nagle szczeniaczek nowy w domu [/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=#ff00ff]i musi się dzielić zabawkami, posłaniem[/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=#ff00ff] a przede wszystkim miłością Pańci ;) [/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='Zuza96'][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Jeteś[B]my :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Nie mogłem czekać Aguś tak długo na odpowiedź :eviltong: :evil_lol:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Więc wstawiam foteczki mojej kochanej, słodkiej Bajeczki: [/COLOR][/FONT]

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/cacdc0883bf5e1eb.html"][IMG]http://images21.fotosik.pl/356/cacdc0883bf5e1eb.jpg[/IMG][/URL]

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Bajka ze swoim tatą, a mama się stroi :loveu:[/COLOR][/FONT]

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/ea903d020541de98.html"][IMG]http://images12.fotosik.pl/58/ea903d020541de98.jpg[/IMG][/URL]

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Maleństwo słodko śpi[/COLOR][/FONT] :cool3: :loveu:

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/110e1dc9508f88a1.html"][IMG]http://images21.fotosik.pl/356/110e1dc9508f88a1.jpg[/IMG][/URL]

[COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Kołobrzeg - tam się urodziła :loveu: :lol:[/FONT][/COLOR]

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]No i na razie mam tylko zdjęcia jak Bajka śpi...:eviltong: Ale dużo takich samych[/COLOR][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Jechaliśmy aż 4 i pół godziny , a mała cały czas spała, pani hodowczyni wszystko nam powiedziała na temat wychowania itp., itd. ;) Jak już przyjechaliśmy do domku to od razu zrobiła siusia na podłodze i kupkę, ale już więcej tego nie zrobiła. Pierwsza noc była bardzo spokojna, do 4 rano spała, a potem się bawiłyśmy razem, gryzła mi ręce i bawiła się zabaweczką. O 7 rano dałam jej jeść i wyszłam z nią na dwór. Potem już poszłam na 8 do szkoły. Dzisiaj już wykąpaliśmy ją i pachnie ładnie. :p Wszyscy przychodzą ją zobaczyć. :loveu: A jak wychodzimy na dworek i jak powiem siusiu to jak jej się chce to siusia. Jest przeurocza. :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT]
[/quote]

[I][FONT=Georgia][COLOR=darkorange]Zuza, gratuluję[/COLOR][/FONT][/I] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20yes/89D.gif[/IMG] [I][FONT=Georgia][COLOR=darkorange]Cieszę się, że spełniło się twoje marzenie.[/COLOR][/FONT][/I]

[I][FONT=Georgia][COLOR=darkorange]Już są spacerki? Szybka jesteś. Ja swojej nie wypuszczę bez kompletu szczepień. Jutro idziemy na drugie szczepienie. [/COLOR][/FONT][/I]

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]dzień dobry Aga [/COLOR][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]pozdrów Kaprysię i Fionkę od Yorkowej gromadki :loveu: [/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=#ff00ff]tak sobie myślałam może Kaprysia ma to ze stresu [/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=#ff00ff]w końcu tyle czasu była sama [/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=#ff00ff]a tu nagle szczeniaczek nowy w domu [/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=#ff00ff]i musi się dzielić zabawkami, posłaniem[/COLOR][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=#ff00ff]a przede wszystkim miłością Pańci ;) [/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote]

[I][FONT=Georgia][COLOR=darkred]Witaj Marto, [/COLOR][/FONT][/I]

[I][FONT=Georgia][COLOR=darkred]też nad tym się zastanawiałam, po części na pewno Fionka negatywnie wpłynęła na Kaprysię, ale te problemy towarzyszyły nam od zawsze, praktycznie od początku, wiadomo - z przerwami, ale pojawiały się regularnie. Niuńka na gotowanym jedzonku jest od 4 miesiąca życia.[/COLOR][/FONT][/I]

[I][FONT=Georgia][COLOR=#8b0000]Marto a swoją gromadkę czym karmisz?[/COLOR][/FONT][/I]

Posted

[quote name='Aga76'][I][FONT=Georgia][COLOR=darkred]Witaj Marto, [/COLOR][/FONT][/I]

[I][FONT=Georgia][COLOR=darkred]też nad tym się zastanawiałam, po części na pewno Fionka negatywnie wpłynęła na Kaprysię, ale te problemy towarzyszyły nam od zawsze, praktycznie od początku, wiadomo - z przerwami, ale pojawiały się regularnie. Niuńka na gotowanym jedzonku jest od 4 miesiąca życia.[/COLOR][/FONT][/I]

[I][FONT=Georgia][COLOR=#8b0000]Marto a swoją gromadkę czym karmisz?[/COLOR][/FONT][/I][/quote]
[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]nasza gromadka całe życie jest na eukanubie lamb&rice ;) ponieważ mamy część psiaków uczulonych na kurczaka :mad: [/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=#ff00ff]kiedyś próbowałyśmy Royala dla Yorków :roll: [/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=#ff00ff]to jeden by omało co przekroczył TM :-( [/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

Dzień dobry Dziewczyny :loveu:

Jak wtorkowy poranek?
Panienki lepiej się już czują...? :roll:
Trzymamy za nie kciuki i przesyłąmy moc gorących uścisków :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=royalblue]Witaj Agniesiu!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][/CENTER]

[CENTER][B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=royalblue]Wkońcu do Was dotarłam nie ukrywam że doznałam szoku bo zmiana tytułu ale fajniusio :) Wkońcu jak by nie patrzec to osiem łapek[IMG]http://img339.imageshack.us/img339/4483/niebieskielapki1vg5.gif[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=royalblue]Fionka rewelacyjne ma pozy spania hihi słodka z niej panienka. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=#4169e1]A jak sie czuje moje ulubienica Kaprysia??[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=#4169e1]Pozdrwiamy Was cieplusio i życzymy słodkich kolorowych snów Dobranoc[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[IMG]http://img519.imageshack.us/img519/333/avatar287915xm6.jpg[/IMG][/CENTER]
[/quote]

[quote name='Kasia_zg']

[CENTER][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=royalblue]Oooo Boziu!!! Nasza kochana Kaprysia taka chorutka...:-( [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]
[I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=#4169e1]I jeszcze Fionka kłopoty żoładkowe :([/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]
[I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=#4169e1]Agniesiu musisz być dobrej myśli napewno wszystko ułozy sie dobrze i Kaprysia bedzie zdrowiutka...Musisz sie trzymać nie możesz sie podlamywać przecież Kaprysia potrzebuje Cie a Ty sobie poradzisz i zobaczysz wszystko bedzie dobrze!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]
[I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=#4169e1]A ja trzymam kciuki i jestem z Tobą!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/CENTER]

[CENTER][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=#4169e1]Śpijcie słodko Dobranoc!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/CENTER]
[/quote]

[I][FONT=Georgia][COLOR=red]Kasieńko kochana, dziękuję [/COLOR][/FONT][/I][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/5FEE.gif[/IMG]

[quote name='Pegaza']Hi Aga widze że masz problemik z CAPRI.
Nie zakładaj od razu, że będzie cos nie tak, myśl pozytywnie!
powodzenia życze :p[/quote]

[I][FONT=Georgia][COLOR=green]Taaa, staram się, tylko wspomnienia mam negatywne :roll: Ale spróbujemy z nowym jedzonkiem przez miesiąc, pod ścisłą kontrolą i zobaczymy co będzie.[/COLOR][/FONT][/I]

[quote name='Pegaza']Aga a jakiej karmy próbowaliście wcześniej?[/quote]

[I][FONT=Georgia][COLOR=green]Capri dostawała tylko w formie nagrody dropsy Royala (znaczy się suchą karmę), a jadła: gotowany ryż+marchewkę+pierś nielota.[/COLOR][/FONT][/I]

Posted

[quote name='Magda_Miki']

Zuziu gratulacje!!! No to się wreszcie doczekałaś:loveu:[/quote]

[quote name='PositiveThought']

Zuza, ale świetnie :loveu:

śliczna jest, i jaka mądra...[/quote]

[quote name='Anusia & Alutka']

[SIZE=4][COLOR=Magenta]Zuzka[/COLOR][/SIZE], szogunie, wieeeelkie gratulacje.
Pysio slodki, dawaj wiecej fotek!!![/quote]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta]
Dziękuję za wszystkie gratulacje

A tak bez chwalenia :evil_lol: też mam Capri i Fionkę w zakładkach :loveu:

Ps do Beatki: Przepraszam, że nie odwiedzam na razie Waszej gleryjki, po prostu mam za mało czasu, ale obiecuję, że w wakacje nadrobię wszystkie zaległości. :lol:
[/COLOR][/FONT]

Posted

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]fidelek ale masz boski baner :crazyeye: [/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=magenta]Aga widziałam ostatnio eukanubę dla Yorków [/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=magenta]i słyszałam, że yorki bardzo chętnie ją jedzą [/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=magenta]ale z tego co wiem to lamb&rice został stworzony specjalnie dla psów problemami żołądkowymi ;) [/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='Aga76'][I][FONT=Georgia][COLOR=darkorange]Zuza, gratuluję[/COLOR][/FONT][/I] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20yes/89D.gif[/IMG] [I][FONT=Georgia][COLOR=darkorange]Cieszę się, że spełniło się twoje marzenie.[/COLOR][/FONT][/I]

[I][FONT=Georgia][COLOR=darkorange]Już są spacerki? Szybka jesteś. Ja swojej nie wypuszczę bez kompletu szczepień. Jutro idziemy na drugie szczepienie. [/COLOR][/FONT][/I][/quote]

Ah dzięki Aga :loveu: Pani hodowczyni mówiła, że mam wychidzić z nią na dwór, ale bardzo uważać. ;) W poniedziałek idziemy na 3 szczepienie. :razz:

Oczywiście współczuję Ci Aguś z powodu Kaprysi... Ale będzie dobrze

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]fidelek ale masz boski baner :crazyeye: [/COLOR][/FONT]

[/CENTER]
[/quote]

Marto, to dzieło kochanej Luthien :loveu:

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]nasza gromadka całe życie jest na eukanubie lamb&rice ;) ponieważ mamy część psiaków uczulonych na kurczaka :mad: [/COLOR][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=#ff00ff]kiedyś próbowałyśmy Royala dla Yorków :roll: [/COLOR][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=#ff00ff]to jeden by omało co przekroczył TM :-( [/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote]

:crazyeye: [I][FONT=Georgia][COLOR=sienna]o matko, i bądź tu mądry... [/COLOR][/FONT][/I]

[I][FONT=Georgia][COLOR=sienna]Wygląda na to, że niuńka też jest uczulona na kurczaka, bo chyba nie na ryż? Zwariować można, a psa szkoda, żeby na nim trenować wynalazki.[/COLOR][/FONT][/I]

[quote name='fidelek2']Dzień dobry Dziewczyny :loveu:

Jak wtorkowy poranek?
Panienki lepiej się już czują...? :roll:
Trzymamy za nie kciuki i przesyłąmy moc gorących uścisków :loveu: :loveu:[/quote]

[I][FONT=Georgia][COLOR=green]Witaj Kasiu :loveu: [/COLOR][/FONT][/I]

[I][FONT=Georgia][COLOR=green]Wtorek u nas słoneczny, chociaż troszkę nerwowy, bo intensywnie się zastanawiam, czym to moje chore ciałko kaprysiowe karmić, żeby jej większej krzywdy nie wyrządzić.[/COLOR][/FONT][/I]

[I][FONT=Georgia][COLOR=#008000]Pozdrawiamy całą uroczą rodzinkę.[/COLOR][/FONT][/I]

Posted

[quote name='Aga76']:crazyeye: [I][FONT=Georgia][COLOR=sienna]o matko, i bądź tu mądry... [/COLOR][/FONT][/I]

[I][FONT=Georgia][COLOR=sienna]Wygląda na to, że niuńka też jest uczulona na kurczaka, bo chyba nie na ryż? Zwariować można, a psa szkoda, żeby na nim trenować wynalazki.[/COLOR][/FONT][/I]

[I][FONT=Georgia][COLOR=green]Witaj Kasiu :loveu: [/COLOR][/FONT][/I]

[I][FONT=Georgia][COLOR=green]Wtorek u nas słoneczny, chociaż troszkę nerwowy, bo intensywnie się zastanawiam, czym to moje chore ciałko kaprysiowe karmić, żeby jej większej krzywdy nie wyrządzić.[/COLOR][/FONT][/I]

[I][FONT=Georgia][COLOR=#008000]Pozdrawiamy całą uroczą rodzinkę.[/COLOR][/FONT][/I][/quote]
[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]ja bym spróbowała eukanubę lamb&rice tylko musisz wiedzieć, że układ trawienny u psa przestawia się na nowe jedzenie po około 2 tygodnich[/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=magenta]a z jakimi karmami próbowałaś, że masz taki dystans do nich ???[/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

Może spróbuj Jej dzisiaj nic nie dawać do jedzenia, przez jeden dzień głodówki nic się Jej nie stanie a wręcz może pomoże...:lol:

Biedna Niuńka...ucałuj Ją od nas :buzi:

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]fidelek ale masz boski baner :crazyeye: [/COLOR][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]Aga widziałam ostatnio eukanubę dla Yorków [/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=magenta]i słyszałam, że yorki bardzo chętnie ją jedzą [/COLOR][/FONT][/CENTER]

[FONT=Courier New][COLOR=magenta]ale z tego co wiem to lamb&rice został stworzony specjalnie dla psów problemami żołądkowymi ;) [/COLOR][/FONT]
[/quote]

[I][FONT=Georgia][COLOR=purple]Dziękuję Marto za wskazówki[/COLOR][/FONT][/I] :buzi:

[quote name='Zuza96']Ah dzięki Aga :loveu: Pani hodowczyni mówiła, że mam wychidzić z nią na dwór, ale bardzo uważać. ;) W poniedziałek idziemy na 3 szczepienie. :razz:

Oczywiście współczuję Ci Aguś z powodu Kaprysi... Ale będzie dobrze[/quote]

[I][FONT=Georgia][COLOR=green]A to ok, bo już się bałam o Bajeczkę. A będzie Bajka czy inaczej jednak?[/COLOR][/FONT][/I]

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]ja bym spróbowała eukanubę lamb&rice tylko musisz wiedzieć, że układ trawienny u psa przestawia się na nowe jedzenie po około 2 tygodnich[/COLOR][/FONT] [/CENTER]

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]a z jakimi karmami próbowałaś, że masz taki dystans do nich ???[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote]

[LEFT][I][FONT=Georgia][COLOR=purple]Jestem wdzięczna, że podzieliłaś się swoimi doświadczeniami. [/COLOR][/FONT][/I][/LEFT]

[LEFT][I][FONT=Georgia][COLOR=purple]Co do karm, to było kilka lat temu i nazw już sobie nie przypomnę, ale skończyło się na tym, że dziewczynka drapała się do krwi, wyłysiała i na koniec o metalowe elementy stołu w nocu, zdarła sobie skórę... Jeszcze niedawno u veta moja mama kupiła karmę na problemy z zatwardzeniem, dla psów alergików i problemów z nadwagą... historia zaczęła się powtarzać.[/COLOR][/FONT][/I][/LEFT]

Posted

[quote name='Aga76']
[I][FONT=Georgia][COLOR=green]A to ok, bo już się bałam o Bajeczkę. A będzie Bajka czy inaczej jednak?[/COLOR][/FONT][/I]
[/quote]

Tak zostaje jako Bajka. :loveu:

Ps: Poszłam papa

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...