aneta Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 BRAVO ! A to plan sędziowania ;) Tak samo jest w katalogu ;) Sędzia wywołując nr 699 zrobił wielkie oczy ;) [FONT='MS Mincho'][FONT=Courier New]Pudel miniaturowy - Zwerg Pudel-Silber,Apricot[/FONT][/FONT] [FONT='MS Mincho'][FONT=Courier New] [/FONT][/FONT] [FONT='MS Mincho'][FONT=Courier New] PSY[/FONT][/FONT] [FONT='MS Mincho'][FONT=Courier New] Klasa młodzieży 1 699 - 699[/FONT][/FONT] [FONT='MS Mincho'][FONT=Courier New] Klasa championów 1 700 - 700[/FONT][/FONT] [FONT='MS Mincho'][FONT=Courier New] SUKI[/FONT][/FONT] [FONT='MS Mincho'][FONT=Courier New] Klasa otwarta 1 702 - 702[/FONT][/FONT] [FONT='MS Mincho'][FONT=Courier New] Klasa otwarta 1 701 - 701[/FONT][/FONT] Quote
Czarne Gwiazdy Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ja mam wielka, ogromną prośbę do jakiegoś posiadacza katalogu. Bardzo potrzebna jest mi stawka WSZYSTKICH sznaucerów, wraz z numerami (no może, nie wszystkimi, wazne, żebym się połapał). Jakieś mądre osóbki z oddziału w Przemyślu wstawili wyniki z samymi numerami katalogowymi... Quote
bety Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Czarne Gwiazdy']Ja mam wielka, ogromną prośbę do jakiegoś posiadacza katalogu. Bardzo potrzebna jest mi stawka WSZYSTKICH sznaucerów, wraz z numerami (no może, nie wszystkimi, wazne, żebym się połapał). Jakieś mądre osóbki z oddziału w Przemyślu wstawili wyniki z samymi numerami katalogowymi...[/quote] Ja mam z ich stony ściągnięty katalog w Wordzie - jak chcesz to mogę podesłać na maila. Pozdrawiam Quote
bety Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [B]Czarne Gwiazdy[/B] - wysłałam, proszę bardzo Pzdr Quote
Czarne Gwiazdy Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='bety'][B]Czarne Gwiazdy[/B] - wysłałam, proszę bardzo Pzdr[/QUOTE] Dzięki, dzięki dzięki! Quote
bety Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Czarne Gwiazdy']Dzięki, dzięki dzięki![/quote] Nie ma za co, zawsze służę pomocą. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts