PositiveThought Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Aga76'][B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=plum]Za to cię lubię! Dopiero w druuugiej kolejności zobaczyłam fon... hihihi Cię przepraszam, ale wygląda jak nówka sztuka.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][/QUOTE] ^^ nie nabijaj się :cool1: zbliżenia lepiej nie, bo się przerazicie P:
Aga76 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='PositiveThought']^^ nie nabijaj się :cool1: zbliżenia lepiej nie, bo się przerazicie P:[/quote] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=plum]Jakże bym śmiała cokolwiek nabijać?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=plum]Jak się przytulam do monitora to widzę chyba dwie rysy, ale poza tym wygląda jak najbardziej przyzwoicie[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] :roll:
PositiveThought Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Aga76'][B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=plum]Jakże bym śmiała cokolwiek nabijać?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=plum]Jak się przytulam do monitora to widzę chyba dwie rysy, ale poza tym wygląda jak najbardziej przyzwoicie[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] :roll:[/QUOTE] oj oj oj, w rzeczywistości jest gorzej... w każdym razie przyszedł czas na rozstanie z obecnym telefonikiem.
Aga76 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorange]Beatko, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorange]raz widzę twoją odpowiedź raz nie, tak samo mój komentarz ze zdjęciami u Aidiego raz jest, raz go nie ma, ło matko - zaraza wróciła[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] :grab:
PositiveThought Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Aga76'][B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorange]Beatko, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorange]raz widzę twoją odpowiedź raz nie, tak samo mój komentarz ze zdjęciami u Aidiego raz jest, raz go nie ma, ło matko - zaraza wróciła[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] :grab:[/QUOTE] a ja nie widziałam nic. straszne. kurde no.
Magda Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Aga76'][INDENT][INDENT][INDENT][B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorange]Taka lubię być...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][/INDENT][/INDENT][/INDENT][URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/9be7506b89cefab2.html"][IMG]http://images21.fotosik.pl/207/9be7506b89cefab2.jpg[/IMG][/URL][/quote] Capri ma coś ze mnie:evil_lol: Kochana mordeczka Witamy popołudniowo! Mam nadzieję, że post nie zniknie:diabloti:
Aga76 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]Dzień dobry Madziu[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] :loveu: :loveu: :loveu: [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]Cieszę się, że jesteś, pozdrawiamy poniedziałkowo, ciepło i kolorowo.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
Patikujek Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [B][COLOR=darkorange]Dobre popołudnie:evil_lol:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Co tam słychać u małego rozczochrańca???[/COLOR][/B]
Aga76 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze'][B][COLOR=darkorange]Dobre popołudnie:evil_lol:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Co tam słychać u małego rozczochrańca???[/COLOR][/B][/quote] :splat: [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]oj fakt, hihi, mamy popołudnie, witaj popołudniowo Maturzystko[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] :loveu: [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]Kaprysia trzyma mocno wszystkie pazurki na szczęście.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
Pegaza Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Dzień dobry bączki:p a kuku i znikam bo zaraz ide na fiku miku czyli poudawać, że się ćwiczy,oj coś ostatnio mi sie nie chce, nóżek dzwigać, rączkami ruszać, dupcia tylko by siedziała:eviltong: Zastój chyba jakiś mnie dopadł czy co... pozdrawiamy i Capri miziamy pa:p
marzenna79 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [I][INDENT][INDENT][INDENT][B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorange]Taka lubię być...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][/INDENT][/INDENT][/INDENT][URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/9be7506b89cefab2.html"][IMG]http://images21.fotosik.pl/207/9be7506b89cefab2.jpg[/IMG][/URL] [B][COLOR=DarkOrange][SIZE=4][FONT=Georgia][I]Dzień dobry Agnieszko i poczochrana księżniczko! :Rose: Wróciłam, jestem z powrotem.:multi::loveu: Pozdrawiam serdecznie.:calus::buzi::iloveyou: [/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I]
Sara_i_Aris Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Cześć Aga![/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]U mnie słoneczka ani widu, ani słychu. Na szczęście zimno nie jest i na spacerek z pieskiem można wyjść ;) - ja właśnie wróciłam i twoją galerię jako pierwszą oglądam :loveu: [/SIZE][/FONT] [quote name='Aga76'] [IMG]http://images21.fotosik.pl/207/57d55c746dd8a2d4.jpg[/IMG] [/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Gumeczka jest...[/SIZE][/FONT] [quote name='Aga76'] [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/9be7506b89cefab2.html"][IMG]http://images21.fotosik.pl/207/9be7506b89cefab2.jpg[/IMG][/URL][/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]... gumeczki nie ma (?) :hmmmm:[/SIZE][/FONT]
Anusia & Alutka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ufff po trudach i znojach dotarlam wreszcie nareszcie do mojej Ulubienicy-Kaprysnicy :megagrin: Niestety na biezaco z fryzurkowymi trendami nie jestem bo za duzo czasu zajmuje zmienienie strony, ale mysle o Was :razz: Pozdrawiam maturzystow, soczewkowcow, bezjajecznych i jajecznych, Madźke, Sare, Magde, Pati, Marzenke i Beatke /bo tak wypada ale o Yeti nie zapomne :-x / :loveu: No, chyba wsio przeslania na dzis :cool1:
PositiveThought Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 heloł Anuś! ja na końcu szarym 8) wpadnij do nas, zdjęcia Rewalowe...
MAREA SHAPIRO Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='PositiveThought']podlinkowałam, ale mogę wstawić zdjęcie. nie widać aż tak bardzo tych zniszczeń P: [IMG]http://i52.photobucket.com/albums/g10/ultrafioletowo0/Aidufek/domekluty/szczekacz/tn_PICT0127.jpg[/IMG][/quote] HIHI A KTO TO TA P@DLINKA...;)
Aga76 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Jezdem ja a Agi nie ma :niewiem:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Jam jest w całej okazałości[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:
marzenna79 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Red]Aguś fajnie, że jesteś !!!!!!! ;) :cool3: :multi::multi::multi: Bardzo się cieszę kochana.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Red]:cunao::ylsuper::sweetCyb::sweetCyb:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Red]:sweetCyb:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
Aga76 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='marzenna79'][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Red]Aguś fajnie, że jesteś !!!!!!! ;) :cool3: :multi::multi::multi: Bardzo się cieszę kochana.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Red]:cunao::ylsuper::sweetCyb::sweetCyb:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Red]:sweetCyb:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Ale się gubię totalnie, jak w ciemnościach bez świeczki :placz: Dziękuję za zaproszenie. [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Anusia & Alutka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Jam jest w całej okazałości[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:[/QUOTE] Pieeeekna jest ta "cala okazalosc" :razz:
Aga76 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Pieeeekna jest ta "cala okazalosc" :razz:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Red][I][B]Taaa, sliczna nad podziw, bu... hahaha :evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Anusia & Alutka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Czy ktos ma jakies zastrzezenia do Agi "calej okazalosci"??
Aga76 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Czy ktos ma jakies zastrzezenia do Agi "calej okazalosci"??[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Hihihi mnisi hihihi[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Anusia & Alutka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Hihihi mnisi hihihi[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] A co im do tego :???:
Aga76 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']A co im do tego :???:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Nie wiem, nie znam, a bynajmniej nie pamiętam, żebym znała[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :cool1:
Recommended Posts