annakom Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 (edited) " class="ipsImage" alt="">Znaleziono maleńką suczkę w okolicy rzeki Kamienicy od strony ul. Jamnickiej na wysokości real'a. Jest kudłata, biała w większe czarne łaty, była strzyżona, nie ma czipa. wielkości krótkiego jamnika... waży zaledwie trzy kilo, a powinna z pięć - chudzinka. wzięłam ją dzisiaj na dt, ale jest w bardzo kiepskim stanie. nie ma wielu ząbków a pozostałe są w opłakanym stanie - dziąsła mają stan zapalny. stwierdzona poważna niewydolność nerek tel do mnie 694 574 309 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Edited March 27, 2012 by annakom Quote
Chantell Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Biedna :( Gdzie teraz przebywa? Możliwe zeby z poł roku temu rodziła? Quote
annakom Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 jest u mnie na tymczasie ale nie wiem czy rodziła, sutki nie sa wysiągniete a brzuszek płaski także chyba nie... ale Quote
Zuzka2 Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Poszukuję osoby do wizyty PA w Krynicy-Zdrój. Proszę o pomoc w znalezieniu wolontariusza z tamtych okolic. Quote
annakom Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 [quote name='Zuzka2']Poszukuję osoby do wizyty PA w Krynicy-Zdrój. Proszę o pomoc w znalezieniu wolontariusza z tamtych okolic. wiadomość na prw Quote
annakom Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 super wiadomość:multi: malutka zanlazła swój dom ma na imię Megi wycałowała swoją panią, nie ma wątpliwości, że to jej psina cudnie uratowana następna Quote
Recommended Posts