karolkamadry Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 No pies to jest nie lada obowiązek, zwłaszcza taki, który ma zwiekszone wymagania chociażby co do biegania...I to jest obowiązek na kilka długich lat....Także nie dziwię się rodzicom, że nie bardzo chcą na siebie ten obowiązek wziąć. Quote
Haszczakowe_Love Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Ja powiem tak. Miałam już dwa psy w domu,a jeden z nich to był właśnie husky. Wiem,że pies to obowiązek tak jak inne zwierzęta. Szukam przyjaciela na kilka dobrych lat,bo w życiu nie oddam zwierzęcia,któremu dałam dom. Nie jestem osobą,która porzuca żywe stworzenie jak zabawke. Quote
karolkamadry Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Haszczakowe_Love napisał(a):Ja powiem tak. Miałam już dwa psy w domu,a jeden z nich to był właśnie husky. Wiem,że pies to obowiązek tak jak inne zwierzęta. Szukam przyjaciela na kilka dobrych lat,bo w życiu nie oddam zwierzęcia,któremu dałam dom. Nie jestem osobą,która porzuca żywe stworzenie jak zabawke. Ja nie miałam tego na myśli absolutnie...sama kiedyś maiałam 5 potem długo wahałam się przed kolejnym psem, aż przyszedł taki moment, że nagle mi się 3 zrobiły:) Quote
Haszczakowe_Love Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Pani Karolino ( imienniczka ) :) ja nie uważam,że Pani tak napisała tylko staram się przekazać to,że ja kocham zwierzęta i ich los nie jest mi obojętny. Na prawdę chciałabym zaadoptować psiaka w typie husky,ponieważ te psy odmieniły moje życie. Mając jednego psa odmieniłam się totalnie. Chce dać przykład ludziom tak jak każdy z Was,że warto adoptować zwierze ze schroniska,bo ono też zasługuje na dobry i kochający dom. Wiem,że będzie ciężko,gdy rodzice się nie zgodzą,ale będę próbowała i może sami zrozumieją,że warto pomagać stworzeniom z przytulisk. Quote
karolkamadry Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 To trzymam za Ciebie kciuki, oby marzenie sie spelnilo Quote
Haszczakowe_Love Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Jesli uda się przekonać rodziców to dam Kazanowi lub innemu psu w ttypie rasy husky kochający i dobry dom. Quote
Recommended Posts