Jagna78 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 (edited) Za chwilę trafią do mnie 3 szczeniaki - 2 sunie i 1 pies - psy zostały odebrane przez znajomego właścicielowi, który chciał się ich pozbyć, czyli zamierzał je gdzieś wywieźć a w najgorszym wypadku utopić. Pieski mają podobno około 6-7 tygodni. matką jest jest suka lablador ojciec nieznany - takie miałam info po przyjechaniu okazalo sie że one bardziej bullowate niż labkowate z info które mam wszystkie trzy są brązowe Zdjęcia będą później a w ostateczności dopiero jutro. Pilnie poszukuję DT a najchętniej DS. Tymczas potrzebny natychmiast ponieważ u mnie mogą zostać tylko do piatku ponieważ sobotę muszę na kilka dni wyjechać a tyle psiórów nie jestem w stanie zabrać(mam swoje 2) Szczeniorki będą w Warszawie a dokładnie w Rembertowie. mój tel Agnieszka 502-155-159 chwile po przyjeździe małe nieszczęścia sunia nr1 puchata, kontaktowa sunia nr2, mniejsza, spokojna, krotkowłosa piesio, mały rozrabiaka, kontaktowy, szczekacz :) Dziewczyny ...... Cioteczki kochane ....... POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited March 6, 2012 by Jagna78 Quote
Jagna78 Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 wydarzenie na FB http://www.facebook.com/events/360607363973735/ Quote
Jagna78 Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 szukamy pilnie dt albo ds u mnie mogą być tylko do piątku - w sobotę wyjeżdżam Quote
Jagna78 Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 szukam osób które mogą je poogłaszać ja przy kompie i necie tylko z doskoku jestem Quote
Jagna78 Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 oj chyba sama ze sobą to duzo nie zdziałam ale jedna nowina to taka że piesio ma DS :) Quote
Recommended Posts