Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro Zanetka idzie sobie na spacer, ona tak się zawsze z tego cieszy !
A tutaj wątek zbiorczy wszystkich brzeskich psów :
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59397[/URL]

Posted

[quote name='fidelek2']Żanetka ma na 2 obserwatorów - czy był jakiś odzew w Jej sprawie?[/quote]
Nie było żadnego odzewu, może jeszcze się zastanawiają, oby !

Posted

Wczoraj jak zawsze w niedzielę Żanetka była na spacerze, poczatkowo z Falcko, a potem już sama!A dlaczego ? :razz: Bo okazało się, że Falco był strasznie nią zainteresowany, zresztą z wzajemnością ;) .Żanetka ma cieczkę i jej spacerki z meskim towarzystwem narazie się skończyły!
Została już sama, małej czarnej suczki już nie ma!
Dalej nikt się nie odezwał :-(

Posted

co wy się tak blablacie? kto ma jedną psinę albo dwie, niech ją zabiera; będzie miał dwie albo trzy i co w tym wielkiego; psina czeka i czeka i jedno, czego się tam doczeka, to rezygnacja, albo i co gorszego. u mnie byłaby szóstym dużym psem. to trochę za dużo, nie da się utzrymac porządku w stadzie (teraz jest ono uorganizowane, ale nowy członek rozwala wszystyko na jaki miesiąc- do trzech). inaczej, dawno byłaby juz u nas w rodzinie. Szkoda takiego stworzenia. zmarnuje się w schronie bidula

Posted

[I]"Witam pytanie, ja mieszkam koło Bydgoszczy a sunia gdzie? Gdyż trzeba mieć na uwadze odebranie jej. Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam. Wioletta "[/I]

Taką wiadomość dostałam w sprawie Żanetki.
Paweł, odpisałam tej Pani że skontaktujesz siez Nią. To Jej adres: [EMAIL="[email protected]"][B][email protected][/B][/EMAIL]

Posted

W razie czego moge na części trasy zaoferowac transport. Oby się udało!

Turnic- nie każdy ma możliwość trzymać większą ilość psów. Ja sama mam teraz 5. Więc zrozum nas którzy się tak blablamy z nią. Ważne jest zainteresowanie i pomoc.

Posted

I jeszcze pomyślałabym o sterylizacji. taka piekna sunia moze rodzic pokusę, tym bardziej że miałą już miot z marmurkami. Ale nie ma co dzielić skóry na niedźwiedziu. Czekamy na wieści.

Posted

Dziewczyny już odpisałem, będe czekał na odpowiedź od zainteresowanej! Oby się udało, jeżeli już coś bedzie wiadomo, koniecznie trzeba będzie sprawdzić domek !
Trzymajmy kciuki !
PS. dziś jakiś dobry dzień, bo i o Falco pytanie się pojawiło ;)

Posted

Potencjalny domek Żanety się odezwał!W wielkim skrócie, zanim znów zawiesi mi się komp :angryy: napiszę ,że Żaneta ma mieszkać na podwórku.Bedzie miała do dyspozycji swój kojec i budę, a jezeli dogada sie z wszystkim psami (w co nie wątpię ) to wielkie podwórko jest jej!Bez kojca, luzem na podwórku!Pani ma trzy pieski, suczkę ze schroniska, owczarka niemieckiego, podobno strasznie łagodnego oraz jakiego małego szczylka mieszkającego w domku!
Zapytałem jak sprawa z kontrolą przedadopcyjną, o sterylkę, o umowę itd!
Czekam na odpowiedź! ;)

Posted

W tej chwili Żanetka ma 5 obserwatorów na allegro!!! :lol:

Trzymam kciuki aby wypalił domek...jeśli nie to mam przynajmniej nadzieję ze Ci obserwatorzy to nie zwykłe gapie i nie robia nam tylko nadziei...;)

Posted

Wreszcie się coś w sprawie Żanetki ruszyło:loveu: Nawet jeśli to bedzie podwórko, to zawsze jej własne! Ale koniecznie będzie ją trzeba wyciąć, tym bardziej że wśród psów są samce. Trzymamy kciuki!!

Posted

Nie dostałem odpowiedzi od Pani zainteresowanej Żanetą :-( .Czekałem cały dzień i nic!Tak sobie myslę, że może nie ma dostępu do netu, albo jej coś wypadło :roll: , albo zrezygnowała!Oby to pierwsze !

Posted

Paweł nie martw się, będziemy szukać dalej....jak aukcja sie skończy wystawię ją ponowie.
Teraz Żanetka ma 5 obserwatorów i ponad 2000 wejść - coś musi z tego być!!!
Ja wierzę że domek się znajdzie a ten to nie był widocznie odpowiedni, ale warunki jakie przyszły właściciel będzie Jej oferował muszą być sprawdzone...nie widzę tego inaczej :shake:
Nie mozemy wydać Żanetki na ślepo!!!

Posted

[quote name='fidelek2']Paweł nie martw się, będziemy szukać dalej....jak aukcja sie skończy wystawię ją ponowie.
Teraz Żanetka ma 5 obserwatorów i ponad 2000 wejść - coś musi z tego być!!!
Ja wierzę że domek się znajdzie a ten to nie był widocznie odpowiedni, ale warunki jakie przyszły właściciel będzie Jej oferował muszą być sprawdzone...nie widzę tego inaczej :shake:
Nie mozemy wydać Żanetki na ślepo!!![/quote]
Nie martwię się, chociaż przyznam, że jakoś tliło się we mnie przeczucie, że to będzie ten dom! Trudno- trzeba szukać dalej! Masz rację Fidelku coś z tych obserwatorów i wejść musi się wtrafić i nie ma innej opcji,zwyczajnie musi i już ;)
Przyszły dom Żanety musi byc sprawdzony i to koniecznie, chociażby tak jak pisała Agata z powodu tego, że suczka wydała już marmurkowe szczenięta, a myślę, że na takich da się zarobić ( nie wyglądają jak zwykłe kundelki, a człowiek sprzeda wszystko )!