Jump to content
Dogomania

Tylko mnie nie bij...skrzywdzona Karla- Łódz-nareszcie w DS !!!!!!!!!1

Recommended Posts

• Replies 676
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marycha35']Cholera, to tyle trwa!!! Może jakiś pakiecik zorganizujemy ogłoszeniowy?????[/QUOTE]
Myślę,że warto spróbować,tylko może poproszę o jakieś aktualne foty.

Posted

Hmmm. cóż za jedno osobowy wątek Małgosiu :)

Nie czytam od początku, nie daję rady, za dużo tego.

Napiszę o Karli...Ciągle tkwi w schroniskowej zagródce i wygląda jak baleronik :) mimo, że szaleje na wybiegu 3 razy w tygodniu-fakt, ze nie długo-to apetyt ma i widać, ze to ten typ, któremu nawet okruszek chleba pójdzie w biodra :) Dziewczynka jest cudna, rozbrykana, energiczna, wolę ją na wybiegu, niż na spacerze-ciągnie jak parowóz. Z psami i suniami dogaduje się bez problemu. Nadal nie każdemu da się wygłaskać, ale wiem, że to kwestia czasu i podejścia osoby. Ja mogę z nią zrobić praktycznie wszystko, chociaż wszystkiego nie próbowałam.

Nie oddałabym jej na teren, gdzie miałaby mieszkać tylko na zewnątrz lub zostawać na zewnątrz podczas nieobecności opiekunów, bo to akrobatka, która jak się znudzi, poszuka sobie zajęcia poza terenem. No chyba, ze ktoś zaopatrzyłby się w psiego pastucha, ale i tak wolałabym, żeby była towarzyszką dla jakiegoś psa. Postaram się o nowe foty, chociaż w obecnej aurze nie będą zbyt atrakcyjne...

Niestety dwie osoby tylko zadzwoniły w jej sprawie, jedna nie przyszła w ogóle, a druga adoptowała zupełnie innego psa :(

Posted

Marysia dzielnie mnie wspiera na wątku:calus:chodzi o jakość,a nie ilość;)
Ciocia jak mozesz cyknij parę fot,zimowe też mogą być fajne...wtedy ruszę z nową porcją ogłoszeń.