Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cieszę się że macie wątek swój. Pytanko od razu, co wspólnego z twoim psem ma ta suka [B]Verena Petrus et Lupus FCI[/B] ? Matka twojego szczeniora? daj kres moim wątpliwosciom i wyjaśnij. A poza tym pokaż zbója

Posted

Ty mi podałaś adres do tej suki cytuję ciebie: "polskigonczy.pl tam jest wszystko co można chcieć wiedzieć o gończych, mnóstwo osób polujących z gończymi, mnóstwo hodowców, ogólnie gończo zakręceni ludzie."
Nie wiem jak się dodaje tu foty.

Posted

To jest forum. Zalogowałem się na nim.
Przeglądam na nim tematy.
Dziś muszę kupić posłanie dla Arona bo zniszczył ;(
Same wydatki mój Jagterrier nic mi nie zniszczył a ta cholera co chwile coś.
Klatkę zamówiłem, czekam na dostawę.

Posted (edited)

ja zielone forum tylko podglądam,regularnie, w sumie to codziennie tam jestem, noo dobra kilka razy dziennie, jak tylko włącze komputer(każdy ma jakąś słabość;). Jak zobaczę gończe z forum na wystawie to się cieszę jak dziecko, zagaduję ich, miziam psiaki, robię wywiady. Na żywca, oprócz wystaw spotkałam tylko raz gościa na spacerze z gończym, za bardzo nie wiedział co ma a ja bym psiaka mu najchętniej zjadła, taka nawiedzona hehe.
A masz zdjęcia jaga? Jak ci się z nim pracowało? Jakim był psem? No że już nie wspomnę, że zdjęcie Arona też by się przydało. Na zielonym smyka już widziałam, jak takie maleństwo mogło zniszczyć cokolwiek, taki aniołek hehe

Edited by nuleczka
Posted (edited)

Mam foty ale nie umiem zamieścić tu fot.
Jagterrier to zegarynka ale wyśmienity norowiec i stogowiec. Myślę, że za jakiś czas powrócę do tej rasy. Polować z jagterrierem na lisa to czysta przyjemność ;) Teraz postawiłem na polską rasę i na inne polowanie, czyli na zwierzynę grubą (głownie na dzika) i płową (głównie na jelenia).

Edited by szukajacynocy
Posted

Na [URL="http://www.forum"][COLOR=#4444ff][URL="http://www*********************.avx.pl/"]www.[B]forum[/B][/COLOR][/URL].[B]polskigonczy[/B].avx.[B]pl[/B]/[/URL] tylko blogi żyją, głównie tam właściciele piszą. Ja muszę znaleść kogoś z mojego rejonu, który ma już doświadczonego psa (w polowaniu) Gończego Polskiego.
Jak znasz taką osobę to poleć.
Pozdrawiam

Posted

Zupełnie nie moje tereny, nie orientuje sie. Ale możesz podzwonić po hodowlach w okolicy, oni wiedzą najwięcej czy są jakieś psy polujące, zielone też powinno ci pomóc

• 1 month later...