Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Ciasto orzechowe, sernik krakowski z polewą albo z kruszonką, sernik z owocami, szarlotka, kopiec kreta, ciasto drożdżowe z owocami, keks, babka drożdżowa z owocami do wyboru, makowiec, ciasto jogurtowe, ciasto z winem i owocami, WZ-tki, sernik z galaretką, ciasto z toffi, ciasto z kajmakiem, makowiec, sernik domowy, ciasto migdałowe, pączki przeróżnie nadziewane - również z alkoholem, ciasto ponczowe, są jeszcze eklerki, bezy, ptysie i drożdżówki różne, ciasteczka marcepanowe, baletki w trzech smakach, torty, lody i kawa podawana na różne sposoby.

:loveu::loveu::loveu:
[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

aleście mi smaka narobiły , takie pyszności wymieniać...:cool3::cool3::evil_lol: lecę po cukierka, co by mi się chociaż słodko zrobiło...:evil_lol:

dzień doberek kochani!:loveu:

Posted

[IMG]http://images21.fotosik.pl/200/4a041af2d182134d.jpg[/IMG]

[B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue]Dzień dobry Agnieszko i Capri !!!!!!!:loveu::multi:
Ojejusiu, ile łabędzi pływa po kanale ??????? :crazyeye:
Pozdrawiam Cię Aguś kochana i życzę miłego poniedziałku.:loveu::loveu: Specjalne, poniedziałkowe mizianko za uszkiem i przytulanko dla ślicznej, maleńkiej Caprusi.:loveu::loveu: Tęsknię za nią...:roll: :oops: :-(
Cieszę się Aguś, że jesteś tu ...:multi: :loveu: i, wydaje mi się, że bardzo dobrze rozumiem Twój ból...:roll: :oops:
Szkoda, że nie masz gg...:shake: :-(
Wszystkiego dobrego, Agnieszko droga dla Ciebie i Twojej cudnej, poczochranej Caprysi.:loveu::loveu::loveu:
Kocham Was...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue]:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue]:iloveyou:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue]:iloveyou:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue]
Witaj Anusiu i Alusiu !!!!!!! [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue]:multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue]:loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]

Posted

[quote name='Alka']aleście mi smaka narobiły , takie pyszności wymieniać...:cool3::cool3::evil_lol: lecę po cukierka, co by mi się chociaż słodko zrobiło...:evil_lol:

dzień doberek kochani!:loveu:[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkGreen][I][B]Witaj Alu :loveu:
Sama sobie smaka zafundowałam tą wyliczanką... i teraz muszę coś znaleźć dobrego[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :roll:
[quote name='Anusia & Alutka']Eklerki :sweetCyb:
I sernik z brzoskwiniami tez moze byc.
To z winem i owocami kusząco brzmi, a dgm nawala :comp26:[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Eklerki, sernik z brzoskwiniami i ciasto z winem - już się pakują... i dodam tylko, że ciasto z winem jest rewelacyjne, moje ulubione, nie jest zbyt słodkie, dobrze wyważone składniki, soczyste, pachnące i jednocześnie delikatne :mdleje:

Posted

[quote name='marzenna79']
[B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue]Dzień dobry Agnieszko i Capri !!!!!!!:loveu::multi:
Pozdrawiam Cię Aguś kochana i życzę miłego poniedziałku.:loveu::loveu: Specjalne, poniedziałkowe mizianko za uszkiem i przytulanko dla ślicznej, maleńkiej Caprusi.:loveu::loveu: Tęsknię za nią...:roll: :oops: :-(
Cieszę się Aguś, że jesteś tu ...:multi: :loveu: i, wydaje mi się, że bardzo dobrze rozumiem Twój ból...:roll: :oops:
Szkoda, że nie masz gg...:shake: :-(
Wszystkiego dobrego, Agnieszko droga dla Ciebie i Twojej cudnej, poczochranej Caprysi.:loveu::loveu::loveu:
Kocham Was...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue]:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue]:iloveyou:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue]:iloveyou:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Dzień dobry Marzenko :calus:
Dziękuję za bardzo ciepłe i miłe poniedziałkowe powitanie :Rose:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Pegaza']Pozwole się wtrącic w rozmowe a ja zajadam zajączkowi bużke:eviltong: ale taka sobie ta bużka:eviltong: ani smaczna ani niesmaczna...[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Red][I][B]Ajajaj, drastyczne opis - biedny zwierzaczek[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :evil_lol:

Posted

To już i tak za długo byl trzymany na tej półce jako ozdoba:eviltong: no
dlatego jest taki w smaku niedobry, a dzis na spacerku z psami jego kuzyna widziałam, ale żywego,biegającego w polu.

Posted

[IMG]http://images22.fotosik.pl/100/f351de9981f1cf9f.jpg[/IMG]

[IMG]http://images22.fotosik.pl/100/8673681ada169715.jpg[/IMG]

[IMG]http://images21.fotosik.pl/175/442a3c7639a55be8.jpg[/IMG]

[IMG]http://images22.fotosik.pl/100/95157a0a9dad6650.jpg[/IMG]

[IMG]http://images21.fotosik.pl/175/518d1d7969199e2b.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Pegaza']To już i tak za długo byl trzymany na tej półce jako ozdoba:eviltong: no
dlatego jest taki w smaku niedobry, a dzis na spacerku z psami jego kuzyna widziałam, ale żywego,biegającego w polu.[/quote]
[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]
Dobrze, że kuzynowi się udało uratować życie[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :wink:

Posted

No panna CAPRI jaka wymuskana, wyczesana, wygładzona a moja jeszcze nie:eviltong:
jezu zapomniałam dodać, że żywego mam w klatce eh coś nie tak z moją głową, albo za duzo zwierząt:roll: w domu więc, aż tak zle nie ma Aga, już 5 lat zycie ma darowane:eviltong:

lece do sprzątania papa<bużki>

Posted

[quote name='Pegaza']No panna CAPRI jaka wymuskana, wyczesana, wygładzona a moja jeszcze nie:eviltong:
jezu zapomniałam dodać, że żywego mam w klatce eh coś nie tak z moją głową, albo za duzo zwierząt:roll: w domu więc, aż tak zle nie ma Aga, już 5 lat zycie ma darowane:eviltong:[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid][I][B]I jego życie nie jest zagrożone? [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Pegaza']Nie, nie jest:eviltong: on już dziadek, a takie ponoć są niesmaczne:eviltong:[/quote]
młodsze mięsko lepiej smakuje :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Nie, nie jest:eviltong: on już dziadek, a takie ponoć są niesmaczne:eviltong:[/quote]

:roflt::roflt::roflt:

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Sienna][I][B]Miłego sprzątania. Tylko wróć[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :multi:

Posted

[quote name='nane']młodsze mięsko lepiej smakuje :evil_lol:[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Cześć Marto,

:crazyeye: ty też zjadłaś zajączka?

Posted

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorange][I][B]Cześć Marto,[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[I][B][SIZE=3][FONT=Georgia][COLOR=darkorange]:crazyeye: ty też zjadłaś zajączka?[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I]
[/quote]
jak byłam mała i mieszkałam na wsi to owszem jadłam :eviltong:

ale to było dawno i nie prawda

Posted

[quote name='nane']jak byłam mała i mieszkałam na wsi to owszem jadłam :eviltong:[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]I tak za twarz jak Pegaza dziś rano? O rany :mdleje: aż strach się bać...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Pegaza']Wróce,wróce.....chwilunia tylko......pare godzin...... i już....:eviltong:[/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid][I][B]To dobrze :loveu: Już się cieszę... to tylko parę godzin przecież, buuu[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :grab:

Posted

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorange][I][B]I tak za twarz jak Pegaza dziś rano? O rany :mdleje: aż strach się bać...[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
ja jadłam żywego króliczka :cool3:
a te czekoladowe to jem do tej pory nie potrafię się opanować :evil_lol: najlepiej głowa smakuje - to fakt :cool3:

Posted

[quote name='nane'][B]ja jadłam żywego króliczka[/B] :cool3:
a te czekoladowe to jem do tej pory nie potrafię się opanować :evil_lol: najlepiej głowa smakuje - to fakt :cool3:[/quote]

:eek2: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Red][I][B]razem z ogonkiem?[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...