Jump to content
Dogomania

wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja ptrzyjadę kibicować i rozglądać się za...wiadomo...przyszłymi rodzicami mojego pudelka....A jak będę się ociągać ze wstawaniem na pociąg, to rodzina ma mnie siła wykopać. I fotki będę focić. tylko strasznie dużo czasu będzie zajmował obróbka teraz...usunąć wszystkie reklamy...eee może nie robić fotek...:diabloti:

Guest Reyes
Posted

[quote name='Ewaa']A kogo zobaczymy w Warszawie ???[/quote]
A ja w tym roku nie będę :(

Guest Reyes
Posted

Elu, Anetko serdecznie gratuluje sukcesów w Krakowie! :multi:

Posted

[B]STAWKA ILOŚCIOWA NA OLSZTYN : [/B]

[I][U]Pudel Duży(biały,brązowy,czarny)[/U][/I]
[I][/I]
Suka,kl.szczeniąt - BELLA BATILDA wł.Licznerski Krystian

[I][U]Pudel Miniaturowy(apricot,srebrny)[/U][/I]
[I][/I]
Pies,kl.championów - ARGO SLAVNY MALCHIK wł.Kobets M.

[I][U]Pudel Toy[/U][/I]
[I][/I]
Pies,kl.młodzieży - FORTUNO MIO AMORE Bi-Bi wł.A.Cisowska,D.P.Sapała

Suka,kl.championów - BABY Patrenon wł.Pietraszek Mariola

[B]Sędzia - Paweł Szemraj[/B]

Pozdrawiam,
Martyna
[I][/I]

Posted

[quote name='Reyes']Elu, Anetko serdecznie gratuluje sukcesów w Krakowie! :multi:[/quote]
Dzięki :lol:
Fajnie się było tez i idziś spotkać , szkoda, że nie na gruncie prywatnym jak wczoraj :shake:

Guest Reyes
Posted

[quote name='aneta']
Fajnie się było tez i idziś spotkać , szkoda, że nie na gruncie prywatnym jak wczoraj :shake:[/quote]
?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ??

Guest Reyes
Posted

[quote name='aneta']A kto dziś wystawiał goldka (raczje goldkę ;) ) i patrzył sie na mnie jak na obłoczek :placz:[/quote]
Że co? Gdzieś ty byłaś??? :crazyeye:
A goldek to raczej wystawiał mnie mam nadzieje tylko że nikt tego nie uwiecznił.
Ps. Czemuś nie wołała? :( Szkoda wielka
pozdr.

Posted

[quote name='Reyes']Że co? Gdzieś ty byłaś??? :crazyeye:
A goldek to raczej wystawiał mnie mam nadzieje tylko że nikt tego nie uwiecznił.
Ps. Czemuś nie wołała? :( Szkoda wielka
pozdr.[/quote]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: obejrzyj fotki z ringu goldków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a zobaczysz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Raczej trudno mi było cię wołać :lol: :eviltong: :lol: a byłaś totalnie zakręcona ;)

Guest Reyes
Posted

A gdzie są jakieś fotki :crazyeye:nie strasz...

Guest Reyes
Posted

Gratulacje dla Oli jeszcze dodaje - ale to już rutynowo bo Megi to co wystawe Cacib bierze

Posted

Na razie nic nie wiem o fotkach ale mają być :evil_lol:
Ale tak stac 2 kroki odemnie i nie zauważyć że to ja pilnuję b...lu ringowego to tylko psiarz może :lol:
To się nawet chwali, opórcz sędziego i psa nic niewidziałaś :lol:

Guest Reyes
Posted

[quote name='aneta']
To się nawet chwali, opórcz sędziego i psa nic niewidziałaś :lol:[/quote]
Jeszcze właściciela jak podążyłam za wzrokiem psiaka...
Jak było?

Posted

czy po 22 czerwca można się jeszcze zgłosić na międzynarodówke w warszawie 6-7. 07. czy już po ptakach i nie da rady??

Guest Reyes
Posted

[quote name='aneta']Generalnie - zastawiałam się jakim cudem psy pracy chodzą gorzej do chihuahua :crazyeye:[/quote]
Mówisz o chodzie czy obyciu?

Guest Reyes
Posted

[quote name='cawir']czy po 22 czerwca można się jeszcze zgłosić na międzynarodówke w warszawie 6-7. 07. czy już po ptakach i nie da rady??[/quote]
Wyślesz teraz zadzwonisz dosłodzisz to powinni przyjąć.

Posted

[quote name='Reyes']Elu, Anetko serdecznie gratuluje sukcesów w Krakowie! :multi:[/quote]

Dziękujemy:loveu: :loveu: :loveu:

Tobie też się należą gratulacje, drugie miejsce na Junior Handlingu to nie byle co;) biorąc pod uwagę, że do finału weszłaś w ostatniej chwili i z jaką prędkością:crazyeye:

Generalnie ten weekend należy do bardzo udanych, a nawet bardzo, bardzo udanych:multi: :multi: :multi: zaczęliśmy go w Krakowie, a skończyliśmy w Brnie, gdzie sędziował jeszcze bardziej dokładny i ostry sędzia Jouko Leiviska hodujący pudle od wielu lat i mający hodowlę Toyway:evil_lol: Biorąc to pod uwagę, to wypadliśmyh rewelacyjnie.

[B]Bercik zakończył Championa Czech, a na dokładkę dostaliśmy Cacibka[/B]:multi: :multi: :multi: [B]Spośród 14 średnich srebrnych i apricotów tylko 3 otrzymały ocenę doskonałą, więc tym bardziej jestem z niego dumna.[/B]
[B]Jeszcze lepiej wypadła nasza Barbisia[/B]:loveu: [B]jako jedyna spośród 10 obecnych toyek otrzymała CAC, CACIB i BOB[/B]:multi: :multi: :multi: Wszyscy pozostali otrzymywali ocenę bardzo dobrą, dobrą a nawet dostateczną.
[B]Wystawiany był też Dereczek, który rozpoczął championa Czech[/B]:multi:

To było by na tyle, muszę otrząsnąć się z szoku;) Później Sonya-Nero wstawi wszystkie wyniki.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...