Aga76 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Aguś! Wesela uwielbiam, ale spokojnie jedno na rok by wystarczyło :lol: W mojej rodzince na razie nic się szykuje... i byłam tylko na kilku - wbrew pozorom rodzinka duża, ale coś nie skłonna do małżeństw :roll: Witaj Saro :calus: Fajnie, że Jesteś! PositiveThought napisał(a):e tam :evil_lol: co tam u Niuńków dwóch? eee tam hipopotam :evil_lol: U ogonów nuuda... w piątek znów przejechałam po nich maszynką. Ostatnio Kapryśka wsadziła dziób w czerwone mrówki - goopia koza, i później latała jak nakręcona zrzucając z włosów rednogi :megagrin:
Sara_i_Aris Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Jestem, jestem :p Pogoda kiepska i nie mam co robić. Wczoraj diablica ciapnęła mnie w rękę... a dzisiaj dawała całusków 100 na minutę :loveu: U moich ogonów na brak nudy na razie nie narzekam :grins:
Aga76 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Jestem, jestem :p Pogoda kiepska i nie mam co robić. Wczoraj diablica ciapnęła mnie w rękę... a dzisiaj dawała całusków 100 na minutę :loveu: U moich ogonów na brak nudy na razie nie narzekam :grins: Mała cudna istotka :evil_lol: i zero nudy! [quote name='PositiveThought']:roflt: biedne Kapryśne stworzonko :diabloti: oj biedne biedne... W sobotę było makabrycznie duszno, ogony z jęzorami do ziemi latały i dyszały jak dwie lokomotywy, dla ochłody potraktowałam je wodą, Fionka radośnie zaczęła się tarzać w trawie, a Kaprysiak polazł w piach i się dokumentnie wytarzał jak świniak w błocie - dama kanapowa pełną gębą... I żeby nie było, na koniec dwie królewny cichcem udały się do samochodu i wytarzały się na siedzeniach (jasnoszarych). Atka, świetne zdjęcia z zawodów :thumbs:
marzenna79 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Dzień dobry Agnieszko !!! :multi:[SIZE=4] Miłego popołudnia życzę. :loveu: Pozdrawiam ze sztormowej Gdyni. :shake:[SIZE=3] Buziaczki dla dziewczynek. :loveu: [SIZE=4][SIZE=3] [SIZE=4][SIZE=3]
tigrunia Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ajj Aguś jak ja Ci tych łogonów zazdroszcze :loveu:
Aga76 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='marzenna79']Dzień dobry Agnieszko !!! :multi:[SIZE=4] Miłego popołudnia życzę. :loveu: Pozdrawiam ze sztormowej Gdyni. :shake:[SIZE=3] Buziaczki dla dziewczynek. :loveu: [SIZE=4][SIZE=3] [SIZE=4][SIZE=3] Marzenko Kochana :calus: Brakuje mi bardzo naszych porannych spotkań na dogo. Miło było zaczynać dzień od odwiedzin u Was... [quote name='tigrunia']Ajj Aguś jak ja Ci tych łogonów zazdroszcze :loveu: Zagonów? łiii hihihi [quote name='PositiveThought']:roflt: oj żeby u mnie był kiedyś taki zgrany duecik... :shake: dziękuje bardzo :loveu: Majtki i Siuś bardzo do siebie pasują :shiny: Proszę :buzi:
Aga76 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='PositiveThought']e tam. Tochacz bardziej. To$uD Du$oT :evil_lol: :loveu: Tochacz bardziej bardziej YES YES YES Może byś ją uprowadziła, co?
Sara_i_Aris Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Cześć Agusiu! Z twoimi ogonkami nudzić się nie można :lol: Ja pamiętam jak kiedyś nad jeziorem Aris wyleciał z wody i zaczął się tarzać na obcym kocyku :evil_lol: Co za wstyd :oops:
marzenna79 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Witajcie pracusie !!! :multi: Mnie także brakuje Twoich porannych wizyt i świetnych komentarzy u Sukusia... :-( :-( :-( Pozdrawiam z pochmurnej Gdyni. :loveu:
Aga76 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Dzień dobry słoneczne i czwartkowe. Końca nie widać :-? Wrr wrr :razz:
marzenna79 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Dzień dobry z ponurej Gdyni ! :multi: :shake: Miłego dnia dziewczynki. :loveu::loveu::loveu:
Aga76 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='tigrunia']Dobry Aguś :multi: Cze 2Be :loveu: [quote name='marzenna79']Dzień dobry z ponurej Gdyni ! :multi: :shake: Miłego dnia dziewczynki. :loveu::loveu::loveu: Dzień dobry Marzenko :calus: Przesyłam uściski mocne i gorące, a niuńki ślą całusy siarczyste! Znikaj ponurości, znikaj smutku, niech radość u Ciebie zagości!
Aga76 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='PositiveThought']:hand: Fionka groźna :loveu: :grins: Heloł Człowiecze, Ludziu, Kobito! :hmmmm: powiedzmy, że tego nie widziałam... :evil_lol:
Aga76 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Nie bucz już - obiad na pewno ci wyjdzie jak należy! :calus:
Aga76 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 PositiveThought napisał(a):zbuntowałam się i dziś nie gotuję :evil: Łoj... Dobra - nie gotuj, niech się sam zrobi! :glaszcze:
Aga76 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='PositiveThought']nie tylko ja w tym domu mam dwie ręce, no nie? :roll: buuu. :placz: ano ło rety ależ tu się dziś tragedyja łzawa rozgrywa oj oj oj Bebuś noo :calus:
Kasia_zg Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ataka nie pakaj nio co Ty....uśmiechnij sie a odrazu wszystko bedzie sie udawało :lol: Aguś Twoje Niuńki są niesamowite:loveu: a jak świetnie współpracują ;) Ehhh i ta cudna rozczochrana Kaprysieńka uwielbiam ją:loveu: Przyjemnego popołudnia życze :lol:
ewa2909 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 witamy i pozdrawiamy wieczorowa pora.Koprysia ma takie same szeleczki jak Toficzek.
Aga76 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='ewa2909']witamy i pozdrawiamy wieczorowa pora.Koprysia ma takie same szeleczki jak Toficzek. Dobry wieczór :buzi: Dokładnie takie same w :bluepaw::bluepaw::bluepaw: tylko brudniejsze zapewne hihihi pozdrawiamy :bye:
marzenna79 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 http://images27.fotosik.pl/261/e853166c81538822.jpg Cudna trzpiotka z Fionusi. :loveu::loveu::loveu: [SIZE=3]Nie mogę spać, męczę się, jestem chora, bolą mnie zatoki i gardełko. :shake: :-( Agusiu, miłego weekendu Wam życzę. :multi:
tigrunia Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Dzień dobry Niuńki :loveu: Och .. jakie błogie opalanko na soczystej trawce :loveu:
Recommended Posts