Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

A tu znowu cichutko... Już nie mam pomysłu, jak rozkręcić ten wątek...

A u psiaczków bez zmian. Ciągle czekają na miłość... Byłam wczoraj z Koralikiem na spacerze, ale on nie przepada za nimi, więc nie wyszliśmy nawet na 5 minut,bo się uparł, że trzeba wracać i już. :) U Delmki też w porządku, łapka już w pełni zdrowa, bo nie pamiętam, czy mówiłam o tym, że coś było nie tak? Igunia lękliwa, tak jak była i teraz głównie chciałabym jej znaleźć BDT. Choć wiem, że graniczy to z cudem, ale słyszeliście o wolnym miejscu gdzieś? No i Venka-kochaniutka jak zawsze, teraz zamiast Lakiego, ma u siebie w kojcu Muńka, też starszego już psiaka. Dobrze się dogadują-ostatnio jak przechodziłam koło ich kojca, to się przeraziłam, bo myślałam, że się gryzą, ale jak się okazało-tylko "szczenięca" zabawa w podgryzanie. :)

Edited by Paula95
Posted

Iga to sliczna sunia, jesli by sie ja zabralo do jakiegos DT na socjalizacje, to by w mig znalazla domek. Ja znam jeden dobry DT, ale platny. Czy bylybyscie w stanie zebrac jakakolwiek deklaracje na Igi DT?

Posted

A jaki koszt? Ja bym kurcze nie chciała wchodzić w sprawy finansowe... Bo deklaracje raz są raz ich nie ma, a ze swojej kieszeni dać nie mam jak, bo niepełnoletnia jestem niestety. Ale dobrze, wiem że bez DT nie ma dla niej przyszłości...

Posted

[quote name='Paula95']A jaki koszt? Ja bym kurcze nie chciała wchodzić w sprawy finansowe... Bo deklaracje raz są raz ich nie ma, a ze swojej kieszeni dać nie mam jak, bo niepełnoletnia jestem niestety. Ale dobrze, wiem że bez DT nie ma dla niej przyszłości...[/QUOTE]

300 zl miesiecznie

Posted

[quote name='Paula95']Jedzonko wliczone? A gdzie ten hotelik? U jakiej cioteczki?[/QUOTE]

Tak jedzonko wliczone. :) Jest to u dziewczyny o nicku Karmelcia. Karmelcia mieszka w okolicach Opola i jest to [U]domowy[/U] tymczas. :lol: Mialam u niej pieska Frania z mieleckiego schroniska przez osiem miesiecy. Franio miesiac temu znalazl dom. Naprawde polecam Karmelcie. :)

Posted

[quote name='Paula95']Poczytam, a wiadmo, czy ma wolne miejsce? Ja bym była skłonna ją dać do DT ale potrzebowali byśmy jakiegoś zaufanego skarbnika, bo ja konta w baku nie mam.[/QUOTE]

Tak, wolne miejsce jest po Franiu. Ja skarbnikiem nie moge zostac, bo mieszkam za granica, ale za to moge zalatwic DT u Karmelci oraz zadeklarowac 100 zl miesiecznie. :) Reszta zalezy od Was. :)

Posted

[quote name='Paula95']Sabina, wielka jesteś. :) Ale muszę wszystko przedyskutować z panią kierownik.[/QUOTE]

No, no! Juz troche schudlam i taka wielka to nie jestem. :evil_lol:

W takim razie czekam na info. :)

Posted

[quote name='Paula95']Dzwoniłam do Karmelci i poprosiłam o rezerwację do niedzieli. Ale podałam Pani kierownik jej numer i ma dzwonić. Jak będę coś wiedziała, dam znać. :)[/QUOTE]

Ok, to czekam. :)