neverend Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 To jest Cioteczko największa klatka w budynku... Lepiej aby była tutaj niż na dworzu... POTRZEBNY TYMCZAS!!!!!!!!!!!!! Quote
mulinka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 czy żaden z wolontariuszy nie może jej zabrać (z maluszkiem)? Quote
neverend Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Ja na pewno nie - w ogóle nie ma mnie w domu, a Matusz... ma już psa jednego, nie wiem sama...:shake: Quote
lidka_park Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Mnie również w tygodniu nie ma w domu, a weekend to za mało... ehhh...dlaczego doba nie ma 48 godzin ??? :shake: Quote
neverend Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Tak,pytamy pytamy....oby się ktoś znalazł... szukajmy... Quote
Matusz Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 nom, moze ktos sie zlituje !! :(:( Karla hoopaj w górę!!! Quote
Matusz Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 mulinka napisał(a):co u Karli i szczeniaczka ? ja niestety nic nie wiem.... może Aga coś wie... ??? Quote
neverend Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Ja tez nie wiem, w sobotę będę dopiero w schronisku i zajrzę.... Quote
neverend Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 No Karla i szczeniaczek - do góry.... Quote
mulinka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 może ktoś mógłby zrobić banerek dla Karli i jej maluszka ? bardzo prosimy Quote
neverend Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Ciociu Lupe....duuuża prośba...może taki mały z Karlą i jkbyś mogła cioteczko, taki mały do wątku moich psiaków...???:cool3::cool3::cool3: Z góry dzięki.... Quote
mulinka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 neverend napisał(a):Ciociu Lupe....duuuża prośba...może taki mały z Karlą i jkbyś mogła cioteczko, taki mały do wątku moich psiaków...???:cool3::cool3::cool3: Z góry dzięki.... ciocia Lupe chyba tu jeszcze nie zajrzała ... bardzo prosimy o banerek dla Karli i maluszka Quote
neverend Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 czekamy....No czekamy ...Karla trzymaj się... Quote
neverend Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Mam nowe zdjęcia szczeniaka,ale wstawię później, bo image się wiesza i ledwie mogę cokolwiek zrobić przez ten internet jeden....:angryy::angryy: Quote
neverend Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Wiadomości podam teraz: Karla się uspokoiła, chodzi ładnie na spacerki, nie szczeka już na pracowników jak się przewijają obok niej...Szczeniak rośnie i ma się dobrze...więc oby tak dalej...zdjęcia wstawię niedługo... Quote
mulinka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 lupe banerki tak słodkie jak Karla - dziękujemy :loveu: a czy możecie mi napisać jak się wkleja taki banerek ? zazwyczaj zaznaczam lewym przyciskiem myszki cały obszar banerka, klikam prawym na kopiuj i wklejam w podpisie a tutaj nie mogę zaznaczyć obszaru banerka ... To dobrze, że Karla wychodzi na spacery, czekamy niecierpliwie na zdjęcia :) Quote
neverend Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Oj, zdjęcia..i'm sorry... tylko mam naszego klusiorka- to ON...:cool3::cool3: Quote
Recommended Posts