Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='piescofajnyjest']Aniu, chce zamowic dla Zuka tablice wyrozniona na miesiac! Zdjecia nowe sa, ale czy chcesz tez dac nowy tekst? czy ze starym?[/QUOTE]
Możemy zmodyfikować tekst. Tylko nie wiem jak.Bardzo dziękuję:)

• 2 weeks later...
Posted

[COLOR=#111111][FONT=Tahoma]Nie mam pojęcia jaki ten tekst d ogłoszeń.
Tutaj próbka, może ktoś jeszcze poprawi?

Żuczek to niewielki psiak, sięgający ledwie do kolana. Jest żywiołowy, uwielbia bieganie, kąpiele w rzece, zabawy z piłeczką i polowania na listonosza kiedy pilnuje podwórka.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Żuk potrafi kochać, jak tylko potrafią kochać skrzywdzone zwierzęta. Całym sobą. Calutkim.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Jest psiakiem, który potrzebuje trochę więcej czasu niż inne psy, żeby się pewnych rzeczy nauczyć. Ale jak już się nauczy to pamięta.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Obecnie przebywa w domu tymczasowym.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Został zabrany ze schroniska ponieważ kompletnie sobie nie radził, siedział skulony w kąciku, bał się ludzi i innych psów. Inne psiaki wyczuwały jego strach.... Wyczuwały, że Żuczek nie widzi na jedno oko i atakowały go. [/FONT]
[/COLOR][COLOR=#111111][FONT=Tahoma]Był malutką kupkę psiego nieszczęścia, skuloną, trzęsącą się...[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#111111][FONT=Tahoma]Żuczek ma małoocze. Jest to wada wrodzona, polegająca na niedorozwoju gałki ocznej, która jest zbyt mała w stosunku do oczodołu,ale czy to ma przekreślić szansę na własny dom?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#111111][FONT=Tahoma]W tej chwili wszystko jest w porządku, gałka oczna jest zdrowa. Niestety nic nie da się z tym zrobić.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#111111][FONT=Tahoma]Żuczek to niesamowity psiak, który jak pokocha, to już całym sobą, na całe życie. Jest świetnym stróżem podwórka.
[/FONT][/COLOR]Żuczek ma ok. 3 lat. Jest wykastrowany i zaczipowany.

[COLOR=#111111][FONT=Tahoma]Daj mu szansę ,adoptuj![/FONT][/COLOR]

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Telimena']poszło 30zł dla Żuczka, stała po 10zł za I, II, III, jak się uda to coś dopłacę ale I kwartał to u mnie najgorszy okres, na nic nie mam kasy :([/QUOTE]
Rozumiemy.... U nas też kiepściutko ech. bardzo dziękujemy