Jula i Dengi Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Pewnie nie tylko ja mam taki problem, a może tylko ja? W każdym bądź razie nie mam zielonego pojęcia jak zgłosić psa na wystawę zagraniczną. Planuję się wybrać zagranicę, ale nie wiem w jakie strony wejść, aby znaleźć odpowiedni formularz zgłoszeniowy itd. Proszę o pomoc, bo ja to jestem kompletnie nieogarnięta w tych sprawach. Quote
krzysio Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Pisz na jaką wystawę chcesz jechać to pomogę. Wyjeżdżamy za granicę od kilku lat/ zgłaszamy duże grupy psów/ i jak poczytasz forum to zobaczysz ,że dość intensywnie;) Pisz na [email][email protected][/email] - pomogę:) Quote
Rybka. Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 ja się podlączę :) Poproszę o linka do formularza zgłoszeniowego majowej w Pradze :) Może ktoś wklei linki do odpowiedników ZKwP w innych krajach europejskich? Quote
Minio Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Nie ma jednego formularza zgłoszeniowego . Najlepiej szukać przez stronę FCI . Każdy kraj ma swoje zasady zgłoszeń . Trzeba się czasami nieźle napocić zanim coś znajdziesz :lol: Quote
Elitesse Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [URL="http://www.fci.be"]www.fci.be[/URL] - tam znajdziemy namiary na zwiazki kynologiczne we wszystkich krajach nalezacych do FCI :) Quote
Aldonka77 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 warto wejsc na strone związku kynologicznego tam z pewnościa ktos cie pokieruje a jaka masz rase? Quote
Rybka. Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Dzięki ciotki, wczoraj już odkryłam stronę FCI z listą linków do ichniejszych odpowiedników związków :) Niestety na praską wystawę termin zgłoszeń już minął, więc na majówkę pojedziemy odpoczywać, a nie wystawiać się. Mamy wilczaka i grzywkę :) Quote
Recommended Posts