kachul Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Imię: Megi Rasa: Rottweiler Płeć: suka Wiek: 7/8lat Rodowód: brak Chip: tak Odrobaczenie: tak Szczepienia: tak Płodność: nie kastrowany Miejsce Pobytu: schronisko na Śląsku Stosunek do dzieci: brak danych Stosunek do psów: pozytywny Stosunek do kotów: brak danych Megi ma ok. 7/8 lat. Jest przesympatyczną,kochaną,przytulaśną i zrównoważoną sunią. Bardzo spokojna,grzeczna i delikana. Nie przepycha sie przy wychodzeniu z kojca i grzecznie bez oporów zostaje w kojcu po spacerku. Na spacerku ideał, w ogóle nie ciagnie-smycz luzna, "siad" robi idealnie na kazdą moją prośbe. Zdrowie: myśle ze ma jakieś zwyrodnienie kregosłupa,bo wolno i sztywno sie porusza. Ma wyciągniete cycuchy,ale zadnego guza nie namacałam. Ma dziwne duże brodawki,jedna na udzie,a druga powyżej brzuszka. Ma chore uszka,bo cały czas trzepie głową. W Megi mozna sie zakochać od pierwszego wejrzenia/zapoznania Wink przytulaśna,spokojna kręcidupka Smile nadaje sie nawet do starszych ludzi i na pewno nie może miec domu na wyższym piętrze bez windy,bo może nie dac rady ze względu na kregosłup. zgadza sie z innymi psami Smile wypróbowana na naszym nowym nabytku stafiku Klusku. Sunie trzeba ratować,bo to starszuka w schronie nie da rady,poza tym w schronisku szanse na dopcje ma równe zeru. kontakt do adopcji: tel.501 067 173 mail:[email protected] Bardzo proszę poorientujcie się , może znalazłby się jakiś tymczas!! Suczka nie ma szans w schronisku. Quote
kachul Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Megi jedzie we wtorek na tymczas pod Warszawę. Wiem że pewnie nie bo wszyscy mają wydatki ale czy byłby ktoś chętny żeby dorzucić się do karmy dla suni?? Quote
Recommended Posts