Klaudus__ Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 (edited) [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"] [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]18.01.2012 Dyzio pojechał do wspaniałego domku w Rybniku. Wszystko dzięki Wam - ponieważ wytrwale Go ogłaszałyście!! Dziękuję,że ogłaszaliście, podnosiliście i ... byliście z Nami! Dziękuję także Zerduszko - bo to Ona zrobila chłopakowi wizytę. Niestety tylko w taki wirtualny sposób mogę podziękować... [/FONT] Dyzio to ok. 1,5 - 2 letni psiak. Jest bardzo radosny i żywiołowy. Na smyczy się kręcił i wiercił. Ale to chyba dlatego,że myślał,że człowiek Go zabrał na smyczkę,bo chce Go wziąć ze schronu... W kojcu siedzi i wyczekuje swojego człowieka. Bardzo przyjacielski. Do psów nie wykazywał agresji jak Go sprawdzałam z innymi psiakami. Bardziej chciał się bawić. Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu. Chłopak nie ma zbyt wiele czasu. Kontakt: tel: 785 549 189 mail: [email protected] [/FONT] Edited January 18, 2012 by Klaudus__ Quote
annika Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 jestem. Może do fundacji Prima zgłosic? (a smaczki i pluszaki dotarły?) Quote
bora1 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 jejku jak bylismy po sunki to on tam siedzial tak spokonjie, cichutko, nie szczekal nie skakal, lapka mnie zaczepial :( do bory mojej tylko wstal zeby sie powachac :-( biedak Quote
Klaudus__ Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 [quote name='bora1']jejku jak bylismy po sunki to on tam siedzial tak spokonjie, cichutko, nie szczekal nie skakal, lapka mnie zaczepial :( do bory mojej tylko wstal zeby sie powachac :-( biedak Tak był. pierwszym kojcu po lewej stronie. Quote
Guest ambird Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Jestem u Ślicznego :) Poniżej wklejam schemat do ogłoszenia na Primie, dacie radę uzupełnić? Wyślę go potem do fundacji i zamieszczą go u siebie :) a) wiek b) stan zdrowia [ogólny stan psa, informacje o profilaktyce (szczepienia etc.), jak i o chorobach i ewentualnie przyjmowanych lekach] c) rodowód, nr tatuażu d) chip e) kastracja / sterylizacja f) zachowanie w domu i podczas transportu g) posłuszeństwo h) stosunek do innych zwierząt i) stosunek do dzieci j) miejsce pobytu psa k) dane kontaktowe do osoby, która zajmuje się psem lub która czuwa nad jego adopcją. Prosimy o dołączenie zdjęcia psa (w miarę możliwości). Quote
Guest ambird Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Założyłam wątek tutaj http://labomaniacy.pl/forum/viewtopic.php?p=76114#76114 Quote
Joanna K. Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 A może dać go d`o sprawdzonego hoteliku w Szczecinku ?33 Quote
bora1 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 on tu jakos tak "brzydko" wyszedl, na zywo wyglada jak 100% labek biszkoptowy Quote
Guest ambird Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='Joanna K.']A może dać go d`o sprawdzonego hoteliku w Szczecinku ?33 Długość trasy: 577.1km Szacowany czas przejazdu: 9h 23 min http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=pszczyna&loc2=Szczecinek%2C+&byCar=on&cId1=&sId1=&cId2=&sId2= Quote
Klaudus__ Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 [quote name='bora1']on tu jakos tak "brzydko" wyszedl, na zywo wyglada jak 100% labek biszkoptowy Wypraszam sobie :evil_lol: Nie no tak wyszedł,bo jak został uwolniony z kojca to radości końca nie było. I tak się cieszył,że problemem było uchwycenie Go w ładnym ujęciu na zdjęciu :) Quote
Klaudus__ Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 [quote name='bora1']on ma allegro? jak nie to mu zrobie Chyba nie ma. Ja nie potrafię robić, bo dupa jestem :roll: Quote
bora1 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 (edited) [quote name='Klaudus__']Chyba nie ma. Ja nie potrafię robić, bo dupa jestem :roll: dzis wieczorem mu zrobie :) http://allegro.pl/dyzio-prawie-labrador-szuka-domu-i2047993695.html Edited January 9, 2012 by bora1 Quote
Klaudus__ Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 [quote name='bora1'] http://allegro.pl/dyzio-prawie-labrador-szuka-domu-i2047993695.html Bardzo dziękuję :) Quote
Klaudus__ Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 [quote name='paulinken']Co u ślicznoty? Schroniskowy kojec... I zerowe zainteresowanie. Quote
paulinken Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 A co z tamtymi ludźmi? Na któregoś się zdecydowali? Quote
zerduszko Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Zapisuję, cobym miała gdzie zdać relację Quote
Recommended Posts