Guest Msand Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 [FONT=Arial]Jeżeli otrzymam zdjęcia, podeślę jak najszybciej. Dziś, to jest ok. 20.00 w Szczecinie, na os. Zawadzkiego znaleziono psa w typie ONKA. Nie znam umaszczenia. Z opisu: młody, niedożywiony albo efekt wieku (czyli jeszcze w trakcie nabierania masy - możliwe, że do ok. 2lat), zadbany, ufny, łagodny. Niestety ani osoba, która znalazła ani ja nie mam możliwości przygarnąć go nawet na noc. W obu domach - psy. Ze względu na bardzo niską temperaturę i fakt, że w TOZie nikt nie odbiera (a nie znam/ nie podano do publicznej wiadomości - telefonów alarmowych) pies został odstawiony do schroniska (i to już mnie poraża). Zatem szukam, bądź proszę, żebyście pomogli znaleźć na razie DT i zabrać stamtąd psa. [/FONT] Quote
nula100 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Msand napisał(a):[FONT=Arial]Jeżeli otrzymam zdjęcia, podeślę jak najszybciej. Dziś, to jest ok. 20.00 w Szczecinie, na os. Zawadzkiego znaleziono psa w typie ONKA. Nie znam umaszczenia. Z opisu: młody, niedożywiony albo efekt wieku (czyli jeszcze w trakcie nabierania masy - możliwe, że do ok. 2lat), zadbany, ufny, łagodny. Niestety ani osoba, która znalazła ani ja nie mam możliwości przygarnąć go nawet na noc. W obu domach - psy. Ze względu na bardzo niską temperaturę i fakt, że w TOZie nikt nie odbiera (a nie znam/ nie podano do publicznej wiadomości - telefonów alarmowych) pies został odstawiony do schroniska (i to już mnie poraża). Zatem szukam, bądź proszę, żebyście pomogli znaleźć na razie DT i zabrać stamtąd psa. [/FONT] Posłałam już foty na maila Quote
nula100 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Psinka będzie do adopcji po 14 lutego Quote
wariusek Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 A ja Go juz gdzies widzialam,na pogodnie w szczecine!!! Quote
Recommended Posts