Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze ja dziś już wyjeżdrzam bo zatrzymuję się na jeden dzień u znajomej w Tarnowie a jeszcze nie dostałam potwierdzenia. Psy są w katalogu a wystawiamy się w sobote... Czy ktoś miał już taki przypadek? Co robić, jak wejść na teren wystawy?

Posted

Jasmin spokojnie.
Jesteście w katalogu więc weź świadectwo szczepienia i potwierdzenie wpłaty i powiedz, że potwierdzenie nie przyszło. ;) Ja zawsze tak robie i nie mam żadnych problemów z wejściem. (a potwierdzenie zwykle przychodzi mi tydzień po wystawie) :cool3:

Pozdrawiam
Gaba

Posted

Jaśmin nic się nie martw. W tam tym roku o ile się nie myle potwierdzenia były wysłane w piątek, a w niedziele była wystawa!!!
Lavanara zgadza się! Bierzemy wpłate i psa , a potem idziemy po katalog!
Trzymamy kciuki za wszystkich dogomaniaków!!!! I prosimy o to samo!:lol:

Posted

będzie może ktoś dłuższy czas przy ringu nr 4????

zgłoszone są 3 akity i byłabym ogromnie wdzięczna gdyby ktoś mógł spisać wyniki tych psiaków.. Akity wchodzą jako pierwsze.. może to ktoś zrobić?? :modla: :modla:

Posted

[quote name='Agappe']będzie może ktoś dłuższy czas przy ringu nr 4????

zgłoszone są 3 akity i byłabym ogromnie wdzięczna gdyby ktoś mógł spisać wyniki tych psiaków.. Akity wchodzą jako pierwsze.. może to ktoś zrobić?? :modla: :modla:[/quote]
moze:cool3: i moze:cool3: ale musi nie zapomniec :razz:
wiec spisze jak nie zapomne,czyli ogolnie postaram sie:razz:

Posted

Witam
Czy ktos sie orientuje od której godziny jest czynny sekretariat wystawy? Muszę przed wystawą przepisać psa do innej klasy, a jadę z dość daleka i nie mam pojęcia na którą godzine muszę być.
W sumie to nawet nie znalazłem informacji od której zaczyna sie ocena na ringach, ale sądzę, że tak jak zazwyczaj o 10.00

Posted

[B]eroy[/B] - próbuj może jeszcze się dowiedzieć pod nr tel. który podała Cacisia ([SIZE=1]ostatnio działał podobno - znajomej się udało dodzwonić[/SIZE])
[quote name='Cavisia']Ja sobie ten numer zapisałam jakiś czas temu, więc mam nadzieję, że jeszcze aktualny: 0 604 412 976[/quote]

[quote name='erloy']Witam
Czy ktos sie orientuje od której godziny jest czynny sekretariat wystawy? Muszę przed wystawą przepisać psa do innej klasy, a jadę z dość daleka i nie mam pojęcia na którą godzine muszę być.
W sumie to nawet nie znalazłem informacji od której zaczyna sie ocena na ringach, ale sądzę, że tak jak zazwyczaj o 10.00[/quote]
A ocena chyba standardowo - tak sądzę :roll:
Plan sędziowania podała już Lavanara - to przynajmniej masz orientacyjnie kiedy idzie Twoja rasa :)

[quote name='Lavanara'][URL="http://zkwpoprzemysl.republika.pl/pliki/wystawy/29plan.doc"][B]Plan sędziowania[/B] [/URL]:-)
Pozdrawiam
Gaba[/quote]

Pozdr.

Posted

[quote name='ofca']moze:cool3: i moze:cool3: ale musi nie zapomniec :razz:
wiec spisze jak nie zapomne,czyli ogolnie postaram sie:razz:[/QUOTE]

super by było!!!!! będziemy ogromnie wdzięczne!!!! :)

i oczywiscie zyczymy powodzenia na wystawie!!! :)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Ja otrzymałam potwierdzenie wczoraj :)[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][B][U]Kilka słów nt.wystawy:[/U][/B][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]przyjmowanie psów w godzinach od 7.30-10.00;[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]o 10.00 rozpoczyna sie ocena na ringach;[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]opłata w dniu wystawy wynosi 85 zł;[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Wymagane jest, jak zwykle zresztą, aktualne zaświadczenie o szczepieniu przeciwko wściekliźnie;[/FONT]

Posted

witajcie, oplacilo sie: moja suczka Lhasaczka jak sie spodziwalam CWC, najlepsza suka, Zw.Rasy;), piesek Carmelek CWC, najlepszy pies w rasie, SUPER!!!