karusiap Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [quote name='fizia']Wkleiłam wątek na FB Majka Jeżowska pyta jak można pomóc? co jest najbardziej potrzebne[/QUOTE] Domy ...i niestety pieniadze. Musze zamowic karme, wszystkie odrobaczyc, szczepic , kastrowac......dramat:( Quote
Malgoska Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 macie link na fb? też bym udostepniła i rozesłała dalej. Quote
fizia Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Ja wkleiłam tylko link do wątku na dogo, ale jutro postaram się zrobić wydarzenie Quote
karusiap Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Psiaczki dostaly 60 zl od Pani Magdy!!:)Dziekuje!!!:) Jak dozbieram 100 zl zamowilabym karme..Z drugiej strony wypadaloby odrobaczyc gromade choc na poczatek...ehhh ciezke wybory Quote
2411magdalenka Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 w którym hotelu są psiaki? znalazłam ds dla "mojej" suni, z tym że ds prosi o zrobienie sterylki (już na swój koszt :)) - prawdopodobnie ciachnę ją jutro i tydzień jeszcze posiedzi u mnie na dt, także pogadam z mężem i może mogłabym pomóc chociaż jednej psinie (dt i szukanie ds) moje pytanie - czy jest wśród nich jakiś zwierz który nie byłby bardzo chudy? wagi więcej niż 8 kg? bo moja Foka, chuda franca, mieści mi się w przęsłach od ogrodzenia i idzie do lasu, do sąsiada etc i innego zwierzaka mogłaby "na zewnątrz" wyprowadzić, a niestety jest tutaj bardzo ruchliwa ulica. drugie pytanie - czy któraś psina nadaje się do dzieci / kotów ? bo u mnie raczej dużo się dzieje... będę zaglądać. Quote
karusiap Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 "Najwieksza" jest Kropka. Sunia biala z najciemniejszymi latami, a w sumie to chyba bialo czarna. Tylko szczupla jest kurcze. W sobote porobie kazdemu dokladne zdjecia. Z kotami nie byloby problemu, a dzieci przypuszczam te psiaki po prostu nie znaja,ale Kropka to dobra dziewczyna do ludzi:) Quote
DoPi Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Karolino poproszę o konto na pw podeśle Ci grosik na odrobaczenie Quote
karusiap Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 [quote name='DoPi']Karolino poproszę o konto na pw podeśle Ci grosik na odrobaczenie[/QUOTE] Dziekuje pieknie!!!!!!!!!!!!!!:):):) Quote
karusiap Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Baca, bialy duzy pies, ktory zostal na miejscu, musi je szybko opuscic. Za dwa dni nie bedzie mial kto go karmic , a wiemy jak to sie skonczy w takie mrozy.... Blagam o kawalek ogrodka, bude, nie wiem co:( nie mam gdzie go wziac...no nie mam....zostaje mu Olkusz:(:(:( kto moze mi wstawic wiecej zdjec?? Quote
DoPi Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Karo, przelałam 50 zł na odrobaczenie, ale dzwoniłam do doktora Szpeyera i powiedział, że jak dla mnnie to tabletka na odrobaczenie dla 10 kg psa 5 zł . Oprócz Bacy reszta chyba nie wazy więcej? jakbyś chciała to mogę podjechać do doktora i wziąć tabletki. A nie można Bacy wziąć do naszego schronu w ostateczności??jak juz sie nic nie znajdzie??:shake: Quote
fizia Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Karusiu - jeśli może być buda, to może można by było skorzystać z propozycji tego Pana, który chciał Jurusia. Napisałam Mu, ze Juruś się do budy nie nadaje, napisał, ze czeka na propozycje. [email][email protected][/email] Witam! miałem do 31.12.2010 dwa pieski...ostatni Reksio odszedł 31.12.10 i tak sie zastanawiam...a może ten zamieszka u mnie...dom plus działka 10a ogrodzona....buda ocieplona pusta...pozdrawiam aw ja mogę wstawić zdjęcia [email][email protected][/email] Quote
Romi Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='karusiap']...kto moze mi wstawic wiecej zdjec??[/QUOTE] ja mogę - [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [B]EDIT:[/B] niedopatrzyłem że [B]fizia[/B] już się zaoferowała :) Quote
fizia Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Napisałam do tego Pana czy w ogóle byłby zainteresowany. Quote
karusiap Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Dorotko serdecznie Ci dziekuje,ale w takim razie ja podjade do dr i pozwole sobie powiedziec,ze ja od Ciebie, bo skoro juz przelalas pieniazki to kupie:) U nas kurcze tez ciezka sytuacja podobno w schronie przez te mrozy:( Romi dziekuje!:) I Tobie fiziu, napisalam Ci w mailu,ze moze pan zgodzilby sie dac Bacy DT za karme, skoro buda i tak stoi.... Quote
fizia Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Napisałam do Pana i posłałam zdjęcia - jak tylko odpisze, dam znać, niestety nie mam numeru telefonu Quote
ewikS Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 karusiap kupuj karmę- nr konta poproszę na pw bo mi gdzieś zaginęło :( Quote
karusiap Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 [quote name='ewikS']karusiap kupuj karmę- nr konta poproszę na pw bo mi gdzieś zaginęło :([/QUOTE] Bardzo, bardzo dziekuje!!!!!!!!!!! Quote
Romi Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Karolinko, to wysyłaj zdjęcia do mnie, bo widzę że [B]fizi[/B] nie mam przez chwilkę :) Quote
karusiap Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 [quote name='Romi']Karolinko, to wysyłaj zdjęcia do mnie, bo widzę że [B]fizi[/B] nie mam przez chwilkę :)[/QUOTE] Dziekuje bardzo,juz sle:) Quote
Romi Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Baca [IMG]http://img836.imageshack.us/img836/7735/p1280089.jpg[/IMG] [IMG]http://img16.imageshack.us/img16/734/p1280090.jpg[/IMG] [IMG]http://img62.imageshack.us/img62/3492/p1280091.jpg[/IMG] [IMG]http://img545.imageshack.us/img545/9084/p1280095j.jpg[/IMG] [IMG]http://img560.imageshack.us/img560/9414/p1280096.jpg[/IMG] Quote
fizia Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 taką dostałam odpowiedź... ŁADNY PIESEK ALE SORKI…JA STRACIŁEM OSTATNIEGO PRZYJACIELA PO 13-TU LATACH WSPÓLNYCH I NIE CHCĘ PO PARU LATACH KOLEJNEGO ROZSTANIA…BYĆ MOŻE Z TĘSKNIACYM ZA PANEM…POZDRAWIAM aw TAK WYGLADAŁ MÓJ OSTATNI PRZYJACIEL REKS...MIMO "KRÓTKIEJ" SIERŚCI DOBRZE CZUŁ SIĘ JAKO GOSPODARZ TERENU...PO WEJŚCIU CZASAMI DO DOMU PO PARU MINUTACH STAŁ PRZY DRZWIACH I PROSIŁ O WOLNOŚĆ I ŚWIERZE POWIETRZE...POAZDRAWIAM aw Quote
karusiap Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Nie wiem czemu zaklada,ze zaraz. Baca jest w sile wieku,ale nie to nie. Dziekuje fiziu!! i Tobie Romi:) Piekny prawda?? Ale chyba to nie podhalan?? Tak czy tak potrzebuje pilnie miejsca/.... Quote
Romi Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='karusiap']...Piekny prawda?? Ale chyba to nie podhalan?? ....[/QUOTE] Jak go tak przybliżyłem, to może troszeczke podobny do podhalana :) [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/818/p1280096cr.jpg/"][IMG]http://img818.imageshack.us/img818/793/p1280096cr.jpg[/IMG][/URL] Quote
karusiap Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 ale super!!!dalbys rade wszytskie tak przyblizyc?? Quote
szafranekm Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Baca śliczny pies w typie podhalana.Udostępniam, postaram się pomóc choć troszkę. Quote
Recommended Posts