szuwar Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Oj piękna, piękna... Alla, jak będziecie mieć coś na pomorzu to chętnie wrócę do tematu tymczasa. Może to naprawdę jest nie najgorszy pomysł. Naszą Pastą nacieszyłam się niestety tylko przez dwa lata. Wzięliśmy ją jak miała 1,5 roku, a odeszła nie mając nawet 4 lat. Ale prawda, że wrażeń to nam dostarczyła przez ten czas jak żaden inny pies. Do teraz mam gluty na suficie w jednym pokoju ;) Quote
_Dunaj_ Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Kira jest cudowna, mam niestety męskie stado 4 chłopy w tym dwa dogi jeden w typie drugi 100% doga w dogu adoptowany i dziewczynka tu raczej nie pasuje, chociaż, ale lepiej jak znajdzie spokojniejszy dom, bo moje gałagany to by ją zadeptały, albo by się kultury nauczyły, nie wiem, ale zbyt duże ryzyko a jej potrzebna miłość i satbilizacja. Ale tak sobie myślę, odległość czasem pojęcie względne, a może ..... wiele psów po tytmczasie zostaje na stałe, bo jak się kocha dogi to potem tak się trudno rozstać :) Quote
Alla Chrzanowska Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 (edited) Szuwar! Będę pamiętać... Edited January 27, 2012 by Alla Chrzanowska Quote
kaszanka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 widać , że pies ma wszystko, wypielęgnowany, nakarmiony...... a tu i tak taki brzydki finał :( Quote
_Dunaj_ Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Co u Kiry, czy jest już domek na widoku? Quote
Alla Chrzanowska Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Właściciel Kiry poinformował mnie, że oddał sunię pod opiekę swojej byłej sąsiadce, która nota bene wypatrzyła Kirę na naszej stronie. Pani ma już małego psiaka, pan dał sobie tydzień czasu, by zorientować się czy wszystko będzie dobrze w nowym domu. Quote
Alla Chrzanowska Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Dzwonił były właściciel Kiry i przekazał dobre wieści. Kira zostaje w nowym domku, śpi z nową pańcią w łóżku i ma się świetnie. Pan podpisuje formalną umowę adopcyjną i prosił by podziękować wszystkim za pomoc w szukaniu domku. Quote
Recommended Posts