Aga76 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Ciasto orzechowe, sernik krakowski z polewą albo z kruszonką, sernik z owocami, szarlotka, kopiec kreta, ciasto drożdżowe z owocami, keks, babka drożdżowa z owocami do wyboru, makowiec, ciasto jogurtowe, ciasto z winem i owocami, WZ-tki, sernik z galaretką, ciasto z toffi, ciasto z kajmakiem, makowiec, sernik domowy, ciasto migdałowe, pączki przeróżnie nadziewane - również z alkoholem, ciasto ponczowe, są jeszcze eklerki, bezy, ptysie i drożdżówki różne, ciasteczka marcepanowe, baletki w trzech smakach, torty, lody i kawa podawana na różne sposoby. :loveu::loveu::loveu: [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Alka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 aleście mi smaka narobiły , takie pyszności wymieniać...:cool3::cool3::evil_lol: lecę po cukierka, co by mi się chociaż słodko zrobiło...:evil_lol: dzień doberek kochani!:loveu:
Anusia & Alutka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Eklerki :sweetCyb: I sernik z brzoskwiniami tez moze byc. To z winem i owocami kusząco brzmi, a dgm nawala :comp26:
marzenna79 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [IMG]http://images21.fotosik.pl/200/4a041af2d182134d.jpg[/IMG] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue]Dzień dobry Agnieszko i Capri !!!!!!!:loveu::multi: Ojejusiu, ile łabędzi pływa po kanale ??????? :crazyeye: Pozdrawiam Cię Aguś kochana i życzę miłego poniedziałku.:loveu::loveu: Specjalne, poniedziałkowe mizianko za uszkiem i przytulanko dla ślicznej, maleńkiej Caprusi.:loveu::loveu: Tęsknię za nią...:roll: :oops: :-( Cieszę się Aguś, że jesteś tu ...:multi: :loveu: i, wydaje mi się, że bardzo dobrze rozumiem Twój ból...:roll: :oops: Szkoda, że nie masz gg...:shake: :-( Wszystkiego dobrego, Agnieszko droga dla Ciebie i Twojej cudnej, poczochranej Caprysi.:loveu::loveu::loveu: Kocham Was...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue]:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue]:iloveyou:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue]:iloveyou:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue] Witaj Anusiu i Alusiu !!!!!!! [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue]:multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue]:loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
Anusia & Alutka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Jejku jejku takie fajne istoty przybyły a ja uciekac muszem :placz: Aga dawaj te eklerki, bo chyba sie zaplacze...
Pegaza Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Pozwole się wtrącic w rozmowe a ja zajadam zajączkowi bużke:eviltong: ale taka sobie ta bużka:eviltong: ani smaczna ani niesmaczna...
Aga76 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='Alka']aleście mi smaka narobiły , takie pyszności wymieniać...:cool3::cool3::evil_lol: lecę po cukierka, co by mi się chociaż słodko zrobiło...:evil_lol: dzień doberek kochani!:loveu:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkGreen][I][B]Witaj Alu :loveu: Sama sobie smaka zafundowałam tą wyliczanką... i teraz muszę coś znaleźć dobrego[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :roll: [quote name='Anusia & Alutka']Eklerki :sweetCyb: I sernik z brzoskwiniami tez moze byc. To z winem i owocami kusząco brzmi, a dgm nawala :comp26:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Eklerki, sernik z brzoskwiniami i ciasto z winem - już się pakują... i dodam tylko, że ciasto z winem jest rewelacyjne, moje ulubione, nie jest zbyt słodkie, dobrze wyważone składniki, soczyste, pachnące i jednocześnie delikatne :mdleje: [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Anusia & Alutka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 To ja czekam na dostawe. Buziaki dziewczynki :bye:
Aga76 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='marzenna79'] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue]Dzień dobry Agnieszko i Capri !!!!!!!:loveu::multi: Pozdrawiam Cię Aguś kochana i życzę miłego poniedziałku.:loveu::loveu: Specjalne, poniedziałkowe mizianko za uszkiem i przytulanko dla ślicznej, maleńkiej Caprusi.:loveu::loveu: Tęsknię za nią...:roll: :oops: :-( Cieszę się Aguś, że jesteś tu ...:multi: :loveu: i, wydaje mi się, że bardzo dobrze rozumiem Twój ból...:roll: :oops: Szkoda, że nie masz gg...:shake: :-( Wszystkiego dobrego, Agnieszko droga dla Ciebie i Twojej cudnej, poczochranej Caprysi.:loveu::loveu::loveu: Kocham Was...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue]:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue]:iloveyou:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue]:iloveyou:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Dzień dobry Marzenko :calus: Dziękuję za bardzo ciepłe i miłe poniedziałkowe powitanie :Rose:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [quote name='Pegaza']Pozwole się wtrącic w rozmowe a ja zajadam zajączkowi bużke:eviltong: ale taka sobie ta bużka:eviltong: ani smaczna ani niesmaczna...[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Red][I][B]Ajajaj, drastyczne opis - biedny zwierzaczek[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :evil_lol:
Pegaza Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 To już i tak za długo byl trzymany na tej półce jako ozdoba:eviltong: no dlatego jest taki w smaku niedobry, a dzis na spacerku z psami jego kuzyna widziałam, ale żywego,biegającego w polu.
Aga76 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [IMG]http://images22.fotosik.pl/100/f351de9981f1cf9f.jpg[/IMG] [IMG]http://images22.fotosik.pl/100/8673681ada169715.jpg[/IMG] [IMG]http://images21.fotosik.pl/175/442a3c7639a55be8.jpg[/IMG] [IMG]http://images22.fotosik.pl/100/95157a0a9dad6650.jpg[/IMG] [IMG]http://images21.fotosik.pl/175/518d1d7969199e2b.jpg[/IMG]
Aga76 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='Pegaza']To już i tak za długo byl trzymany na tej półce jako ozdoba:eviltong: no dlatego jest taki w smaku niedobry, a dzis na spacerku z psami jego kuzyna widziałam, ale żywego,biegającego w polu.[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B] Dobrze, że kuzynowi się udało uratować życie[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :wink:
Pegaza Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 No panna CAPRI jaka wymuskana, wyczesana, wygładzona a moja jeszcze nie:eviltong: jezu zapomniałam dodać, że żywego mam w klatce eh coś nie tak z moją głową, albo za duzo zwierząt:roll: w domu więc, aż tak zle nie ma Aga, już 5 lat zycie ma darowane:eviltong: lece do sprzątania papa<bużki>
Aga76 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='Pegaza']No panna CAPRI jaka wymuskana, wyczesana, wygładzona a moja jeszcze nie:eviltong: jezu zapomniałam dodać, że żywego mam w klatce eh coś nie tak z moją głową, albo za duzo zwierząt:roll: w domu więc, aż tak zle nie ma Aga, już 5 lat zycie ma darowane:eviltong:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid][I][B]I jego życie nie jest zagrożone? [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Pegaza Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Nie, nie jest:eviltong: on już dziadek, a takie ponoć są niesmaczne:eviltong:
nane Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Pegaza']Nie, nie jest:eviltong: on już dziadek, a takie ponoć są niesmaczne:eviltong:[/quote] młodsze mięsko lepiej smakuje :evil_lol:
Aga76 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='Pegaza']Nie, nie jest:eviltong: on już dziadek, a takie ponoć są niesmaczne:eviltong:[/quote] :roflt::roflt::roflt: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Sienna][I][B]Miłego sprzątania. Tylko wróć[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :multi:
Aga76 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='nane']młodsze mięsko lepiej smakuje :evil_lol:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Cześć Marto, :crazyeye: ty też zjadłaś zajączka? [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
nane Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorange][I][B]Cześć Marto,[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [I][B][SIZE=3][FONT=Georgia][COLOR=darkorange]:crazyeye: ty też zjadłaś zajączka?[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [/quote] jak byłam mała i mieszkałam na wsi to owszem jadłam :eviltong: ale to było dawno i nie prawda
Aga76 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='nane']jak byłam mała i mieszkałam na wsi to owszem jadłam :eviltong:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]I tak za twarz jak Pegaza dziś rano? O rany :mdleje: aż strach się bać...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Pegaza Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Wróce,wróce.....chwilunia tylko......pare godzin...... i już....:eviltong:
Aga76 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='Pegaza']Wróce,wróce.....chwilunia tylko......pare godzin...... i już....:eviltong:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid][I][B]To dobrze :loveu: Już się cieszę... to tylko parę godzin przecież, buuu[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :grab:
nane Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorange][I][B]I tak za twarz jak Pegaza dziś rano? O rany :mdleje: aż strach się bać...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] ja jadłam żywego króliczka :cool3: a te czekoladowe to jem do tej pory nie potrafię się opanować :evil_lol: najlepiej głowa smakuje - to fakt :cool3:
Aga76 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='nane'][B]ja jadłam żywego króliczka[/B] :cool3: a te czekoladowe to jem do tej pory nie potrafię się opanować :evil_lol: najlepiej głowa smakuje - to fakt :cool3:[/quote] :eek2: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Red][I][B]razem z ogonkiem?[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Recommended Posts