Paulina87 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Bodzio to wielki pies o charakterze Pluta z bajki. Mimo swoich gabarytów jest takim ciapkiem, ale to właśnie daje mu urok, bo urody nie ma zniewalającej ot duży burek. Bodzio ma około 4 lat, błąkał się przy budynku szkoły. Jest psem powolnym, spokojnym, wręcz flegmatycznym. Być może pobyt w schronisku tak na niego działa, ponieważ osoba, która go znalazła twierdzi, że gdy się błąkał był bardzo energiczny. Można z nim zrobić praktycznie wszystko. Lubi być drapany po brzuchu. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Bodzio przebywa w schronisku w Ostrowie Wielkopolskim www.ostrowschronisko.pl Quote
Paulina87 Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Dobrze, że z Bodzia taki ciapa to może nikt na wieś czy do pilnowania firmy nie będzie chciał i zdążę mu jakiś porządny domek znaleźć, gdzie będzie pieszczochem. Quote
Paulina87 Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Niestety cisza cisza... ale dużo osób go wyprowadza na spacery. Quote
sharka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Paulina87 napisał(a):nie ma ogłoszeń A podjełabyś się napisania jakiegoś tekstu? Ja nie mam za grosz talentu i zwykle suche fakty zamieszczam ;) Mogę ewentualnie przerobić ten tekst z pierwszego postu i zrobiłabym małemu lub kupiła kilka ogłoszeń :D Quote
Paulina87 Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Wymyślę jakiś tekst tylko tyle co wróciłam ze schroniska a zaraz z moją sunią na spacer lecę. A oto dzisiejszy Bodzio. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts