Crys Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 (edited) Skarbek W schronisku od 13.01.12r. podrzucony pod lecznicę wraz z rodzeństwem. Skarbek został ostatni z miotu. Jest zaszczepiony, odrobaczony. Nie radził sobie w schronisku - został ugryziony przez starszego kolegę po oględzinach okazało się, że już wcześniej był pogryzany przez inne psy. Jest w trakcie leczenia, przebywa w domu tymczasowym. Powoli uczy się załatwiać swoje potrzeby fizjologiczne na dworze. Po kilku spacerach już wiedział co ma tam robić. Jest bardzo mądrym psiakiem. Nie będzie duży. Bardzo lgnie do ludzi, mógłby spędzać całe dnie na kolanach. W nocy śpi na posłaniu. :placz: Pokochaj mnie :placz: Edited February 4, 2012 by Crys Quote
Crys Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 :cool3: Po kąpieli :cool3: :multi: Bawię się z nową koleżanką :multi: :roll: Weź mnie na ręce :roll: :cool3: Już dała mi rękę... weźmie mnie :multi: Quote
Tymonka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 jestem :) Rozumiem , że przede wszystkim ogłoszenia potrzebne ? Quote
Crys Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Anja2201 napisał(a):jestem :) Rozumiem , że przede wszystkim ogłoszenia potrzebne ? Raczej tak :) Na razie zrobiłam jedno na tablicy :) http://tablica.pl/oferta/maly-skarbek-szuka-domku-pelnego-ciepla-i-milosci-IDI2ZX.html Quote
Crys Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Anja2201 napisał(a):Później postaram się parę zrobić :) Dziękuje :) Quote
Crys Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Skarbek jutro najpóźniej w poniedziałek trafi do nowego domku :) Quote
Recommended Posts