Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie fajne fotki :D
[quote name='patusiove']No... Nadii szczeniaki z 2010 r. ;d[/QUOTE]
Mam nadzieję, że już nie będzie mieć szczeniaków? ;)

Posted

Niee... Teraz to sterylka chyba ją czeka...
No i drugi pies.
Wtedy to nie wiedziałam, że to pseudo bo nie interesowała mnie kyno. Ale spokojnie, bo wszystkie pieski znam, są w dobrych domach. ; ))
Np. ja mam połączoną podstawówkę z liceum, nauczyciel liceum ma psa od Nadii. ;d

Posted

[QUOTE][COLOR=#000000]Jakie fajne fotki [/COLOR]:-D [/QUOTE]
Dzięki, Ty stały "klijencie". :D
[QUOTE][COLOR=#000000]Jakie słodkie szczeniorki [/COLOR]:loveu: [/QUOTE]
Dziękujemy. ;d Rozrabiaki z nich były. ;p
[QUOTE][COLOR=#000000]tulaski ślemy[/COLOR]:smile:[/QUOTE]
Wymiziana! :D

Posted

[quote name='patusiove']Niee... Teraz to sterylka chyba ją czeka...
No i drugi pies.
Wtedy to nie wiedziałam, że to pseudo bo nie interesowała mnie kyno. Ale spokojnie, bo wszystkie pieski znam, są w dobrych domach. ; ))
Np. ja mam połączoną podstawówkę z liceum, nauczyciel liceum ma psa od Nadii. ;d[/QUOTE]

Sterylizacja to najlepiej 2,5msc po cieczce ;)
Drugi pies?! Ale jak to? Opowiadaj :D

To dobrze, że znasz właścicieli i Nadia już więcej mamuśką nie będzie.

Ja nie klient, ja co najwyżej gość lub fan Nadii :lol:

Posted

HAHAHAHA, no normalnie. ;D
Jak to co Ci napisałam zacznie dawać to wiesz ^^
hyhyh. :D
no bo my bylismy na poczatku wakacji na dzialce u mojego ojczyma, a tam mieszkaja jego rodzice. no i mojego ojczyma macocha coś takiego do mojej mamy "tutaj był do oddania piesek labrador chłopak taki biszkoptowy" moja mama "nie trzeba było wziąć?" a ona "nie, my nie chcemy, a ja myślałam o was..." no a ja "mama bieerzemy?" no bo teraz moja mama sie rozwodzi, tata... (to co Ty$ Ci pisałam) a moja mama odpowiada "najpierw to niech ojciec zacznie dawac, wysterylizujemy ją (nadię) i dopiero pogadamy o drugim psie"... : p - coś takiego, no i mama obiecała mi dawać 300 zł miesięcznie. Wiem, może to dużo ale za to będę kupowała worki Acany - karmy, no i różne szczepienie ewentualnie jak psu coś się stanie no to opłacam weta itp. teraz to ja o agi myślę jako tako o "zabawie" jak ona będzie chuda, no wiesz, że żadnych zawodów z nadia nie bd bo nie moge jej odchudzić i wgl... ona już z wiekem kondycje traci, no i nie chce jej sie po prostu więc nie ma ochoty. Jeszcze wczoraj jak bylam w uniejowie to poszlam sie przejsc z moja kuzynka i jej rodzicamy bo moj brat z tata poszli się kąpać do warty (rzeki). No i my se tak idziemy, a oni jakieś teorie dziwne, że Nadii sie nie da odchudzić, że teraz to by mi sie przydał pies, nowy, młody, a nadie do taty dać... pff.. jak ja bym miala tutaj psa dać to ja bym chyba się psychicznie zepsuła, aaah tak? Dla nich to "a bo pies sie zużył to kupie drugiego a tego sie pozbyje?" Sorry, ale nie jestem taka i gdybym miała nadie oddać a wziąć drugiego, to z psa drugiego bym zrezygnowała... i tyle, taka prawda.

Posted

[B][SIZE=5]LUDZIE!!!!
NADIA SCHUDŁA!!!!!!!!! SUKCES ŻYCIA!!!!!!!!!!
Ym, waży 34.3/4[/SIZE][/B]
[IMG]http://img338.imageshack.us/img338/6327/1342422508135.jpg[/IMG]
[B][SIZE=5]Gdyby ktoś nie wierzył:
[/SIZE][/B][video=youtube;56QYfK7eukQ]http://www.youtube.com/watch?v=56QYfK7eukQ[/video]

Posted

Dzięki. :D
Jeszcze 4 kg przed nami. :D
Czyli kolejne 20 dni "głodzenia" i dużo ruchu. :D

Jak wczoraj byłam w parku to mamę spotkałam, a Nadii taki szczuplak i mówiła mama, że Nadia ładnie wygląda i tak zażartowała "Tak, Nadusiu, jak przyjedziesz to pańcia ci da jeść" :D:D

Patik - jak przyjadę do domu to tak z górki nie będzie. ;P

Posted

Dzień dobry. :grins:
Wpadłam w sumie przez avatar, bo jest cudny. :)
Ale melduję, że zostajemy z Żabą na dłużej. :grins:
Fajna ta Twoja Nadia; mój tato uwielbia labki!

Posted

[quote name='Patik']Ładne imię to dużo nas :evil_lol:[/QUOTE]

Haha no oczywiście :evil_lol:
Mama na początku chciała mnie nazwać Kleofasa czy Kleopatra, ale przyszedł najstarszy syn z pomocą i zaproponował Patrycję..
Pewnie to z tego szoku, że w takim podeszłym wieku i gdzie ma trzech synów wreszcie urodziła się córeczka :D