Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][U]pozwole sobie zaprosić na bazar dla moich podopiecznych[/U][/B] , moze was cos zainteresuje > [url]http://www.dogomania.pl/threads/223657-Na-rybnickie-kociaste-uliczne...-potrzeba-na-sterylki!-KSIA%C5%BBKI-GADZETY-do-10.03?p=18712280#post18712280[/url]

[B]madziare[/B], ja mieszkam w zebrzydowicach jesli masz mozliwos podjechac po karme to zapraszam jutro... jesli nie masz mozliwosci to moge ci karme podrzucic ale raczej dopiero w środe wieczór gdyz do wtorku chyba jestem na l4

[B]tatankas[/B], dzieki za ogłoszenia !!!

Posted

Kochane wlasnie znalala sie wlascicielka Tosi a raczej Sary, takze sunia jest juz w domku,pani nie miala neta i dopiero dzis znalala ogloszenia,dzwonila do schroniska ale tam powiedzieli ze nie maja pojecia o takim psie, a bylo tam zglaszane ahhh.Ale ciesze sie ze Tosia jest juz bezpieczna jak sie okazuje mieszkaja niedleko nas i czesto chodza na nsze osiedle mam nadzieje ze ja spotkam jeszcze:-)Chialbym Wam bardzo ale to bardzo podziekowac za pomoc w oglaszaniu i szukaniu domku a Madzi za chec przygarniecia suni.Jestescie wielkie i macie wielkie serducha<3

Posted

woho...a pytałas gdzie chodzi do weta i czemu ten mądry niezarejestrował psa? bez sensu.... mówiła jak to sie stało że jej zwiała ? i kurde na osiedlu mieszka , z załozenia dzwoni sie do schronu albo idzie do najblizszego weta.... coś jej średnio zależało... <?>
co mówiła?

Posted

Pani mowila ze do schronu dzwonila i tam jej powiedzieli ze nie bylo takiego psa a moj Pawel dzwonil i zglaszal znalezienie takiego psa, co najdziwniejsze pani chodzi z sunia do naszego weta czyli tam gdzie pracujesz ale czipowana byla gdzie indziej i byla zdziwiona ze zaplacila a pies nie jestbw bazie.Tosia zginela spod biedronki zostala tylko smycz.twierdzila ze nie miala neta i dopiero dzis zobaczyla ogloszenia no ale prawda jest taka ze gdyby pozadnie szukali to by znalezli wczesniej :-\

Posted

mo i powinna zapieprzac do tego weta i dac mu w ryj... ku*wa... jak mnie to wszystko wkurza... oczywiscie ze gdyby jej zalezało to dawno by ja znalazła... mam nadzieje ze choc pies sie cieszył na jej widok <?> taka fajniusia sucz a cos czuje że kolejny przemiły pies trafił na byle kogo... chociaz w sumie ja zaczipowała, a u nas to moze była na 1 szczepiniu.. wkazdym razie u nas nkt jej nie kojarzy :/ warto powiedziec Pani zeby zarejestrowała suke i przyczepiłą jej adresówke - z tym jest naszybciej, a na schornisku naszym od dawna wiadomo ze niema co polegac, mówi sie jednemu,. ten nie przekazuje....najlepiej zawieźć zdjecie i prosic zeby sobie na tablicy powiesił to wtedy nie zapomni...nic no ...
dzieki wszystkim którzy sie starali

Posted

Tak tez powiedzialam pani zeby zglosila i dala adresowke ale znajac zycie bedzie jak do tej pory:-\chyba nie doceniaja jakiego maja psa w domu.Smutno mi troche bo strasznie ja polubilam bylam z nia dzis na spacerze w lasku na Wawelskiej chyba z 3 godziny bawila sie ze wszystkimi psami bez wyjatku sama przyjemnosc,chyba pierwszy raz mialam wrazenie ze jestem z psem na spacerze i on zwraca na mnie uwage bo moje suchotniki tylko spuscic i juz mnie maja w glebokim powazaniu heheh Mam nadzieje ze ta przygoda nauczy cos wlascicieli na przyszlosc.A Wam jeszcze raz dziekuje z calego serca,dobrze wiedziec ze mozna jeszcze wierzyc w ludzi:-)

Posted

ponawiam pytanie : czy sucz sie uieszyłą na widok panci? bo jak nie , to nie wiem czy jak zlukam ja pod biedronka to nie wezme na sprawdzenie czipa etc : P

• Downvote 1
Posted

Godzilla , dzięki za opiekę nad Tosią -Sarą .
Moze spotkacie sie gdzieś w okolicy to sprawdzisz czy pani posłuchała w temacie adresówki.
Jedno tylko szkoda ze nie zdążyłyśmy ze sterylką .

Betta , jak pani przyjdzie do was z sunią miej ją na oku ;)
Betta wyślij mi na PW gdzie dokładnie jest ten gabinet gdzie pracujesz . Nie wiem czy ta moja książka tam jeszcze czeka :lol:

Posted

Mam nadzieje bardzo bym chiala ja jeszcze zobaczyc mam telefon wiec pewnie zadzwonie:-)Co do sterylki to wet by sie zdziwil bo ona juz po sterylce jak twierdzi wlascicielka:-)

Posted

[quote name='Godzilla']Mam nadzieje bardzo bym chiala ja jeszcze zobaczyc mam telefon wiec pewnie zadzwonie:-)Co do sterylki to wet by sie zdziwil bo ona juz po sterylce jak twierdzi wlascicielka:-)[/QUOTE]

:lol: to byłby numer

a ile Tośka ma właściwie latek ?? Mówiła pani ??

• Downvote 1
Posted

Tosia ma 3 latka jest mieszancem boksera i amstafa,rok po sterylce,pani ma ja od roku po zmarlym tesciu.Domyslam sie dlaczego nie wchodzila do kuchni bo u wlascicieli moze byc tylko w kuchni i jak pozwola to moze wejsc do pokoju, wiec pewnie dlatego u mnie nie wchodzila cwaniara mała:-) a i mieszka z kotem wiec to byl wymarzony pies do adopcji :-) Caly czas o niej mysle...

Posted

[quote name='Godzilla']Tosia ma 3 latka jest mieszancem boksera i amstafa,rok po sterylce,pani ma ja od roku po zmarlym tesciu.Domyslam sie dlaczego nie wchodzila do kuchni bo u wlascicieli moze byc tylko w kuchni i jak pozwola to moze wejsc do pokoju, wiec pewnie dlatego u mnie nie wchodzila cwaniara mała:-) a i mieszka z kotem wiec to byl wymarzony pies do adopcji :-) Caly czas o niej mysle...[/QUOTE]

mam nadzieję , ze ją tam jednak kochają i więcej samej pod sklepem nie zostawią

a jednak mix boksia i asta :) ....no , pewnie dlatego dla tamtej fundacji była za mało boksiowa ;) ...lecę napisac do SOSów by na stronkę nie dawali albo jeśli dali by ściągnęli dziewczynkę

Posted

[quote name='Alicja']mam nadzieję , ze ją tam jednak kochają i więcej samej pod sklepem nie zostawią

a jednak mix boksia i asta :) ....no , pewnie dlatego dla tamtej fundacji była za mało boksiowa ;) ...lecę napisac do SOSów by na stronkę nie dawali albo jeśli dali by ściągnęli dziewczynkę[/QUOTE]

Alicja nie dali jej na stronkę, miałam się Ciebie pytać czy dałaś im znać, w takim razie ja już im nie piszę.
Ja też ciągle myślę o dziewczynce

Posted

[quote name='Madziare_rk']Alicja nie dali jej na stronkę, miałam się Ciebie pytać czy dałaś im znać, w takim razie ja już im nie piszę.
Ja też ciągle myślę o dziewczynce[/QUOTE]

dałam znać