neverend Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='Evas']Zaczynam myśleć o ogłoszeniach dla Isi w pierwszej kolejności..co można o niej napisać..jaka jest w kontakcie z człowiekiem? Była w domu, więc nie powinno być źle, pod kątem czystości także..tak myślę. :roll:[/quote] Jak dobrze pamiętam sunia była chyba na wsi, w domu i na dworzu tak raz po raz...wiem,że zaatakowała dziecko,ale dla osoby starszej to idealny psiak - spokojna, łagodna, cicha...taka kudłaczka...jak siedzieliśmy z Matuszem w jej boksie, robiliśmy zdjęcia, to podchodziła, wąchała...taka onieśmielona... Quote
Evas Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Czyli domek bez dzieci na pewno. Isia jako starsza pani potrzebuje spokoju. Quote
Evas Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [IMG]http://img152.imageshack.us/img152/4420/imgp0349con5.jpg[/IMG]One są na tym wybiegu, gdzie jest Sonia..a była też Saba i Zelka, tak? Na wybiegu niedużych sun. Quote
neverend Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Tak była Saba, Zela...i gdzie jest Sonia, gdzie była Gama.... Quote
Evas Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Chcę dać ogłoszenia w pierwszej kolejności na Isię. Jaki kontakt podawać mailowy i telefoniczny. Quote
Evas Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Jak Śnieżka z mojego podpisu już pojedzie w świat, jej miejsce zajmie Isia. Quote
neverend Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Muszę poprosić Ciotę Lupe o ładny banerek...:) Quote
Evas Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Jaki kontakt podać w ogłoszeniach? Może mi umknęło gdzieś :oops: Quote
Evas Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Spójrzcie, proszę, na Isię. [IMG]http://matusz5.kgb.pl/25/28.jpg[/IMG] Quote
Evas Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Isia ma aukcję na allegro [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=240511989[/URL] Quote
neverend Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Dzięki Evas...do 15 tego jestem w Ostródzie Quote
Evas Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 No właśnie..a co potem? Czy dawać kontakt na kogoś innego? Quote
Evas Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Aż się serce ściska. I ona nie ma czasu. To takie tragiczne, jak chce się pomóc jakiemuś psiakowi i się nie zdąży..i potem tylko można napisać na TM. :-( Quote
Evas Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Neverend, gdybyś zechciała zajrzeć na aukcję allegro dla Isi. Może masz jakieś uwagi..coś dodać, coś ująć?.. Trudno np. ze zdjęcia określić wielkość psa, widzę, że czasami maluch wydaje mi się psem średnim a to istotne. Może waga mniej więcej? Albo porównanie do jakiegoś pieska..foksterier np..czy mniejsza? Przypadła mi do serca starowinka, bardzo chcę ciepłego domu dla niej. :-( Quote
neverend Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='Evas']Neverend, gdybyś zechciała zajrzeć na aukcję allegro dla Isi. Może masz jakieś uwagi..coś dodać, coś ująć?.. Trudno np. ze zdjęcia określić wielkość psa, widzę, że czasami maluch wydaje mi się psem średnim a to istotne. Może waga mniej więcej? Albo porównanie do jakiegoś pieska..foksterier np..czy mniejsza? Przypadła mi do serca starowinka, bardzo chcę ciepłego domu dla niej. :-([/quote] Tak Ci mocno dziękuję Ciotka...Tej nocy nie prześpię...pewni będę na dogo przez noc całą...Guziczek śpi,ale budzi się na kupkę i papu...Muszę czuwać i zmieniać wodę w termoforze:) Już sprawdzam allegro...Sunia nie jest duża, do półłydki,jak foxterier:) Quote
neverend Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Allegro wspaniałe...:)dziękuję, nic dodać,nic ująć:) Quote
Evas Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Cieszę się, że Ci się Allegro podoba. Wiem, że to wszystko mało.:roll: Trzymam kciuki za ślicznego, malutkiego Guziczka. Quote
neverend Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Ciotko kochana,to wiele niż myślisz... Wiesz, ja sto razy bardziej wolę,jak są osoby, które czują sercem a nie nastawiają się na sławę za to że są dobre... Ty czujesz sercem niedolę tych psiaków i wiesz,co dla nich najlepsze,więc za to dziękuję i że duchem z nimi jesteś:) Quote
Evas Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 :oops: Z tym duchem to prawda, tak to czuję;) Quote
neverend Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 No Isia, popatrz jakie masz wsparcie! Quote
Evas Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Kala, biedna, nieco zapomniana. A ma taki kochany pysio. [IMG]http://img157.imageshack.us/img157/223/imgp0775cyo1.jpg[/IMG] Quote
neverend Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Zawsze pierwsza leci do ludzia... Quote
Recommended Posts