mama blanki Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 ta fotka jest niepowtrzalna !!!!!!!!!!! Martusia- prześlij przystojniakowi buziaczek od cioci Ani;-) Quote
Marta666 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 ageralion podeśle na Nadziejową pocztę :) żebyście też miały kopię ;) Nakręciliśmy dzisiaj filmik,żeby pokazać jaki z Paco fajny i pojętny pies. Mam trochę obaw przed jego wstawieniem,ale zaryzykuje ;) Komenda "biegaj" może nie przez każdego uznawana,ale ja uczę tego wszystkie psy. Akurat z Paco sytuacja jest taka,że z linki nie jest w ogóle spuszczany,a Major w późniejszym czasie był i dopiero po odpięciu smyczy i mojej komendzie mógł sobie pobiegać. Na filmiku komenda pada kilka razy,ale tylko dlatego żeby potem mieć okazję żeby Paco zawołać ;) więc przymknijcie na to oko. Z tym "do mnie" to dzisiaj wyjątkowo żywiołowo Paco podlatywał - chyba to przez te popisy przed kamerą :cool3: za to ja trochę głupio się czułam :evil_lol: więc na mnie kompletnie nie zwracajcie uwagi :eviltong: http://www.youtube.com/watch?v=lVl2TXkOQ-M&feature=youtu.be Quote
mama blanki Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 bosssssko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
chita Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 co za fantastyczny psiak z niego :loveu:, i przeeeepiekny:loveu::loveu: Quote
ageralion Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Troche fotek szkoleniowych Brylanta :cool3: Quote
mama blanki Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 No to Paco-Bryl już w nowym domku... Będzie mieszkał całkiem niedaleko nas, więc pewnie będiemy się widywać;) Niezastąpionej Marcie666 bardzo, bardzo, bardzo dziękujemy za opiekę nad kolejnym psiakiem i przypominamy, że w schronie czekają kolejne Bidy na pomoc ;P MARTA666 - JESTEŚ WIELKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
BajUla Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Jakie fantastyczne wiadomości z samego rana!!!:multi:Bardzo się cieszę.:lol: Biedna Martusia...;) Quote
Marta666 Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Tylko ageralion musi zmienić tytuł wątku i...nic tylko trzymać kciuki za przystojniaka ;-) żeby nowy dom pokochał go mocno i na zawsze,bo Paculcowi to się należy....... A w domu pustoooooo :-( idę sobie,bo smęce..... ;) Quote
BajUla Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Marta666 napisał(a): A w domu pustoooooo :-( idę sobie,bo smęce..... ;) Oj tam oj tam, nie smęcisz;) Chociaż ja baaardzo lubię czytać Twoje opisy psiaków, tak więc:p....i w domu pustoooooo nie będzie;) Quote
mama blanki Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 BajUla napisał(a):Oj tam oj tam, nie smęcisz;) Chociaż ja baaardzo lubię czytać Twoje opisy psiaków, tak więc:p....i w domu pustoooooo nie będzie;) oj pusto nie będzie, ja już się o to postaram ;-) :P Quote
Marta666 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 mama blanki w sumie wczoraj całkiem zabawnie rozpoczęłaś rozmowę :eviltong: My z Adkiem czekamy z niecierpliwością na wieści jak Paco czuje się w nowym domu ;) mój TŻ się nie przyznaje,ale on też się przywiązuje do tych naszych tymczasów.... nawet przekazałam Ani,że był "oburzony",bo nie zdążył się z Paco pożegnać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mama blanki Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 do świąt daję Wam luz, a później wspomnę o duplikacie Tessy w schronie... co do Paco- to nie wiem jak minęła noc w nowym domu, ale wczoraj wracając z wybiegu widziałam Paco se swoim Panem na spacerze przy garażach na Zawadzkiego- chyba szli do lasku arkońskiego- tak jak Pan obiecywał;) Paculec był na luźnej smyczy i wąchał jakieś trawsko;) Nie byłam pewna, czy to oni (jechałam autem)- zadzwoniłam do Rudejmanii i po opisie faceta- potwierdziło się, że to Paco;) Quote
Recommended Posts