Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karolkamadry napisał(a):
sunieczki są przesłodkie:) dzisiaj je widziałam:)
Czyli co robimy bo mamy do dyspozycji 3 pakiety ogłoszeń: ja bym chciała Kazana ogłosić. I ewentualnie Maxa. A Ty Asia którego jeszcze?

To super, psiaki będą ogłaszane :multi: Dzięki Karolka.

Ja mam takiego jednego psiaka do ogłoszeń, Ula i Ola pamiętacie go...
to jest Bass
Ten prawdziwy Bass, który siedzi w budzie od 2009r i z niej nie wychodzi :( On i jego towarzysz losu...
http://schronisko.szczecin.pl/zwierzeta/pokaz/40

• rasa:
  • boks: 42a
  • numer: 1180/09
  • sterylizacja/kastracja: nie
  • szczepienia: tak
  • odrobaczenie: nie

Bass jest młodym mieszańcem labradora. Do tej pory nikt niczego go nie nauczył - począwszy od chodzenia na smyczy, skończywszy na podstawowych komendach. Jednak jest pojętny i uwielbia być głaskany. Za kawałek mięska nauczy się niemal "od ręki" prawie wszystkiego.
Przy odrobinie wysiłku może stać się cudownym domowym psem, uwielbianym przez całą rodzinę. W jego oczach wciąż widać wiarę w to, że ktoś go pokocha i da mu jego własną rodzinę. W schronisku rzadko wychodzi z budy, chyba stracił już nadzieję. Może to właśnie Ty sprawisz, że w końcu będzie szczęśliwy?

Może jemu można by było przeznaczyć kilka ogłoszeń ? Ula, dawaj fotki prawdziwego Bassa :dog:

Posted

karolkamadry napisał(a):
No to dajcie fotki i działamy, i na kogo kontak na Ule czy na Ciebie?

No Karolka, nie ma jak to kontakt w "realu". Dołączasz do grupy od zadań niemożliwych, to będzie nas trzy muszkieterki i Dartanian:diabloti: Tylko musimy uporządkować wątki, ale tego prawdziwego Bassa trzeba inaczej nazwać, bo ciotki kołomyji dostaną w głowach, znowu Bass? A Gosia z karolem od Bassana zawał padną. Która zakłada mu wątek, bo ja zaraz robię tej czarnej suni, co nas tak proszono żeby ją wyciągnąć, jest światełko w tunelu...ale sama nie wydolę kasowo...Powiem tak, spadł mi wczoraj Anioł z nieba...:loveu:

Posted

[quote name='BajUla']No Karolka, nie ma jak to kontakt w "realu". Dołączasz do grupy od zadań niemożliwych, to będzie nas trzy muszkieterki i Dartanian:diabloti: Tylko musimy uporządkować wątki, ale tego prawdziwego Bassa trzeba inaczej nazwać, bo ciotki kołomyji dostaną w głowach, znowu Bass? A Gosia z karolem od Bassana zawał padną. Która zakłada mu wątek, bo ja zaraz robię tej czarnej suni, co nas tak proszono żeby ją wyciągnąć, jest światełko w tunelu...ale sama nie wydolę kasowo...Powiem tak, spadł mi wczoraj Anioł z nieba...:loveu:[/QUOT
a moze buiscit to biszkopt taki angielski albo taki Biskit
a wczoraj fajnie bardzo ze sie spotkalysmy bardzo sie ciesze sila w grupie
dobrze by bylo zebysmy jakis plan dzialan zrobily

Posted

a moze buiscit to biszkopt taki angielski albo taki Biskit
a wczoraj fajnie bardzo ze sie spotkalysmy bardzo sie ciesze sila w grupie
dobrze by bylo zebysmy jakis plan dzialan zrobily

W kupie raźniej :diabloti:

• 4 weeks later...
Posted

Haszczakowe_Love napisał(a):
Ile jest ogólnie psiaków w typie rasy husky.?

Widzę,że Jestes ze Szczecina, pewnie byłaś już w schronisku.Chcesz im pomóc ?

Fajny avatar.:)

Posted

karolkamadry napisał(a):
On by się nadał, zwłaszcza, że lubi biegać chłopak:)

Zacznijmy od tego,który husky lub w typie nie lubi biegać;)

ps.karola Tołdi będzie miał domek,więc musisz znaleźć inne psiaki do ogłaszania,muszę kiedyś ten bazarek zamknąć :)

Posted

Czyli Kazan nadaje się do sportu tak.? Ja właśnie szukam psa,który lubi biegać ale nie chce zbytnio dominującego. Jeszcze z rodzicami rozmawiam na temat psa ciągle. A jeśli można wiedzieć to gdzie sie te psiaki znajdują.? Chodzi mi o miasta i czy jest więcej fotek Kazana.?

Posted

Haszczakowe_Love napisał(a):
Czyli Kazan nadaje się do sportu tak.? Ja właśnie szukam psa,który lubi biegać ale nie chce zbytnio dominującego. Jeszcze z rodzicami rozmawiam na temat psa ciągle. A jeśli można wiedzieć to gdzie sie te psiaki znajdują.? Chodzi mi o miasta i czy jest więcej fotek Kazana.?

On jest w Szczecińskim schronisku, sama go tam zawiozłam jak go złapałam biegnącego po ulicy ciemną nocą (widziałam go parę dni wcześniej też biegającego, więc myślę, że do sportu by się nadał) - agresji w ogóle nie wykazywał, nawet na smyczy (pseudo smyczy) szedł bardzo grzecznie....Tyle co mogę o nim powiedzieć.
W pierwszym poście są dokładne dane identyfikacyjne.

Posted

tatankas napisał(a):
Zacznijmy od tego,który husky lub w typie nie lubi biegać;)

ps.karola Tołdi będzie miał domek,więc musisz znaleźć inne psiaki do ogłaszania,muszę kiedyś ten bazarek zamknąć :)

Ada juz szybko szukam :)

Posted

karolkamadry napisał(a):
On jest w Szczecińskim schronisku, sama go tam zawiozłam jak go złapałam biegnącego po ulicy ciemną nocą (widziałam go parę dni wcześniej też biegającego, więc myślę, że do sportu by się nadał) - agresji w ogóle nie wykazywał, nawet na smyczy (pseudo smyczy) szedł bardzo grzecznie....Tyle co mogę o nim powiedzieć.
W pierwszym poście są dokładne dane identyfikacyjne.

Rozumiem. Dziękuje Pani za informacje. Szczeniaczków nie szukam,ale psa już bardziej że tak powiem doświadczonego w sporcie,ale też Dziękuje za informacje. A jeśli chodzi o Kazana to on długo jest w schronisku.?