Gamba Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 [quote name='Wiwi']Taki piekny starszy psiak... moj tez ma 12 lat i nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazic, ze moglabym go oddac na stare lata do przytuliska...:sad: ale widac ze ten ktos jednak byl w stanie to sobie wyobrazic, ba! nawet go zostawic... ala zawsze jest nadzieja... pamietajcie o tym... tyle tylko moge niestety... Trzymaj sie piesku![/quote] Dziekujemy za odwiedziny ;) To i tak dużo!I razem tutaj z ciotkami wierzymy ,że będziesz się rozglądać za domkiem dla Bońka! :p Quote
Wiwi Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Rozgladam sie rozgladam...:) juz wypytalam wiekszosc znajomych czy nie szukaja spokojnego psiaka. niestety... Ale, aby skuteczniej dzialac mam kilka pytan: 1. Jak tam z chodzeniem na smyczy? 2. Jak stosunek do innych zwierzat np. kotów? 3.Czy psiak może mieszkac w domku czy raczej na zewnatrz? Jesli te pytania juz byly, to przepraszam. Najwyrazniej niedokladnie czytalam:oops: pozdrawiam serdecznie Quote
Gamba Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 [quote name='Wiwi']Rozgladam sie rozgladam...:) juz wypytalam wiekszosc znajomych czy nie szukaja spokojnego psiaka. niestety... Ale, aby skuteczniej dzialac mam kilka pytan: 1. Jak tam z chodzeniem na smyczy? 2. Jak stosunek do innych zwierzat np. kotów? 3.Czy psiak może mieszkac w domku czy raczej na zewnatrz? Jesli te pytania juz byly, to przepraszam. Najwyrazniej niedokladnie czytalam:oops: pozdrawiam serdecznie[/quote] Ze smyczą u Bonka to różnie jest!Czasem pociągnie, czasem nie!Wynika to z małej ilości ruchu!Zresztą Boniek niestety bardzo szybko się męczy, gdy się zmęczy potyka!Wtedy kładzie się i odpoczywa ale idzie na głaskanko! Psami Bono jest bardzo zainteresowany ale tak pozytywnie!Raz w życiu widziałęm jak obszczekiwał psa!A tak to ogonek chodzi cały czas!Bardzo pocieszny!Do kotów niestety nie mam pojęcia i nie mam jak tego sprawdzić! Jak dla mnie Boniek może mieszkać i w domku i na zewnątrz!Chociaż nie wiem czy w jego wieku mieszkanie na zewenątrz jest wskazane! Quote
Wiwi Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Qrcze! To istne cudo z tego Bonia:) Taki mily stateczny psiak dla spokojnej osobki... Bono trzymaj sie!!! Quote
Wiwi Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Piesku kochany! dzisiaj znowu nie mam dla Ciebie zadnych dobrych wiesci...:-( ale trzymaj sie gory! Quote
jamos Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Gamba kiedy odwiedzisz Pana Bonka? Bono z Brzegu już tak długo :-( poszukuje dobrego domu Quote
Gamba Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='jamos']Gamba kiedy odwiedzisz Pana Bonka? Bono z Brzegu już tak długo :-( poszukuje dobrego domu[/quote] Na pewno na weekend ;) Jak się uda to może i jeszcze w tygodniu! Boniek szuka , szuka i nic :shake: Quote
Wiwi Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 No pewnie, ze sie znajdzie! to tylko taki test na cierpliwosc... a tak w ogole to moze mu znowu wystawic allegro? z jakimis fajnymi zdjeciami,np. jak sobie szaleje na trawce, co? Quote
Wiwi Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Chcialabym wystawic, ale nie mam konta na allegro. Ale jak ktos ma to moge zasponsorowac... pozdrawiam serdecznie! Quote
Gamba Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Wiem że nieoceniona Fidelek wkleiła Bono na Allegro! Quote
Wiwi Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 No to w takim razie trzymaj sie piesku samej góry :) Quote
Kasia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Gamba'] Wiem że nieoceniona Fidelek wkleiła Bono na Allegro! [/quote] Taa...;) [url]http://www.allegro.pl/item204012349_czlowieku_zlituj_sie_nad_starym_psem_.html[/url] Quote
Gamba Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='fidelek2']Taa...;) [URL]http://www.allegro.pl/item204012349_czlowieku_zlituj_sie_nad_starym_psem_.html[/URL][/quote] :loveu: :loveu: Quote
Gamba Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='MaxSta'][B]Bono[/B] w górę po nowy spokojny domek !!![/quote] I raz jeszcze na pierwszą stronę! Bono ty musisz znaleźć dom zanim .... Quote
Wiwi Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Co tam u Bono? Jak się miewa staruszek? Mój to nie za dobrze znosi te upały i tak sobie myśle, że Bono na tym łancuchu zapewne jeszcze gorzej...:-( Czy mogę jakoś pomóc? domku dać nie mogę:-( ale może jakoś inaczej? Quote
Gamba Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Byłem dziś u Bono! Wybraliśmy się na spacerek,połaził troszeczkę, posikał :cool1: i wrócił do swojej budy i tego przeklętego łańcucha :-( !Chłopak trzyma się całkiem, całkiem tylko za każdym razem jak idę do niego mam wrażenie, że się postarzał :shake: !Jemu już nie zostało dużo czasu... ale Boniek jak to Boniek stara się korzystać póki może!:cool1: Trochę się też poczesaliśmy i już wygląda pięknie :loveu: Upały jakoś znosi, przecież musi!Pewnie jest mu strasznie gorąco, to też przecież stary pies! Quote
Wiwi Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 No to Bono na dobranoc spacerkiem na pierwszą stronę:) noc przyniesie w końcu troszkę chłodu... Quote
Wiwi Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Bono staruszku nikt do Ciebie juz nie zaglada.....:-( Quote
Pitty Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Zagladam , tylko to niestety w zaden sposob nie moze mu pomoc...:-( Quote
jamos Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Bono, starszy piesek bardzo potrzebuje domu. Kto pokocha Bonka i da mu dom na zawsze... Quote
Recommended Posts