Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W Sosnowieckim schronisku znajduje się ta męska piękność.
Umaszczenie ma szczególnie mi bliskie :p Na moje oko to mix goldena z kaukazem.
Pies jest PRZECUDOWNY i PRZEKOCHANY , nawet pracownicy schroniska mówią "tylko do dobrego domu"
Pies bardzo łagodny , towarzyski , radosnyi przymilny.. w sam raz do kochania !! Bardzo przywiązuje się do człowieka, jest posłuszny.
jest średniej wielkości - nieco powyżej kolana.

Boks i dodatkowe dane dopisze Jotka :smile: ... a więc (boks nr 11 , nr ewid. 668 , pies z interwencji - został znaleziony , kastrat)

Posted

agnieszka30 napisał(a):
proszę o odpowiedż!!!!

kochanie nie wiem nic, ale jotka i lucy wiedzą na 100%.W schronisku nie pytaj, bo to nic nie wniesie, oni niczego nie wiedzą.Zaczekaj lucy jak wróci to się dopisze!!Już jej wysyłam cynka.

Posted

kurcze zaraz poprawię że to nie sunia :oops:

Sory za zamieszanie.........

co do wiadomości to raczej tyle ile napisałam ale wypytam jutro z rana dokładnie o tego psa..
czy coś konkretnego chciałabyś wiedzieć ? pewnie skąd się wziął

To jest cudowne psisko byłam go dziś odwiedzić normalnie rwie się do ludzi , z radością i ochotą na zabawę i zabranie do domu :loveu:
PRZECUDOWNY !!!!!!!!!
jak się podchodzi do klatki tak pięknie prosi o dom - obiema łapkami :loveu:

Posted

lucy kochanie ja wymiękłam na widok tego psa, tak normalnie...
Nie mam upodobanych szczególnych ras...uwielbiam Edkowe, czyli podobne do mojego psa. jaki jest duży i jakie ma relacje z innymi psami,
Umieściłam go także na goldenowskiej szansie, a w poniedziałek porozklejam zdjęcia, narazie wiszą jeleniogórskie, ale jak jedno dorzucę:roll: ...
Pies jest cudem...Skąd u was tyle piękności???:loveu:
Moja ruda morda taka piękna, że zaczepiają nas na spacerkach i pytają co to za rasa, i nie wierzą,że ze schroniska.
Postaram się pomóc z całych sił.

Posted

Do ludzi to on jest jedyny. Ręke mu można do zołądka włożyć, jakby weszła. Nie wiem jak zachowuje sie wobec suk, ale psy atakuje. Nie znosi ich. W schronie est maksimum 4 tygodnie.Jest młody, znaleziony. Radosny, zabawowy. Miałam nadzieje, ze juz poszedł do domu, bo dałam namiar na niego ludziom którzy szukali duzego psa. Tylko, ze on bardzo duży nie jest. I wciaz wypatruje swojego człowieka. Jeszcze ma nadzieję.

Posted

kurczę, taki mam problem z moim psem...
też nie znosi psów, pies jest prześwietny i stosunkowo krótko w schronisku, będę go promować, tam, gdzie to tylko będzie możliwe.
Dzięki za informacje.

Posted

Kazda promocja jest cenna, im więcej nas będzie to robić, tym szybciej psiaki ze schronu beda uwalniane.Agnieszko, ja Cie przepraszam, ze nie odpisałam nic nt. Twojego psa, ale ja nie mam pojecia który to.

Posted

jotka napisał(a):
Do ludzi to on jest jedyny. Ręke mu można do zołądka włożyć, jakby weszła. Nie wiem jak zachowuje sie wobec suk, ale psy atakuje. Nie znosi ich.

myśle że wobec suk może być spokojny , we wtorek widziałam go w boksie z dwoma psami (nie sprawdzałam czy to suki :roll:) i rozróby nie było