Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zastanawiam się czy taki coursing nie rozbudza do czerwoności instynktu pogoni u psa... Chyba bym się z Jarim na coś takiego nie zdecydowała, on ma go słaby i niech tak zostanie :D

Posted

[quote name='Amber']Zastanawiam się czy taki coursing nie rozbudza do czerwoności instynktu pogoni u psa... Chyba bym się z Jarim na coś takiego nie zdecydowała, on ma go słaby i niech tak zostanie :D[/QUOTE]

Vato ma bardzo rozbudzone wszystkie instynkty :D nie no żartuje...on ma bardzo duży popęd łupu i miał tak zanim zaczęliśmy puszczać go w coursingach ;) Od zawsze goni sarny i zające, ale że ich nie może złapać to szybko odpuszcza taką pogoń i wraca do nas. Na coursingu wie, że zawsze w nagrodę dostanie wabik więc go goni z wielką chęcią do końca. Żadnej różnicy w zachowaniu psa po coursingach nie zauważyliśmy :)

Posted

Tak wygląda życie codzienne z dobermanem ;)

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=TiGb8VnYRDk&feature=youtu.be[/URL]

Z lewej strony siedzi Piotrek przy komputerze i Vato co chwilę zerka na niego, czy będzie opierdziel za to zaczepianie mnie, czy nie :D
Troszkę agility pokazaliśmy na tym filmie hahah :)

Posted

[quote name='phase']Najbardziej mnie dobiło jak nagle Vato poszedł. :roflt:
Ta jego pieśń jest zabawna. :-D
Agility extra! :smile:[/QUOTE]

zaraz będzie jeszcze jeden głupotowy filmik ;)

[quote name='bianka19']jaki dumny facet.:loveu:

pierwszy raz my tutaj, ale będziemy wpadać:)[/QUOTE]

Witamy! :)

Posted

Już wiadomo czemu dobermany maja taka złą opinię, warczą, burczą , do tego gryzą właścicieli po rękach, nogach...samo zło :diabloti:

Uwielbiam Vatowskiego :loveu:

Posted

[quote name='phase']Koniec filmiku najlepszy hahaha. :smile:
Ale jaki on delikatny w tym gryzieniu. :smile:[/QUOTE]

On jest bardzo delikatny, czasami zdarzy mu się uszczypnąć ale to przypadkiem przy naszych dzikich zabawach ;) Na koniec po jego skoku na mnie wpadłam na klatkę Vatowskiego :D

[quote name='Maalwi']Już wiadomo czemu dobermany maja taka złą opinię, warczą, burczą , do tego gryzą właścicieli po rękach, nogach...samo zło :diabloti:

Uwielbiam Vatowskiego :loveu:[/QUOTE]

Dzięki ;)
A odgłosów do zabawy i z nudów ma bardzo dużo :D to jest tylko namiastka tego co potrafi z siebie wydobyć. Musiałabym nagrać jak gada do nas kiedy chce zwrócić uwagę na siebie.

Posted

Hehe normalka ;) Tylko Jari jeszcze dodatkowo szczypie w zabawie, co czasem nie jest przyjemnie i dostaje za to w łeb :evil_lol:

Nagrywaj, nagrywaj... Niech inni zobaczą co to znaczy mieć dobermana :lol:

A tak Jari zareagował jak usłyszał Vato :)

[video=youtube;IJGivfsGhy8]http://www.youtube.com/watch?v=IJGivfsGhy8&feature=youtu.be[/video]

Posted

[quote name='Amber']
[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu: Te nasze psiaki jak tak kręcą tymi łebkami to naprawdę potrafią być takie słodkie..

Posted

[quote name='Amber']Hehe normalka ;) Tylko Jari jeszcze dodatkowo szczypie w zabawie, co czasem nie jest przyjemnie i dostaje za to w łeb :evil_lol:

Nagrywaj, nagrywaj... Niech inni zobaczą co to znaczy mieć dobermana :lol:

[video=youtube;IJGivfsGhy8]http://www.youtube.com/watch?v=IJGivfsGhy8&feature=youtu.be[/video][/QUOTE]

hahah muszę pokazać to Piotrkowi :D Widać Jari zaciekawiony i nieco zdziwiony. W realu nasze psy nie mogą być kolegami to będą nimi chociaż wirtualnie ;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='Aleks89']Wklej jakieś foty :evil_lol: Nie psa mam na myśli:lol:[/QUOTE]

Mamy chwilową przerwę od wszystkiego, ponieważ wakacjujemy się :D Teraz na chwilkę weszłam na dogo po bardzo długiej przerwie od internetu ;) nadal nie ma nas w domu, ale po powrocie obiecuje jakieś fotki Piotrka...z psem :evil_lol: Tylko nie wiem, czy lubisz opalonych chłopaków bo my teraz pracujemy całymi dniami nad opalenizną ;)

Posted

[quote name='Tyna21']Dziękujemy! :) Niestety w niedzielę powrót do rzeczywistości :([/QUOTE]

oo to wyjazd był pewne udany :)
to my grzecznie poczekamy na relacje i fotki :)