Kasiass Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Uwielbiam ją całą i te jej latające uszka :) Hmmm, może przydałby się jakiś bannerek dla Sońki? Quote
basia34 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Kasiu jezeli chcecie to nie bedzie problemu ,ale pogadamy w sobote z Grazka. Quote
giselle4 Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 juz 5 czy 6 telefon w sprawie Sonki ale ciągle to nie to:( dzisiaj malo mnie czerwona nie zalala pani chce Sonke bo taka piekna tylko czy zgodzi sie z jej Yorkiem mowie ze nie wiem ale Sonka to fajna dziewczynka i bedzie ozdoba domu a tutaj pani mi mowi ze Sonia by mieszkala w budzie:*(:( ufff biedni ,glupi ludzi ona nie ma podszerstka i do budy psow nie oddajemy na łancuch nie prosze sobie Yorka na łancuchu zapiac i niech pilnuje domu grzeczna to ja nie bylam Quote
Kasiass Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 giselle4 napisał(a):juz 5 czy 6 telefon w sprawie Sonki ale ciągle to nie to:( dzisiaj malo mnie czerwona nie zalala pani chce Sonke bo taka piekna tylko czy zgodzi sie z jej Yorkiem mowie ze nie wiem ale Sonka to fajna dziewczynka i bedzie ozdoba domu a tutaj pani mi mowi ze Sonia by mieszkala w budzie:*(:( ufff biedni ,glupi ludzi ona nie ma podszerstka i do budy psow nie oddajemy na łancuch nie prosze sobie Yorka na łancuchu zapiac i niech pilnuje domu grzeczna to ja nie bylam I dobrze powiedziane, na podwórku jak ktoś chce to niech sobie krasnala ogrodowego postawi a nie takiego psa. Sonia na pewno nie nadaje się do tego aby byla odizolowana od ludzi i mieszkala w budzie. Szkoda, że telefony od samych nieodpowiednich ludzi jak na razie, no ale moze trzeba poczekac ... : ( Quote
basia34 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Grasiu prosze odsylaj takich ludzi do Mnie i Ja bede decydowac do jakiego domu Ona pojdzie.Napewno dom bedzie sprawdzony. Quote
Mysza2 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 o Boże , jak przeczytałam że 5 telefonów było to mi ciśnienie z radości podskoczyło, ale jak doczytałam jakie, to opadło. Quote
basia34 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Mysza2 napisał(a):o Boże , jak przeczytałam że 5 telefonów było to mi ciśnienie z radości podskoczyło, ale jak doczytałam jakie, to opadło. Myszko kochana poczekamy na ten prawdziwy telefon narazie jest u Nas i nic Jej nie grozi. Quote
giselle4 Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Basiu,pewnie dzisiaj do Ciebie zadzwonia ludzie powiedzialam ze Ty jestes decyzyjna w sprawie Sonki ja ja tylko oglaszam w gazetach:) Quote
basia34 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 giselle4 napisał(a):Basiu,pewnie dzisiaj do Ciebie zadzwonia ludzie powiedzialam ze Ty jestes decyzyjna w sprawie Sonki ja ja tylko oglaszam w gazetach:) Nikt do mnie nie dzwonil a Sonia musi isc do dobrego domku. Quote
giselle4 Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 telefonowala pani z Walbrzycha bardzo mila bez malych dzieci i innych zwierzat umarla jej astka i chce Sonke bo juz przeplakala swoja Przyjedzie z mezem jutro lub w srode.... Basia szykuj sie na rozmowe kobieta superasna i madra:) Quote
Mysza2 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 trzymam też:thumbs::thumbs: kochamy superaśne i mądre panie:) Quote
basia34 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Bede czekala cierpliwie i bacznie obserwowala i serdecznie zapraszam do odwiedzin.Sonieczko czekamy. Quote
giselle4 Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 basia34 napisał(a):Bede czekala cierpliwie i bacznie obserwowala i serdecznie zapraszam do odwiedzin.Sonieczko czekamy. i moze nawet jutro zapakowac walizke i do chatki:0 Quote
basia34 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Poczekamy zobaczymy i jak beda Ci ludzie to sloneczko moje do domku pojdzie. Quote
Mysza2 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Kasiass napisał(a):Jakieś nowe wieści w sprawie Sońki ;)? też zaglądam z nadzieją ale chyba na razie nic Quote
basia34 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Mysza2 napisał(a):też zaglądam z nadzieją ale chyba na razie nic Dziewczyny narazie spokoj nie bylo nikogo ,wiec czekamy z Sonieczka. Quote
giselle4 Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 (edited) [quote name='giselle4']telefonowala pani z Walbrzycha bardzo mila bez malych dzieci i innych zwierzat umarla jej astka i chce Sonke bo juz przeplakala swoja Przyjedzie z mezem jutro lub w srode.... Basia szykuj sie na rozmowe kobieta superasna i madra:) i pojechala Basia ze spokojem i akseptacja wydala ja panstwu bo ludzie fantastyczni Szczescia mala krolewno::) Edited March 29, 2012 by giselle4 Quote
basia34 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Tak Sonikeczka moje serduszko pojechalo ,ludzie wspaniali mieli amstafke wiec wiedza jak postepowac z takim psem.A Ja no coz troche lez ,ale wiem ze bedzie tam szczesliwa. Quote
Mysza2 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 jejku :multi::multi::multi::multi: tak bardzo się cieszę:):) Sonieczko niech Ci się tam wiedzie jak najlepiej. Quote
Kasiass Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Ojej jakie miłe wieści :) Cieszymy się bardzo :) Wszystkiego dobrego dla Soni :) Quote
Recommended Posts