ocelot Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='zachary']Wrzuciłam Żuczkowi ze wspólnego konta 100zł.[/QUOTE] Dziękujemy bardzo:) Już jest na koncie:) Quote
piescofajnyjest Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Aniu, chce zamowic dla Zuka tablice wyrozniona na miesiac! Zdjecia nowe sa, ale czy chcesz tez dac nowy tekst? czy ze starym? Quote
ocelot Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 [quote name='piescofajnyjest']Aniu, chce zamowic dla Zuka tablice wyrozniona na miesiac! Zdjecia nowe sa, ale czy chcesz tez dac nowy tekst? czy ze starym?[/QUOTE] Możemy zmodyfikować tekst. Tylko nie wiem jak.Bardzo dziękuję:) Quote
piescofajnyjest Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 no to moze by cos zrobic z tekstem? i zaczniemy na swiezo! na koncu jak zamowie tablice, to podam maila do Ciebie i Ty dostaniesz od nich maila z zaplata;) to mi po prostu calego maila przeslesz i tyle! i ja zaplace Quote
Tymonka Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 (edited) dla Żuczka wpłynęło od Jana R -100zł , Agnieszki K -50zł Edited December 8, 2013 by Anja2201 Quote
ocelot Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 i od Syli 10 zł. Nie mam kompletnie pojęcia jaki nowy tekst stworzyć Żukowi do ogłoszeń:( Quote
ocelot Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 Napisałam do Neris czy da radę stworzyć nowy tekst:) Quote
ocelot Posted December 26, 2013 Author Posted December 26, 2013 [COLOR=#111111][FONT=Tahoma]Nie mam pojęcia jaki ten tekst d ogłoszeń. Tutaj próbka, może ktoś jeszcze poprawi? Żuczek to niewielki psiak, sięgający ledwie do kolana. Jest żywiołowy, uwielbia bieganie, kąpiele w rzece, zabawy z piłeczką i polowania na listonosza kiedy pilnuje podwórka.[/FONT] [FONT=Tahoma]Żuk potrafi kochać, jak tylko potrafią kochać skrzywdzone zwierzęta. Całym sobą. Calutkim.[/FONT] [FONT=Tahoma]Jest psiakiem, który potrzebuje trochę więcej czasu niż inne psy, żeby się pewnych rzeczy nauczyć. Ale jak już się nauczy to pamięta.[/FONT] [FONT=Tahoma]Obecnie przebywa w domu tymczasowym.[/FONT] [FONT=Tahoma]Został zabrany ze schroniska ponieważ kompletnie sobie nie radził, siedział skulony w kąciku, bał się ludzi i innych psów. Inne psiaki wyczuwały jego strach.... Wyczuwały, że Żuczek nie widzi na jedno oko i atakowały go. [/FONT] [/COLOR][COLOR=#111111][FONT=Tahoma]Był malutką kupkę psiego nieszczęścia, skuloną, trzęsącą się...[/FONT][/COLOR] [COLOR=#111111][FONT=Tahoma]Żuczek ma małoocze. Jest to wada wrodzona, polegająca na niedorozwoju gałki ocznej, która jest zbyt mała w stosunku do oczodołu,ale czy to ma przekreślić szansę na własny dom?[/FONT][/COLOR] [COLOR=#111111][FONT=Tahoma]W tej chwili wszystko jest w porządku, gałka oczna jest zdrowa. Niestety nic nie da się z tym zrobić.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#111111][FONT=Tahoma]Żuczek to niesamowity psiak, który jak pokocha, to już całym sobą, na całe życie. Jest świetnym stróżem podwórka. [/FONT][/COLOR]Żuczek ma ok. 3 lat. Jest wykastrowany i zaczipowany. [COLOR=#111111][FONT=Tahoma]Daj mu szansę ,adoptuj![/FONT][/COLOR] Quote
Telimena Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 nie wiem co dodać, trzymam kciuki, żeby w końcu znalazł dom... Quote
ocelot Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 Zbliża się czas placenia za DT a Żunio ma tylko [B]Stan na 08.1213: 92 zł. :([/B] Quote
piescofajnyjest Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 zrobilam wyrozniona tablice Zukowi:) czekam na maila od Ocelota:) Quote
ocelot Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 [quote name='piescofajnyjest']zrobilam wyrozniona tablice Zukowi:) czekam na maila od Ocelota:)[/QUOTE] Wyslałam już link:) Quote
Tymonka Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Na konto Żuczka wpłynęło 50zł od Agnieszki K :) Quote
piescofajnyjest Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 dalam doopy na calej linii z Zukiem....:( moze sie uda z Tedikiem Quote
ocelot Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 [quote name='piescofajnyjest']dalam doopy na calej linii z Zukiem....:( moze sie uda z Tedikiem[/QUOTE] Albo ja więc się nie win kochana Quote
ocelot Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 I analogicznie u Żunia 100 zl. dolożone z fundacyjnych pieniążków. napisałam maila do Lolaloli. Pomalutku zaczynam mieć dość. Quote
cancer43 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Ode mnie,jak co miesiąc 12 zł bezpośrednio do Neris poszlo w piątek Quote
ocelot Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 [quote name='cancer43']Ode mnie,jak co miesiąc 12 zł bezpośrednio do Neris poszlo w piątek[/QUOTE] Dziękujemy bardzo:) Quote
ocelot Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 No sporo zalega, natmiast najwiecej obietnic skladała Quote
Telimena Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 poszło 30zł dla Żuczka, stała po 10zł za I, II, III, jak się uda to coś dopłacę ale I kwartał to u mnie najgorszy okres, na nic nie mam kasy :( Quote
ocelot Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 [quote name='Telimena']poszło 30zł dla Żuczka, stała po 10zł za I, II, III, jak się uda to coś dopłacę ale I kwartał to u mnie najgorszy okres, na nic nie mam kasy :([/QUOTE] Rozumiemy.... U nas też kiepściutko ech. bardzo dziękujemy Quote
Recommended Posts