Paulina87 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Właśnie dzwonili do mnie znajomi, że wracając z pracy z Poznania do Gniezna na trasie zauważyli słaniającego się na nogach psa. Żadne auto się nie zatrzymało więc oni to zrobili, gdy zaczęli zbliżać się do psa ten resztkami sił zaczął uciekać i wpadł do kanału. Zaczął tonąć, ale udało im się go wydostać. Od razu pojechali z nim do kliniki. Pies ma złamaną przegrodę nosową, gdyby nie pomoc na czas wykrwawiłby się na śmierć. Może też mieć zerwane więzadła, ale lekarz najpierw zajął się tamowaniem krwi z nosa. Jutro dopiero pies będzie miał robione RTG łapy i przegrody. Martwią się co będzie z psem, bo wymaga opieki a im same dojazdy z Poznania do gniezna zajmują sporo czasu + praca to cały dzień poza domem a w domu są jeszcze 2 psy. Obecnie pies jest zamknięty w łazience. Pies jest nieduży około 10-12 kg. Cały czarny, młody około 2 letni. Na razie takie zdjęcie z komórki. Jakieś pomysły? Uploaded with ImageShack.us Quote
What May NN Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 u jakiego weta był pies? gdzie został znaleziony? warto porozwieszać ogłoszenia.. rozumiem, że pies jest w gnieźnie? Quote
Paulina87 Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 dr Kaczor z Gniezna, pies jest obecnie pod Gnieznem. Zapomniałam zapytać na jakim odcinku został znaleziony. Quote
KaRa_ Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Psiak został znaleziony okolicach Lednogóry. Quote
What May NN Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 jak tylko będą jakieś lepsze foty, mogę rozwiesić ogłoszenia! jak jego stan zdrowia? Quote
Recommended Posts