Aga76 Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Agata_B']Łomatko, ale ona cudna :loveu: Pół godziny siedziałam przy tej galeryjce.. Cudna :diabloti:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B] Witaj Agato w kaprysiowych progach[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :calus: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Pozdrawiamy cieplutko [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='PositiveThought']bżoużeouże.[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid][I][B]Że jak, że co? To japan jest czy cóś? [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Anusia & Alutka']Czy Ktoś Mnie Widzi W Tej Galerii??[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Najdroższa, ja cię widzę, nawet w snach[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:
PositiveThought Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 a bruuuuuu elżouże. *nie widzę nic oprócz mojego ŻÓŁTEGO UFOLSKIEGO NOCHALA*
Aga76 Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Agata_B']witam ;) Będę stałym gościem tej galeryjki :p[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkGreen][I][B]Bardzo się cieszymy z Twoich odwiedzin, zapraszamy zawsze chętnie i o każdej porze. [/B] Wbrew pozorom jesteśmy całkiem normalne - słowo[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:
Guest Agata_B Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Aga76'] [I][SIZE=3][FONT=Georgia][COLOR=darkgreen]Wbrew pozorom jesteśmy całkiem normalne - słowo[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] :loveu:[/quote] Wierzę :eviltong:
Anusia & Alutka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Aga76'] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Najdroższa, ja cię widzę, nawet w snach[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:[/QUOTE] Oj.. nie mowilas ze zle sypiasz... [quote name='PositiveThought']a bruuuuuu elżouże. *nie widzę nic oprócz mojego ŻÓŁTEGO UFOLSKIEGO NOCHALA*[/QUOTE] Tiaaaa... Tak wlasnie mi sie wydawalo :roll: [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3] Wbrew pozorom jesteśmy całkiem normalne - słowo[/SIZE][/FONT] :loveu:[/QUOTE] Jest tak jak Aga mowi. Naprrrrrawde [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20wacko/993.gif[/IMG]
Aga76 Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Agata_B']Wierzę :eviltong:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]To dobrze, wiara czasem czyni cuda[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :wink:
Aga76 Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Agata_B']W jakim wieku jest Capri? ;)[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I]13 sierpnia skończy 2 lata[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:
Guest Agata_B Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta][I]13 sierpnia skończy 2 lata[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:[/quote] :p Naprawdę cudowna, nie mogę się napatrzeć :eviltong: [SIZE=1]Teraz będę cię "zawalała" pytaniami :eviltong: [/SIZE] [SIZE=1]Capri to twój pierwszy Yorkshire Terrier? Ma rodowód? Jeżdzicie na wystawy czy to bardziej piesek "nakolankowy"? [/SIZE] [SIZE=1]Pytam tak... z ciekawosci :p [/SIZE]
Anusia & Alutka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I]13 sierpnia skończy 2 lata[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:[/QUOTE] Jejuśku, to lwica :loveu: Jak Anusia, bo Anusia z 20 :)
Aga76 Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Agata_B']:p Naprawdę cudowna, nie mogę się napatrzeć :eviltong: [SIZE=1]Teraz będę cię "zawalała" pytaniami :eviltong: [/SIZE] [SIZE=1]Capri to twój pierwszy Yorkshire Terrier? Ma rodowód? Jeżdzicie na wystawy czy to bardziej piesek "nakolankowy"? [/SIZE] [SIZE=1]Pytam tak... z ciekawosci :p [/SIZE][/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Plum][I][B]Muszę cię zmartwić: 1-nie, 2-nie, 3-wynika z drugiego, też nie i to podwójnie, bo niuńka nie lubi siedzieć na kolanach ani na rękach :roll: ale i tak jest kochana, zwariowana i zawsze rozczochrana [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Anusia & Alutka']Jejuśku, to lwica :loveu: Jak Anusia, bo Anusia z 20 :)[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Plum][I][B]Ach, te moje ukochane lwice :evil_lol: sierpniowe gorące kobietki...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
marzenna79 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Olive][I][B]Kaprysia[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][IMG]http://images21.fotosik.pl/262/28591268965600cd.jpg[/IMG] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid] [IMG]http://www.rotfl.ltd.pl/data/media/121/teczowy_motyl.gif[/IMG]Śliczna złota Caprysia, śliczna jak motylek. :loveu::loveu: Do pyszczka jej w złocie. :loveu::loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
Aga76 Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Green][I][B]Dziękujemy Marzenko za drogocenny komplement, będziemy miały słodkie sny[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:
Anusia & Alutka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Ach teraz wpadlam na to dlaczego tak dobrze czuje sie w tym kolorze :evil_lol:
Aga76 Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ach teraz wpadlam na to dlaczego tak dobrze czuje sie w tym kolorze :evil_lol:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]I sysko jasne, to piękny kolor [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:happy1:
Aga76 Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid][I][B]Minęła 22.00, cisza nocna nastała i młodzież powinna iść spać, więc idę... Dobranoc, kolorowych snów[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :smilecol:
Anusia & Alutka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Mlodziezy!!! nie opuszczaj nas. Beatka robi kino w galeryjce. Jakies foty wstawia, moze duszno bedzie.
Anusia & Alutka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Buuu a juz myslalam ze jakies emocje... No ale nic, pokazuj szybko bo czekam i czekam :roll:
Guest Agata_B Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Aga pewnie fajnie jest dostawać takie komplementy dla Capri? :diabloti:
Anusia & Alutka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Oj... Trzeba szorowac do lozeczka. Mam nadzieje ze dzisiaj tez sny beda przyjemne :loveu: Dobranoc Pieknym Paniom :buzi:
Aga76 Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Agata_B']Aga pewnie fajnie jest dostawać takie komplementy dla Capri? :diabloti:[/quote] :hmmmm: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][B][I]całkiem możliwe...[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Ważne są relacje między ludźmi, uczucia, zaufanie, zrozumienie, wsparcie, ciepło i dobro duszy... a słowa, słowa mają wielką moc-niszczą i uzdrawiają, wszystko zależy od intencji. [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Guest Agata_B Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Aga76']:hmmmm: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=yellowgreen][B][I]całkiem możliwe...[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=yellowgreen][I][B]Ważne są relacje między ludźmi, uczucia, zaufanie, zrozumienie, wsparcie, ciepło i dobro duszy... a słowa, słowa mają wielką moc-niszczą i uzdrawiają, wszystko zależy od intencji.[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/quote] Wspaniale masz... też bym tak chciała
Recommended Posts