jamos Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 [SIZE=1]Boniu przez sierpień nie będę miała dostępu do kompa, ale we wrześniu czekam na wiadomość, że masz swój cudowny dom.[/SIZE] Brzeski Bono wytrwale wypatruje swojego domu... Quote
Kasia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 dobry wieczór Bono... ciekawe co u Ciebie? jak się miewasz staruszku...? Paweł jak będziesz coś wiedział to napisz... Quote
Gamba Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Na watku Zanety napisałem dlaczego mnie nie ma, a co za tym idzie nie ma wiesci od Bono! Wiem, że Boniek jest i czeka na tym swoim postarunku, przy tej budzie i przy tym łańcuchu! Zastanawia mnie tylko fakt dlaczego własnie nie wywiezli Bońka.No bo przeciez jest stary i nie rokuje za duzych nadziei ??? żabka i Julka chodz wiekowe nie miały tyle szczęscia!:angryy: Quote
Wiwi Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 wrocilam z nadzieja ze Bono juz w domku....niestety:-( ale co sie dzieje, kto i gdzie wywiozl i po co? nie rozumiem o czym piszecie? Quote
Gamba Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Zwyczajnie skopiuję z wątku Żanety : Nie wiadomo czy Żaneta nadal czeka :-( W tym całym przytulisku ostatnio była Iv (wielkie dzięki :smile: ) i z tego co mi opisała niestety nie było juz marmurkowej pięknej Żanety :-(:-(:-(. Ja osobiscie nie mogę podjechać w najblizszym czasie tam ( praca, studia, inne miasto)!Nie wiem, jestem w kropce :-( Staram sie wierzyć, że znalazł sie ktoś godny Zanety, pięknej marmurkowej suki! Iv podobnie jak nie widziała Żanety, nie zauważyła również Bono :(:( Quote
quasimodo Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Będziemy bardzo czekali na jakieś wieści o obu psianch (w miarę możliwości)!!! Quote
Gamba Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 [quote name='quasimodo']Będziemy bardzo czekali na jakieś wieści o obu psianch (w miarę możliwości)!!![/quote] Nie wiem tylko, czy to będą pozytywne wieści :( Najpierw powywozili częsć psów Bóg wie gdzie, powiedzieli, że poszły do adopcji (udało mi sie odnaleźc te psy ) potem styałem sie ich wrogiem publicznym numer 1, teraz nie ma Żanety Quote
Wiwi Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Boze Bono, a ja wierzylam , ze sie uda.... a teraz nawet nie wiadomo gdzie jestes.... Quote
Pitty Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Gamba']http://img184.imageshack.us/img184/3258/boniek6yn4.jpg [url]http://img412.imageshack.us/img412/6049/bono5xg7.jpg[/url] [url]http://img235.imageshack.us/img235/3089/boniekxn3.jpg[/url][/quote] Gdzie jestes Boniek? Quote
Gamba Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Nie wiem :-(:placz::-(.Boję sie strasznie, że Boniek nie doczekał .... Quote
Pitty Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Taka niepewnosc wykancza :-(Biedny Boniek Quote
Pitty Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Gamba']http://img72.imageshack.us/img72/7742/bonobxu0.jpg[/quote] Tak mi smutno kiedy patrze na to zdjecie.Boniek jest na nim taki usmiechniety , wdzieczny za odrobine uwagi.Tak samo patrzy na mnie moj staruszek Bandi , ktory na dom czekal 11 lat.Nie moge sie pogodzic z losem tych biednych , niechcianych zwierzat.Staram sie pomagac , jak moge i nie plakac nad kazdym psem,ale chyba nigdy nie przestane. Quote
Gamba Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Niestety nic nie wiadomo! :placz: Jeżeli stało się tak, że Bono biega już po łakach TM to... cieszę się !Tak... cieszę, bo nareszcie koszmar jego życia zakończył się, jest wolny, bez łańcucha na szyjce, zdrowy i tak poprostu szczęśliwy! Quote
Pitty Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 A jest szansa , ze dowiesz sie jeszcze , co naprawde sie z nim stalo ? Quote
Gamba Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Będę się starał dowiedzieć, chociaż nie obiecuję za wiele!Problem polega na tym, że jak mnie tam widzą to palpitacji serca dostają ! Za dużo krwii im napsułem :cool3: Quote
Recommended Posts