JASMIN Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Kurcze ja dziś już wyjeżdrzam bo zatrzymuję się na jeden dzień u znajomej w Tarnowie a jeszcze nie dostałam potwierdzenia. Psy są w katalogu a wystawiamy się w sobote... Czy ktoś miał już taki przypadek? Co robić, jak wejść na teren wystawy? Quote
Lavanara Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Jasmin spokojnie. Jesteście w katalogu więc weź świadectwo szczepienia i potwierdzenie wpłaty i powiedz, że potwierdzenie nie przyszło. ;) Ja zawsze tak robie i nie mam żadnych problemów z wejściem. (a potwierdzenie zwykle przychodzi mi tydzień po wystawie) :cool3: Pozdrawiam Gaba Quote
kika22 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Jaśmin nic się nie martw. W tam tym roku o ile się nie myle potwierdzenia były wysłane w piątek, a w niedziele była wystawa!!! Lavanara zgadza się! Bierzemy wpłate i psa , a potem idziemy po katalog! Trzymamy kciuki za wszystkich dogomaniaków!!!! I prosimy o to samo!:lol: Quote
AnkaW Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 A tak wogóle to dostał ktokolwiek potwierdzenie? Quote
agniecha Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Jaśmin! My też nie dostałyśmy :shake: potwierdzenia. Ale zastosujemy się do dodomaniackich wskazówek :razz: Quote
Nugatika Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 a ja mam pytanie; czy jest gdzies wiadomo kiedy psiaki wchodza i na jaki ring? Quote
Lavanara Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [URL="http://zkwpoprzemysl.republika.pl/pliki/wystawy/29plan.doc"][B]Plan sędziowania[/B] [/URL]:-) Pozdrawiam Gaba Quote
Nugatika Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 ja mam dzisiaj jakies zacmienie umyslu - nie moglam sobie przypomniec jak to sie nazywa :D :D :D dzieki Gaba ;) Quote
Agappe Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 będzie może ktoś dłuższy czas przy ringu nr 4???? zgłoszone są 3 akity i byłabym ogromnie wdzięczna gdyby ktoś mógł spisać wyniki tych psiaków.. Akity wchodzą jako pierwsze.. może to ktoś zrobić?? :modla: :modla: Quote
ofca Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Agappe']będzie może ktoś dłuższy czas przy ringu nr 4???? zgłoszone są 3 akity i byłabym ogromnie wdzięczna gdyby ktoś mógł spisać wyniki tych psiaków.. Akity wchodzą jako pierwsze.. może to ktoś zrobić?? :modla: :modla:[/quote] moze:cool3: i moze:cool3: ale musi nie zapomniec :razz: wiec spisze jak nie zapomne,czyli ogolnie postaram sie:razz: Quote
erloy Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Witam Czy ktos sie orientuje od której godziny jest czynny sekretariat wystawy? Muszę przed wystawą przepisać psa do innej klasy, a jadę z dość daleka i nie mam pojęcia na którą godzine muszę być. W sumie to nawet nie znalazłem informacji od której zaczyna sie ocena na ringach, ale sądzę, że tak jak zazwyczaj o 10.00 Quote
anovi Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [B]eroy[/B] - próbuj może jeszcze się dowiedzieć pod nr tel. który podała Cacisia ([SIZE=1]ostatnio działał podobno - znajomej się udało dodzwonić[/SIZE]) [quote name='Cavisia']Ja sobie ten numer zapisałam jakiś czas temu, więc mam nadzieję, że jeszcze aktualny: 0 604 412 976[/quote] [quote name='erloy']Witam Czy ktos sie orientuje od której godziny jest czynny sekretariat wystawy? Muszę przed wystawą przepisać psa do innej klasy, a jadę z dość daleka i nie mam pojęcia na którą godzine muszę być. W sumie to nawet nie znalazłem informacji od której zaczyna sie ocena na ringach, ale sądzę, że tak jak zazwyczaj o 10.00[/quote] A ocena chyba standardowo - tak sądzę :roll: Plan sędziowania podała już Lavanara - to przynajmniej masz orientacyjnie kiedy idzie Twoja rasa :) [quote name='Lavanara'][URL="http://zkwpoprzemysl.republika.pl/pliki/wystawy/29plan.doc"][B]Plan sędziowania[/B] [/URL]:-) Pozdrawiam Gaba[/quote] Pozdr. Quote
Agappe Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='ofca']moze:cool3: i moze:cool3: ale musi nie zapomniec :razz: wiec spisze jak nie zapomne,czyli ogolnie postaram sie:razz:[/QUOTE] super by było!!!!! będziemy ogromnie wdzięczne!!!! :) i oczywiscie zyczymy powodzenia na wystawie!!! :) Quote
Lavanara Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Eroy my też musimy się "przefarbować" w sekretariacie. :cool3: Pozdrawiam Quote
Baha Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 hej, moje psiaki juz wykąpane, ja w dobrym nastroju;) a jutro w droge, mam nadzieje, ze sie oplaci Quote
Em-ka Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Ja otrzymałam potwierdzenie wczoraj :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B][U]Kilka słów nt.wystawy:[/U][/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]przyjmowanie psów w godzinach od 7.30-10.00;[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]o 10.00 rozpoczyna sie ocena na ringach;[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]opłata w dniu wystawy wynosi 85 zł;[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wymagane jest, jak zwykle zresztą, aktualne zaświadczenie o szczepieniu przeciwko wściekliźnie;[/FONT] Quote
Lavanara Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Za wszystykich dogomaniaków mocno trzymane są kciuki i łapska. Sukcesów, dobrej zabawy i szerokiej drogi życzymy! I do zobaczyska! Gaba&Diler Quote
Baha Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 witajcie, oplacilo sie: moja suczka Lhasaczka jak sie spodziwalam CWC, najlepsza suka, Zw.Rasy;), piesek Carmelek CWC, najlepszy pies w rasie, SUPER!!! Quote
Agappe Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 super gratuluje!!! :) czy dziś była grupa V czy ma być dopiero jutro??? :roll: Quote
Recommended Posts