pawelg Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Czy ktos sie wybiera? Szczegoly na www.kennelclub.hu Nasz Jazzik bedzie na 2xCAC i 1xCACIB, a Keru zaliczy debiut wystawowy na piatkowej krajowce ;) Quote
pawelg Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Droga do Budapesztu byla tragiczna, Slowacja praktycznie nie przejezdna, drogi zablokowane. Ale dotarlismy i cos tam ugralismy Nasz Bedlington byl na trzech wystawach: Solo Rossii Sapore di Sol (Jazz) - 1xBOB, 1xCACIB, 2xBOS, 3xCAC tym samym rozpoczal Interchampionat i zakonczyl CH. Węgier!!! Mała ciekawostka, kazdego dnia inny Bedlington dostawal BOBa ;) z gustami sedziow sie nie dyskutuje... Pierwszy raz na wystawie pokazalismy naszego teriera japonskiego. Sedzia z Wegier rowniez pierwszy raz ocenial pieska tej rasy ;) Nasz Keru niezle chodzil, ale nie chcial stac. Mimo tego udalo sie zdobyc wszystko: Amakakeru-Meiji White Oleander (Keru) - 1xBOB, 1xJBOB, 1xJCAC. Ogolnie wystawa bardzo fajna, szczegolnie, ze ugralismy to, co chcielismy ;)) Tym samym, na jego pierwszej wystawie, rozpoczal Mlodziezowego Championa Wegier. Quote
Cezus80 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Gratulacje szczególnie że droga była trudna ;) to jest właśnie powód dla których nie lubię zimowych wystaw ;( Quote
pawelg Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Dzięki ;))) dodam tylko, że tymi wystawami otworzyliśmy sezon wystawowy ;) mam nadzeje, ze bedzie rownie udany, co miniony ;) Quote
Guest Lotty Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Życzę Wam, żebyście nie mieli z tymi Węgrami takich problemów, jakie mam ja. Już przeszło 8 miesięcy czekam na dyplom z FCI, bo Węgrzy do tej pory nie przesłali sprawozdania.:shake: Quote
Onaya Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Gratulacje! :) Nie mogę się doczekać kiedy na żywo zobaczę tego terrierka japońskiego ;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 czy mogę prosić stawkę amstaffów ? z góry dziekuje Quote
pawelg Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Mam troche zdjec z tej wystawy. Ale od wczoraj mam problem z internetem...Netia cos naprawia. Jak juz naprawi, to dodam foteczki, przesle tez stawke amstaffow. Wczoraj na CACIBie, Ewa Ilczyk ze swoim Cobkiem zdobyla BOB wsrod westow ;) tyle wiem. Czy weimary z Poznania dotarly na wystawe? Quote
pawelg Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Zdjęcia z piątkowej wystawy - http://pies.tv/index/movie/id/205/cac-budapeszt-17-02-2012-r-.html Quote
Darvin Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='pawelg']Mam troche zdjec z tej wystawy. Ale od wczoraj mam problem z internetem...Netia cos naprawia. Jak juz naprawi, to dodam foteczki, przesle tez stawke amstaffow. Wczoraj na CACIBie, Ewa Ilczyk ze swoim Cobkiem zdobyla BOB wsrod westow ;) tyle wiem. Czy weimary z Poznania dotarly na wystawe?[/QUOTE] Witaj, no niestety nie dotarliśmy.... Wielka szkoda, ale siła wyższa, tak czy tak wielkie dzięki za pomoc :) Quote
Recommended Posts