Anusia & Alutka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Aga76'][B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorange]Witaj Anusiu[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] :sweetCyb: [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorange]jak się dziś miewają moje śliczne gwiazdy?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][/QUOTE] Oj cieplasam, zajelam sie porzadkami muzyki :oops: Jedna gwiazda spiocha, a druga mysli o snie swoim ;)
Pegaza Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Dzien dobry:p hmm ale teraz dla odmiany chcemy Capri z dwoma kucykami:eviltong:
Aga76 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Pegaza']Dzien dobry:p hmm ale teraz dla odmiany chcemy Capri z dwoma kucykami:eviltong:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Teal][I][B]Cześć :biggrina: Dwa kucyki kiedyś już były... zdążyłam zrobić kilka fotek i było po sprawie, dziewczynka miała dużo poprawiania po mistrzu fryzjerstwa :bigok:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
PositiveThought Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Kapri wizażystka... przepraszam, a czy ludzi też stylizuje? ale bym miała oryginalny styl :evil_lol: właśnie testuję sprawę konga u Dusiastego - w rolce papieru :lol: moja mama się zgodziła, pod warunkiem, że Aidi da sobie radę z wyciągnięciem...
Aga76 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='PositiveThought']Kapri wizażystka... przepraszam, a czy ludzi też stylizuje? ale bym miała oryginalny styl :evil_lol: właśnie testuję sprawę konga u Dusiastego - w rolce papieru :lol: moja mama się zgodziła, pod warunkiem, że Aidi da sobie radę z wyciągnięciem...[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Jestem pewna, że da sobie radę, na pewno znajdzie własny sposób na tę "głupią" zabawkę, co chowa w sobie jedzonko [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:razz:
PositiveThought Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Jestem pewna, że da sobie radę, na pewno znajdzie własny sposób na tę "głupią" zabawkę, co chowa w sobie jedzonko [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:razz:[/QUOTE] na początku się trochę bał, beze mnie nie chciał, ale poważnie się tym zajął... serek szybko znika ^^ rodzicielka się zgodziła na takie warunki, bo była pewna, że Aidi nie da rady :p to ma niespodziankę...
Aga76 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='PositiveThought']na początku się trochę bał, beze mnie nie chciał, ale poważnie się tym zajął... serek szybko znika ^^ rodzicielka się zgodziła na takie warunki, bo była pewna, że Aidi nie da rady :p to ma niespodziankę...[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid][I][B]A ja w ciemno wiedziałam, że się uda[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :roll:
PositiveThought Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid][I][B]A ja w ciemno wiedziałam, że się uda[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :roll:[/QUOTE] bo Ty wierzyś w Dusia :loveu: świnia, od razu jak wzięłam aparat, to zostawił...
Aga76 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='PositiveThought']bo Ty wierzyś w Dusia :loveu: świnia, od razu jak wzięłam aparat, to zostawił...[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Dusiaczek :loveu::loveu::loveu:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]No wiesz, żeby od razu taką intymną chwilę uwieczniać... daj mu czas - facet się zawstydził [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:loveu: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B] Chłopak będzie zadowolony z nowej zabawki :p Już będziesz zamawiać? [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Aga76 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Sienna][I][B]Krótka sesja rolowana, zaraz po fakcie dokonania zuchwałej kradzieży... [IMG]http://images20.fotosik.pl/324/57cd45424c0d3ec3.jpg[/IMG] [IMG]http://images21.fotosik.pl/269/df9efdbe27be4918.jpg[/IMG] [IMG]http://images21.fotosik.pl/269/540648996ea5e3c4.jpg[/IMG] [IMG]http://images20.fotosik.pl/324/a247740478f3c34a.jpg[/IMG] [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
PositiveThought Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Miś mój :loveu: serka nie ma :p mamutek zawiedziony mówi, że mam troszkę poczekać, bo oprócz konga na pewno coś jeszcze wezmę. miseczki, może jakąś książkę... jakieś ciacha też. na razie wrzucam wszystko do koszyka (;
Aga76 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='PositiveThought']Miś mój :loveu: serka nie ma :p mamutek zawiedziony mówi, że mam troszkę poczekać, bo oprócz konga na pewno coś jeszcze wezmę. miseczki, może jakąś książkę... jakieś ciacha też. na razie wrzucam wszystko do koszyka (;[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Najważniejsze, że jest zgoda mamy [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:multi:
PositiveThought Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [QUOTE][IMG]http://images21.fotosik.pl/269/540648996ea5e3c4.jpg[/IMG][/QUOTE] dumna kradziejka :loveu: zobacz, jak dużo rolka papieru ma zastosowań, cóż za oryginalnie uniwersalne urządzenie...
Sara_i_Aris Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Aga76'] [I][B][SIZE=3][FONT=Georgia][COLOR=sienna][IMG]http://images20.fotosik.pl/324/57cd45424c0d3ec3.jpg[/IMG][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Georgia][COLOR=sienna][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [/quote] Hihih... mała złodziejka o niewinnym spojrzeniu :loveu:
Aga76 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Red][I][B]Pewnie rolka sama za nią przyszła i jeszcze wskoczyła na łóżku[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :evil_lol:
PositiveThought Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Red][I][B]Pewnie rolka sama za nią przyszła i jeszcze wskoczyła na łóżku[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :evil_lol:[/QUOTE] ona po prostu chciała się przytulić... biedna, samotna rolka :sad: Kaprysia przecież z natury opiekuńcza jest, jak miała jej nie przygarnąć?
Aga76 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='PositiveThought']ona po prostu chciała się przytulić... biedna, samotna rolka :sad: Kaprysia przecież z natury opiekuńcza jest, jak miała jej nie przygarnąć?[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B] Masz rację, dziewczyna nie miała innego wyjścia, za dobre ma serce[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :roll:
PositiveThought Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B] Masz rację, dziewczyna nie miała innego wyjścia, za dobre ma serce[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :roll:[/QUOTE] Kaprysia ma wielkie serduszko i dla każdego stworzonka znajdzie się w nim miejsce... PANI Rolka miała dołek...
Aga76 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='PositiveThought']Kaprysia ma wielkie serduszko i dla każdego stworzonka znajdzie się w nim miejsce... PANI Rolka miała dołek...[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]I niech się to nie zmienia[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:
PositiveThought Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 no pewnie. pies upodabnia się do właściciela... wyobraziłam sobie Kaprysię z łopatą :megagrin:
Aga76 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='PositiveThought']no pewnie. pies upodabnia się do właściciela... wyobraziłam sobie Kaprysię z łopatą :megagrin:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Ty to masz wyobraźnię[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :crazyeye: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]hihihi[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
PositiveThought Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Ty to masz wyobraźnię[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :crazyeye: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]hihihi[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] jak stąd do Warszawy... ^^ mało tego, jeszcze szpadel skądś wytrzasnęła...
Aga76 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='PositiveThought']jak stąd do Warszawy... ^^ mało tego, jeszcze szpadel skądś wytrzasnęła...[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Dom będzie budować albo skarbów szukać, bo chyba nie zamierza nikogo zakopać... [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
PositiveThought Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Dom będzie budować albo skarbów szukać, bo chyba nie zamierza nikogo zakopać... [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] jak dla mnie to ona zamierza wykopać ziemniaki i zrobić placki. :grins: [wybaczcie, głodna jestem, a jeść mi nie wolno...]
Aga76 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='PositiveThought']jak dla mnie to ona zamierza wykopać ziemniaki i zrobić placki. :grins: [wybaczcie, głodna jestem, a jeść mi nie wolno...][/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Wybaczam :ylsuper: ale zaczynam się ślinić... bu Akcja: głód nas nie pokona... [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Recommended Posts