Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj po południu w okolicy ul. Dąbrowskiego w Łodzi znaleziono błąkającą się młodą suczkę (ok. 4 m-ce) podobną do labradora. Ma na szyi dwukolorową obrożę. Właściciela prosimy o kontakt telefoniczny: (42)648-00-66

Posted

Sunia jest spokojna i grzeczna bardzo tęskni ponieważ chcemy szczeniorkę uchronić przed schroniskiem czekamy na nowego opiekuna lub własciciela jest do odebrania w lecznicy wet ul siemieradzkiego czasu ma mało bo tylko do wieczora, z chwilą zamykania lecznicy bedzie tylko jedno wyjście- schron

Posted

Udało się znależć tymczas jutro będą zdjęcia i raczej potrzebny nowy opiekun bo stary był do kitu po dłuższej obserwacji okazuje sie że sunia bardzo boi się smyczy trzeba trzymać smycz za plecami a Koruni dawać smakołyk żeby ją zapiąć i wyjsc na spacer jest bardzo żarłoczna zjada wszystko może być nawet miska do tej pory nie robiła kupy.NOC minęła spokojnie teraz też dużo śpi .Dzisiaj będzie odpchlona i odrobaczona.KORA MA W EXSPRESIE OGŁOSZENIE że została znaleziona narazie to wszystko bez echa

Posted

sunia w dalszym ciągu szuka pana bardzo boi się ciemności kocha dzieci i na spacerze ciągnie bardzo do nich . Na smyczy chodzi ładnie.Chce być blisko człowieka. Dom tymczasowy ma do poniedziałku bo panstwo wyjeżdżają na ok 3 miesiące do córki. Mam problemy z umieszczeniem zdjęć

Posted

pozostało niewiele czasu dt wyjeżdża jutro do sanatorium i dziś wieczorem sunia trafi do schroniska. NIKTdo niej nie zagląda, czy dlatego że nie żebrzę o zrzutę i radzę sobie sama.

Posted

Serdecznie przepraszam osoby, które mogły poczuć się urażone moją poprzednią wypowiedzią ale działałam pod wpływem emocji,ponieważ szczeniorce palił się grunt pod nogami a chciałam ją uchronić przed schroniskiem. Pisząc myślałam o osobach które są w zarządzie org i mają pieniądze na ten cel nawet duże a jednak cały czas zbierają na te biedactwa jeszcze raz przepraszam

• 2 weeks later...