Kizia1 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Wczoraj po południu w okolicy ul. Dąbrowskiego w Łodzi znaleziono błąkającą się młodą suczkę (ok. 4 m-ce) podobną do labradora. Ma na szyi dwukolorową obrożę. Właściciela prosimy o kontakt telefoniczny: (42)648-00-66 Quote
luta4 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Sunia jest spokojna i grzeczna bardzo tęskni ponieważ chcemy szczeniorkę uchronić przed schroniskiem czekamy na nowego opiekuna lub własciciela jest do odebrania w lecznicy wet ul siemieradzkiego czasu ma mało bo tylko do wieczora, z chwilą zamykania lecznicy bedzie tylko jedno wyjście- schron Quote
luta4 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Udało się znależć tymczas jutro będą zdjęcia i raczej potrzebny nowy opiekun bo stary był do kitu po dłuższej obserwacji okazuje sie że sunia bardzo boi się smyczy trzeba trzymać smycz za plecami a Koruni dawać smakołyk żeby ją zapiąć i wyjsc na spacer jest bardzo żarłoczna zjada wszystko może być nawet miska do tej pory nie robiła kupy.NOC minęła spokojnie teraz też dużo śpi .Dzisiaj będzie odpchlona i odrobaczona.KORA MA W EXSPRESIE OGŁOSZENIE że została znaleziona narazie to wszystko bez echa Quote
Kizia1 Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Z tego, co napisałaś wynika, że sunia szuka nowego domu, konieczne będą nowe ogłoszenia i zdjęcia. Na jak długo ma zapewniony dt? Quote
luta4 Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 sunia w dalszym ciągu szuka pana bardzo boi się ciemności kocha dzieci i na spacerze ciągnie bardzo do nich . Na smyczy chodzi ładnie.Chce być blisko człowieka. Dom tymczasowy ma do poniedziałku bo panstwo wyjeżdżają na ok 3 miesiące do córki. Mam problemy z umieszczeniem zdjęć Quote
luta4 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 pozostało niewiele czasu dt wyjeżdża jutro do sanatorium i dziś wieczorem sunia trafi do schroniska. NIKTdo niej nie zagląda, czy dlatego że nie żebrzę o zrzutę i radzę sobie sama. Quote
luta4 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Serdecznie przepraszam osoby, które mogły poczuć się urażone moją poprzednią wypowiedzią ale działałam pod wpływem emocji,ponieważ szczeniorce palił się grunt pod nogami a chciałam ją uchronić przed schroniskiem. Pisząc myślałam o osobach które są w zarządzie org i mają pieniądze na ten cel nawet duże a jednak cały czas zbierają na te biedactwa jeszcze raz przepraszam Quote
piechcia15 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 sory za offa ale szukam kogoś do wizyty p/w z okolic Łęczycy. znacie kogoś z tych okolic.Szkoda domek stracić, a nie sprawdzić to strach:( proszę o info na pw.Z góry dziękuję. Quote
luta4 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Hura , korunia ma stały dom i super pańcię. Została odrobaczona ma też kolegę. Trzymaj się maluszku Quote
Recommended Posts