Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='elmira']Przecudny wątek! :) I nie oszukujmy się, są trzy gwiazdy: Lala, Kalif i super człowiek Gamba.

Chylę czoła i życzę powodzenia!!![/quote]
No chyba chcesz normalnie bana dostać [B]elmira[/B]!:angryy: Ja Ci dam "[I]trzy gwiazdy[/I]"?!:mad: [SIZE=3][B][COLOR=magenta]LALECZKA[/COLOR][/B] to jedyna gwiazda w tym wątku!!!:loveu: [/SIZE]No dobra- zgodzę się ewentualnie na [B]Kalifka[/B], bo przecież też futerkowiec!:lol: No ale, żeby [B]Gamba[/B]?????????? Żarty jakieś!!!!!:cool1:

Posted

Elmira!
Kłopot w tym,że Gamba chce być jedyną gwiazdą i ma za złe Laluni,że ona wychodzi na pierwszą!:evil_lol: A on napewno nie jest taki śliczny jak ona-umaszczenie ma pewnie jak wszystkie chłopy i uszu takich też mu brak!:diabloti:

Posted

[quote name='elmira']Nie znam Gamby osobiscie, bana nie chcę! Ale uwielbiam hepi endy. A Gamba tez jest kochany!!![/quote]
:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

...żeby [B]Gamba[/B] wiedział, co tu się wyprawia... :eviltong:

Posted

Gamba nie tak dawno wrócił do świata żywych :p I bardzo cieżko odchorował wczorajszą imprezę :roll:.
Niestety Gamba wczoraj nie zachowywał się jak gwiazda :diabloti::diabloti:.I nie wrócił do domu jak gwiazda :diabloti:.Ale po gwiazdorsku wyprowadził burki na spacer,tylko nie wiedział dlaczego rano jak otworzył oczka burki miały na sobie dalej obroże i smycze :crazyeye:.
Czy Gamba nie jest gwiazdą ? :evil_lol:

Posted

[quote name='elmira']Jest:D:D:D

I dobrze Gwiazdo, żeś psów nie pogubił:eviltong:[/quote]

:diabloti:

Raczej nie ma takiej mozliwości ;).Pilnują się, Lalka to wręcz obsesyjnie :evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

zdjątka Laleczki z dzisiaj :cool3:
[IMG]http://i21.photobucket.com/albums/b260/onsen2/1-9.jpg[/IMG]
[IMG]http://i21.photobucket.com/albums/b260/onsen2/2-7.jpg[/IMG]

Dokazywała jak szczeniak z naszym Dzidziusiem :loveu:

Posted

[B]Onsen[/B] Ty się przyznaj, czy z Tobą rozmawialam na temat już teraz Twojego "[B][I]dzidziusia[/I][/B]"???:razz:

Poznaję przecież któż to w avatarku!:loveu:

p.s. Proszę, proszę jaki ten świat mały!

Posted

Koperek pewnie ze mną :D
Nie będę ukrywać,że znajomość z Gambą również wpłyneła na decyzję wzięcia psa ze schronu :razz:
A tutaj foty już Dzidziusia :D
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120953[/url]

Posted

Widzisz Koperku jaki świat mały :diabloti: teraz to już koniecznie musimy się wybrać na spacer.Powiem ci tylko,że ten kolega z avatarka którego poznałaś to :shake:.Zachłanne to takie i z gentelmena nie ma w sobie nic :diabloti:.Żeby tak kobiecie jedzenie zabierać...i patyka :crazyeye:.Co wy tam trzymacie w tym wrocławskim schronisku :diabloti::diabloti:

Posted

Ale ja tłumaczyłam[B] Onsenowi[/B], że ten burek:evil_lol: z jego avatarka to buńczuczny lobuz, a łon suchać nie kcioł!:roll: Więc teraz ma, co chiał!:diabloti:

[CENTER]

:loveu:[B][SIZE=3][COLOR=magenta]LALECZKA[/COLOR][/SIZE] JEST THE BEST![/B]:loveu:[/CENTER]

Posted

Koperku, toć ja kobieta ;] Miło mi: Natalia z tej strony :razz:
Śmiem twierdzić,że wcale nie taki łobuz jak tu piszecie... fakt troszkę nieokrzesany...manier wobec Damy nie ma...ale siada grzecznie, łapkę daje, równaj prawie umie, w autobusie do rany przyłóż, w domku z nudów już tak dużo nie gryzie.... (może nie ma co :P ). Uwielbiam i nie zamieniłabym na innego... drugiego takiego bym chciała ale to nie do tego mieszkania... ale na pewno jak tylko się przeprowadzimy...kiedyś.
Tymczasem dzisiaj Gambo na Ciebie czekamy i na Lalę! Butelki z wodą i zabawki w pogotowiu! :loveu:

Posted

[quote name='Onsen']Koperku, toć ja kobieta ;] Miło mi: Natalia z tej strony :razz:[/quote]
[B]Onsen[/B], toć jak mam Twój nick odmienić inaczej, hę??:mad: Przeca po polskiemu napisalam!:razz:

Posted

[quote name='Onsen']nie odmieniać ;) Onsen to Onsen jak Lala to Lala i już :loveu:[/quote]
:hmmmm:...

No już bez takich!:mad: Przecież[B][SIZE=3][COLOR=red] LALECZKĘ[/COLOR][/SIZE][/B] zawsze odmieniałam, a jak żeś Ty jezd łobcokrajowiec to już inna rzecz!:eviltong:

Posted

[quote name='Onsen']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: niech tak będzie :P[/quote]
Tak musi być :diabloti:

Po wygadanym na forum spacerku proszę o bardziej rozległe foteczki, bo jak się już łobuz [B]Onsen [/B]rozgadał to niech i się pokaże dogomanii!;)

Posted

[quote name='Koperek']:hmmmm:...

No już bez takich!:mad: Przecież[B][SIZE=3][COLOR=red] LALECZKĘ[/COLOR][/SIZE][/B] zawsze odmieniałam, a jak żeś Ty jezd łobcokrajowiec to już inna rzecz!:eviltong:[/quote]
Ja też odmieniam Lalkę :diabloti: przez przypadki :evil_lol: