Paula95 Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Szoł życzy sobie, aby go karmić łyżeczką. ;> Quote
piescofajnyjest Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 heehehheheheh:) lobuziak i tyle:) Quote
piescofajnyjest Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 co tam u Staruszkow naszych???? Quote
Paula95 Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 (edited) A tu znowu cichutko... Już nie mam pomysłu, jak rozkręcić ten wątek... A u psiaczków bez zmian. Ciągle czekają na miłość... Byłam wczoraj z Koralikiem na spacerze, ale on nie przepada za nimi, więc nie wyszliśmy nawet na 5 minut,bo się uparł, że trzeba wracać i już. :) U Delmki też w porządku, łapka już w pełni zdrowa, bo nie pamiętam, czy mówiłam o tym, że coś było nie tak? Igunia lękliwa, tak jak była i teraz głównie chciałabym jej znaleźć BDT. Choć wiem, że graniczy to z cudem, ale słyszeliście o wolnym miejscu gdzieś? No i Venka-kochaniutka jak zawsze, teraz zamiast Lakiego, ma u siebie w kojcu Muńka, też starszego już psiaka. Dobrze się dogadują-ostatnio jak przechodziłam koło ich kojca, to się przeraziłam, bo myślałam, że się gryzą, ale jak się okazało-tylko "szczenięca" zabawa w podgryzanie. :) Edited September 15, 2012 by Paula95 Quote
ookami Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 jestem na zaproszenie i podnoszę :) trzymam kciuki za psiaczki Quote
piescofajnyjest Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 ja jestem caly czas...... dobrze, ze u naszych Staruszkow dobrze!!! a tak w ogole, to nie pisalas, ze cos bymo nie tak z Delmy lapcia..... Quote
Paula95 Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 Były problemy z łapką, ale już wszystko ok-łapka w 100%sprawna. :) Quote
Sabina02 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Iga to sliczna sunia, jesli by sie ja zabralo do jakiegos DT na socjalizacje, to by w mig znalazla domek. Ja znam jeden dobry DT, ale platny. Czy bylybyscie w stanie zebrac jakakolwiek deklaracje na Igi DT? Quote
Paula95 Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 A jaki koszt? Ja bym kurcze nie chciała wchodzić w sprawy finansowe... Bo deklaracje raz są raz ich nie ma, a ze swojej kieszeni dać nie mam jak, bo niepełnoletnia jestem niestety. Ale dobrze, wiem że bez DT nie ma dla niej przyszłości... Quote
Sabina02 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='Paula95']A jaki koszt? Ja bym kurcze nie chciała wchodzić w sprawy finansowe... Bo deklaracje raz są raz ich nie ma, a ze swojej kieszeni dać nie mam jak, bo niepełnoletnia jestem niestety. Ale dobrze, wiem że bez DT nie ma dla niej przyszłości...[/QUOTE] 300 zl miesiecznie Quote
Paula95 Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 Jedzonko wliczone? A gdzie ten hotelik? U jakiej cioteczki? Quote
Sabina02 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='Paula95']Jedzonko wliczone? A gdzie ten hotelik? U jakiej cioteczki?[/QUOTE] Tak jedzonko wliczone. :) Jest to u dziewczyny o nicku Karmelcia. Karmelcia mieszka w okolicach Opola i jest to [U]domowy[/U] tymczas. :lol: Mialam u niej pieska Frania z mieleckiego schroniska przez osiem miesiecy. Franio miesiac temu znalazl dom. Naprawde polecam Karmelcie. :) Quote
Paula95 Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 Poczytam, a wiadmo, czy ma wolne miejsce? Ja bym była skłonna ją dać do DT ale potrzebowali byśmy jakiegoś zaufanego skarbnika, bo ja konta w baku nie mam. Quote
Sabina02 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='Paula95']Poczytam, a wiadmo, czy ma wolne miejsce? Ja bym była skłonna ją dać do DT ale potrzebowali byśmy jakiegoś zaufanego skarbnika, bo ja konta w baku nie mam.[/QUOTE] Tak, wolne miejsce jest po Franiu. Ja skarbnikiem nie moge zostac, bo mieszkam za granica, ale za to moge zalatwic DT u Karmelci oraz zadeklarowac 100 zl miesiecznie. :) Reszta zalezy od Was. :) Quote
Paula95 Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 Sabina, wielka jesteś. :) Ale muszę wszystko przedyskutować z panią kierownik. Quote
Sabina02 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='Paula95']Sabina, wielka jesteś. :) Ale muszę wszystko przedyskutować z panią kierownik.[/QUOTE] No, no! Juz troche schudlam i taka wielka to nie jestem. :evil_lol: W takim razie czekam na info. :) Quote
Paula95 Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 Dzwoniłam do Karmelci i poprosiłam o rezerwację do niedzieli. Ale podałam Pani kierownik jej numer i ma dzwonić. Jak będę coś wiedziała, dam znać. :) Quote
Sabina02 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='Paula95']Dzwoniłam do Karmelci i poprosiłam o rezerwację do niedzieli. Ale podałam Pani kierownik jej numer i ma dzwonić. Jak będę coś wiedziała, dam znać. :)[/QUOTE] Ok, to czekam. :) Quote
Recommended Posts