Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Imię: Megi
Rasa: Rottweiler
Rodowód: brak
Chip: tak
Odrobaczenie: tak
Szczepienia: tak
Płodność: nie kastrowany
Miejsce Pobytu: schronisko na Śląsku
Stosunek do dzieci: brak danych
Stosunek do psów: pozytywny
Stosunek do kotów: brak danych

Megi ma ok. 7/8 lat. Jest przesympatyczną,kochaną,przytulaśną i zrównoważoną sunią.
Bardzo spokojna,grzeczna i delikana. Nie przepycha sie przy wychodzeniu z kojca i grzecznie bez oporów zostaje w kojcu po spacerku.
Na spacerku ideał, w ogóle nie ciagnie-smycz luzna, "siad" robi idealnie na kazdą moją prośbe.
Zdrowie: myśle ze ma jakieś zwyrodnienie kregosłupa,bo wolno i sztywno sie porusza. Ma wyciągniete cycuchy,ale zadnego guza nie namacałam.
Ma dziwne duże brodawki,jedna na udzie,a druga powyżej brzuszka.
Ma chore uszka,bo cały czas trzepie głową.

W Megi mozna sie zakochać od pierwszego wejrzenia/zapoznania Wink przytulaśna,spokojna kręcidupka Smile nadaje sie nawet do starszych ludzi i na pewno nie może miec domu na wyższym piętrze bez windy,bo może nie dac rady ze względu na kregosłup.
zgadza sie z innymi psami Smile wypróbowana na naszym nowym nabytku stafiku Klusku.

Sunie trzeba ratować,bo to starszuka w schronie nie da rady,poza tym w schronisku szanse na dopcje ma równe zeru.

kontakt do adopcji:
tel.501 067 173
mail:[email protected]

Bardzo proszę poorientujcie się , może znalazłby się jakiś tymczas!! Suczka nie ma szans w schronisku.

Posted

Megi jedzie we wtorek na tymczas pod Warszawę. Wiem że pewnie nie bo wszyscy mają wydatki ale czy byłby ktoś chętny żeby dorzucić się do karmy dla suni??

• 10 months later...
  • 11 months later...