Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W niedzielę byłam z wizytą u Bazyla w nowym miejscu.

Jestem bardzo zadowlona bo chłopak się zaklimatyzował i polubił nowego opiekuna.

Była ładna pogoda i zabraliśmy go na długi spacer :)

kOWkZT.jpg

5OTsHw.jpg

xEHRVm.jpg

• Upvote 1
Posted

W niedzielę znowu odwiedziłam chłopaka była ładna pogoda więc zaliczyliśmy spacer do pobliskiego lasku .

Bazyl ma już swoje lata i już na długie spacery nie ma kondycji ale spacer do lasku z odpoczynkiem na polanie sprawił mu przyjemność.

Zvq51t.jpg

0hUAkO.jpg

gQ6g6U.jpg

IfdLGk.jpg

RZ1410.jpg

• Upvote 1
Posted

Wczoraj znowu odwiedziłam Bazyla. Korzystając z ładnej pogody znowu wybraliśmy się na spacer do lasku. Po drodze spotkaliśmy gromadę gęsi , indyków i kur i chłopak bardzo się do nich rwał. Cała się spociłam po tym spacerku ale najważniejsze , że bazyl zadowolony.

Zapłaciłam za kolejny miesiąc.

Mam teraz do niego blisko więc często go odwiedzam :)

• Upvote 2
Posted

Weszły wpłaty od :

- ania-sister 30 zł

- renatka_s 60 zł

- Markofix1  10 zł

- Roland_de 50 zł

- ranias 10 zł

- gabrysia2424  30 zł

- Czarna Kafka 20 zł

- Roland_de 30 zł

Bardzo Wam kochani dziękuję :)

Posted

Niedzielna wizyta u Bazylka. Pogoda dopisuje więc znowu odbyliśmy długi spacer po polach i lasach zakończony przekąską :) No i Bazyl nawet pięknie pozował na tle natury :)

x8jZEL.jpg

bH7c2D.jpg

ThmpD5.jpg

h3Bo9l.jpg

1hZ9Ww.jpg

Posted

Nowe osoby potrafi dziabnąć i szczerzy zęby. W tym hotelu Pana opiekuna polubił ale na jego żonę i córki szczerzy zęby póki co. Dla osób , które zaakceptował jest super przymilasem ale raczej nie dałby się czesać czy kąpać. 

• 2 weeks later...
Posted

Weszła wpłata za czerwiec od gabrysia2424  30 zł , dzięki :)

Dziś byłam u Bazyla , zapłaciłam za kolejny miesiąc.

Połaziliśmy jak zawsze po lesie.

Bazyl jest mega rozdziadowany. Zawsze woziłam mu trochę boczku jako smakołyk , teraz zapomniałam kupić i wziełam kiełbasę i on początkowo pogardził spoglądając na mnie z wyrzutem a potem łaskawie z niesmakiem zjadł :)

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Weszła deklaracja za 06/2018 od Koelka 20 zł - pieknie dziękuję :)

Wczoraj byłam u chłopaka z wizytą , zaliczylismy spacerek po lesie .

Powiem Wam , że w te upału chłopak ma lepszą kondycję niż ja :)

• 2 weeks later...
Posted

Weszły wpłaty od :

- ranias 10 zł

- Czarna Kafka 20 zł

- Roland_de 50 zł

- Markofix1 10 zł

Pięknie dziękuję :)

W niedziele byłam u Bazyla. Wpłaciłam za kolejny miesiąc.

W tygodniu był u Bazyla weterynarz bo zrobił mu się guz na boku ale to nic groźnego , jakiś tłuszczak , wet będzie obserwował. Ale Bazyl nie był najgrzeczniejszy , ugryzł doktora i podarł mu kurtkę. On jest jednak nieprzewidywalny. Chociaż stosunek to psów ma już lepszy. Jak z nim spaceruje to często doskakuje do nas chorda małych ratlerów z sąsiedniego domu i muszę powiedzieć , że Bazyl wykazuje siłę spokoju co kiedyś byłoby nie do pomyslenia.

c8KL5V.jpg

xy1AVT.jpg

oQRLdv.jpg

Posted
12 godzin temu, caryca26 napisał:

Weszły wpłaty od :

- ranias 10 zł

- Czarna Kafka 20 zł

- Roland_de 50 zł

- Markofix1 10 zł

Pięknie dziękuję :)

W niedziele byłam u Bazyla. Wpłaciłam za kolejny miesiąc.

W tygodniu był u Bazyla weterynarz bo zrobił mu się guz na boku ale to nic groźnego , jakiś tłuszczak , wet będzie obserwował. Ale Bazyl nie był najgrzeczniejszy , ugryzł doktora i podarł mu kurtkę. On jest jednak nieprzewidywalny. Chociaż stosunek to psów ma już lepszy. Jak z nim spaceruje to często doskakuje do nas chorda małych ratlerów z sąsiedniego domu i muszę powiedzieć , że Bazyl wykazuje siłę spokoju co kiedyś byłoby nie do pomyslenia.

c8KL5V.jpg

xy1AVT.jpg

oQRLdv.jpg

mam nadzieje , że weterynarz nie był zły